Papírkutyák voltunk hozzá...Én most szombaton pelso, aztán jövõhéten végig ottleszek a balatonnál (szerda-vasárnap).
ha jó idõ lesz akkor szombaton Velence10 vasránap Börzsöny, ha nem akkor csak Börzsöny... jövõhéten meg megint vizsgahegyek..
Papírkutyák voltunk hozzá...Én most szombaton pelso, aztán jövõhéten végig ottleszek a balatonnál (szerda-vasárnap).
Kromofág az durva lenne!
A Dura láncot lemarná 105-re.
habzik, nem oldja olyan gyorsan és tisztán a dolgokat mint a higító. Meg melóban is fõleg higítót használunk vagy kromofágot, brigéciol kb nincs is...Mi a bajod vele?
Széles nyakú mûanyag flakon brigéciol, jól megráz miután állt pár percet, utánna kihalász a flakonból, lemos és csilli villi. Esetleg láncmosó ketyerével, és akkor le sem kell venni. Régen én is fogkefével játszottam, de elég jó játék.
Lánc témához: 2literes ásványvizespalackba bele, mellé ízlés szerinti mennyiségû hígító, kupak rá, és ráááázni. Aztán kihalászni a láncot, belerakni valami tálcaszerûségbe, hozzáönteni a leülepített hígítót (hogy a már leoldott mocskot ne öntsük vissza rá), és fogkefével szépen aprólékosan kipucolgatni hígítóval. Utána felrakni, és Rohloff láncolajjal minden csapra egy cseppet, hagyni kb 20percet hogy belemenjen, aztán a fölösleget letörölni.
Na, így NEM csinálom én, mivel nincs idõm ilyenekre. De így kéne