Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2010. július 09. - 07:56
Írta 2010. július 08. - 14:04
Írta 2010. július 07. - 14:39
Ja, tegnap én is kimentem. Hát volt szél rendesen. Beleadtam apait-anyait, úgy sikerült kifelé 32-vel menni madárfogásban. Visszafelé 38 volt a leglassabb. Inkább 42.
Írta 2010. július 06. - 20:47
én brinyiglit tervezek ... péntekre v szombatra v vasránapra (turul kupa ideére biztos ; )
Írta 2010. július 06. - 20:17
Pöstön esik :(:(
Akkor még idõben leléptem Oktogontól a Fodor cukrászdáig 2:21:10.....36km/h átlag Szép szelem volt Soroksáron felüljárónak felfelé szegtem meg az 50es táblát...
Írta 2010. július 06. - 19:40
Írta 2010. július 06. - 13:11
Írta 2010. július 06. - 13:09
Itt a két verseny utáni lista:
http://www.erstetour...rgom_Tihany.pdf
Azt értem, hogy 44 rider teljesítette eddig a két állomást. A sorsolás az elsõ 100 helyezett között lesz, akkor miért nem folytatják a listát a következõ 56 hellyel (akik az egyik állomáson vettek részt), amibe Geri biztosan beférne, de sztem Gyuluc is!!!!!!!! Még szerencsen kiesik pár delikvens, a végén annyira kell csak izgulniuk, hogy melyik értékes ajándékot kapják...
Ezen miért is lepõdünk meg? Amikor már az Esztergomot se halasztották el... Így jutalmazzák a vakmerõ ridereket.
Írta 2010. július 05. - 16:00
http://www.erstetour...rgom_Tihany.pdf
Azt értem, hogy 44 rider teljesítette eddig a két állomást. A sorsolás az elsõ 100 helyezett között lesz, akkor miért nem folytatják a listát a következõ 56 hellyel (akik az egyik állomáson vettek részt), amibe Geri biztosan beférne, de sztem Gyuluc is!!!!!!!! Még szerencsen kiesik pár delikvens, a végén annyira kell csak izgulniuk, hogy melyik értékes ajándékot kapják...
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2010. július 03. - 22:57
A leírtak szerint pereceltem el én is... (már mint az esés módja és nem a körülmények) tavaly... sajka-csont törés gyanúval és törött könyökkel gipeszeltek be 2 hétre mind 2 kezemet... a sajka rendben volt így már csak 4 hétig volt a bal kezem vállig gipszelve... én teljesen együtt tudok érezni... jövõ hétvégén haza vergõdök... meglátogatlak és majd viszek csokit...
én 208at tekertem haverral aki gödön csatlakozott...(így õ csak 150et karistolr..) de mi nem siettünk..
Írta 2010. július 03. - 21:25
sziasztok!
bocsánat, ha esetleg illetlenség itt ilyesmit kérdezni, de nincsen véletlenül valakinek elfekvõben egy új, 9 sebességes mtb lánca? SOS lenne! vagy esetleg tipp, hogy hol tudok ilyet még a hétvégén beszerezni?
köszi.
Ami hétvégén nyitva van, az a Decathlon. De hogy 9 sebességes láncuk van-e???
Írta 2010. július 03. - 20:31
bocsánat, ha esetleg illetlenség itt ilyesmit kérdezni, de nincsen véletlenül valakinek elfekvõben egy új, 9 sebességes mtb lánca? SOS lenne! vagy esetleg tipp, hogy hol tudok ilyet még a hétvégén beszerezni?
köszi.
Írta 2010. július 03. - 19:02
Köszi az együttérzést!
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2010. július 03. - 15:31
A nadrág-mez kombó miatt meg ne fájjon a feje, úgyis olyan volt a gatya betétje mintha menstruálna (Õ mondta...)
Írta 2010. július 03. - 15:23
Összesen heten vágtunk neki a távnak, mondjuk Nemes Nándi újoncként csak Ladánybenéig jött. Meglepetésre a 35-37-es utazót egész jól bírta. Ladánybene után 6-an folytattuk a 100 kilis etapot, mind csupa márkanév: Endre bácsi, aki immár betöltötte a 65 évet, aztán Fekete Zoli, Gyuluc, Duzmi, Johny és jómagam. Érzõdött, hogy ebbõl nagyon jó utazó születhet, így mindenki beleadott jó adagot. Kifelé Johny mondta, hogy ha 36,5-trl mrnt, akkor a kilóméteróra jelezte, hogy az átlaghoz képest lassan megy. Így tekertünk le majd 70 kilit, amikor Örkénybõl kifele menet oldalszeles szakaszra értünk. Nem tudom pontosan hogyan történt, de az egyik forgásnál jól bekígyózott a sor és már csak vészfékezni tudtam, hogy ne fussak rá Duzmi kerekére. Sajnos Johny mögöttem már nem tudott korrigálni. Ráfutott a hátsó kerekemre és nem tudta már megfogni a kerót. Még hátranéztem sûrû bocsánatkérések közepedte, de már csak azt láttam, hogy keresztbefordul a kormány és letenyerel közel negyvenes tempónál. És mindezt 3 héttel a tripla ironman verseny elõtt! A tenyerét és a könyökét nagyon odaverte, a csípõje lehorzsolódott. Az új nadrág-mez kombó (Specialized 30 ropi értékben) tropára ment. A kerónak nem lett szerencsére nagyobb baja, de Johny nem tudott rátámaszkodni a kormányra, így autóval ment haza. Mire én hazatekertem örkénybõl, már gipszben volt a keze, sajka-csont törése lett. Ez egy kis csont a tenyér-csukló találkozásánál.
Sajnálom, hogy így alakult, de ennek ellenére õszintén remélem, hogy mire eljön a megmérettetés ideje, már nem fogja a sérülés hátráltatni.
Veled vagyunk Johny!
Írta 2010. július 02. - 13:46
Írta 2010. július 01. - 17:59
Írta 2010. július 01. - 16:08
Ha azon múlna a kenyered hogy mennyit mész egy nap, te sem arra figyelnél hogy milyen udvariasan elõzöl...Nekem persze nem a megélhetésem a tét, hanem hogy mennyit költök szigeten. Egyébként meg kicsit átvariálnám a mondatodat, hogy helyes legyenNem szeressem a futárokat... ha gyalog vagyok ha bringával ha kocsival ha bkvval... nem a budapesti közlekedés fény pontjai... mondjuk sajnos a pesti bringások 70% igaz...
ezt inkább úgy hogy(a futárok) nem a budapesti közlekedés fény pontjai
És ez mindent megmagyaráz Egyébként magabiztosabban közlekedek pesten bringával mint kecskeméten, mert pesten megszokott a bringások jelenléte a forgalomban, és pár paraszttól eltekintve nem húznak rám..stb. Itt meg balf@szkodnak elõzésnél meg minden...A közlekedés nem Budapest fénypontja
Írta 2010. július 01. - 15:44
Igen, valami baj van velük?
Egyébként vasárnapra be van tervezve Sasi-val egy kékestetõ csúcstámadás Pilisrõl indulva és oda visszaérkezve...222km Pilisig, meg onnan vissza vonat...
Készenlét vagyok .. olyan messzire nem mehetek.. ha gebasz van 2 órán belül benn kell lennem.. (Vámosmikoláról tavaly 42 átlaggal majdnem visszaértem még jó hogy fenn volt a könyöklõ meg fút a hátszél...)
Nem szeressem a futárokat... ha gyalog vagyok ha bringával ha kocsival ha bkvval... nem a budapesti közlekedés fény pontjai... mondjuk sajnos a pesti bringások 70% igaz...
Írta 2010. július 01. - 15:18
Igen, valami baj van velük?Futárok...
Egyébként vasárnapra be van tervezve Sasi-val egy kékestetõ csúcstámadás Pilisrõl indulva és oda visszaérkezve...222km Pilisig, meg onnan vissza vonat...