... és így, hogy keresztfia nem ér rá kipucolni a bringáimat, egész vasárnap ihatunk kedvünkre...
ez így azért durva:scared:
így meg kell fejelned a szerszámkészletet egy integrált shimano monoblokkbehúzóval:D:D (már ha van...)
... és így, hogy keresztfia nem ér rá kipucolni a bringáimat, egész vasárnap ihatunk kedvünkre...
bizony a Seregély Márta(gyk.: Biondo Bike ) meg a örsi vagy a kerepesi Decathlonba dolgozgat 8)
keresztfia, milyen az új cipõd? kitaláltam, hogyan teheted jóvá, hogy ócsároltál. vasárnap mit csinálsz? felugranék hozzád bringát szerelni és pucolni. szegények csupa sarak, de egyedül nem visz rá a lélek, hogy nekiálljak. de ha segítenél... és ha marad idõ, egy gyors kört is tekerhetnénk. esetleg egy instant kessing?
tejsavküszöb, te jó ég! elméletileg is jócskán le vagyok maradva. egyszer valaki egy sör mellett nem foglalná össze az élettani tudnivalókat nekem?:cheers:
hány sör mellett?
hány sör mellett?keresztfia, milyen az új cipõd? kitaláltam, hogyan teheted jóvá, hogy ócsároltál. vasárnap mit csinálsz? felugranék hozzád bringát szerelni és pucolni. szegények csupa sarak, de egyedül nem visz rá a lélek, hogy nekiálljak. de ha segítenél... és ha marad idõ, egy gyors kört is tekerhetnénk. esetleg egy instant kessing?
tejsavküszöb, te jó ég! elméletileg is jócskán le vagyok maradva. egyszer valaki egy sör mellett nem foglalná össze az élettani tudnivalókat nekem?:cheers:
egy kis pontosítás : nem azért mentem 200 pulzussal , mert nekem így jó , hanem a tejsavküszöbömet kerestük (meglett: 180 ) , ezt a mérést érdemes megcsinálni , mert ebbõl az adatból szinte mindent le lehet vezetni ,én a bringázás öröméért tekerek, nem azért, hogy duzzadjon a fejem 200-as pulzusnál. ha épp 10km esik jól, akkor annyit megyek, ha meg épp egy 100-ast megyünk a bükkben az is frankó a társaság így is - úgy is jó, és ha más nem a forraltboros bödönnél utolérek mindenkit:D
mod: hétfõn lesz rendes cipõm, akkor megyek szigorítani a normafára!
normafa? oda mi is szoktunk felmászni barátnõmmel.. bár én HHH ra is felnézek.. ha van idõm akkor meg bárhova.. majd lehet összefutunk bár amíg ien latyak van én max az uszodáig megyek
Látszik, hogy nem görgõztél még igazán keményen...
tegnap TomB arcát jó volt nézni 199-es pulzusnál...
Pedig olyan izomkötegek kígyóznak a lábán, hogy sprinternek nézném... Egy átlag ember ebbe simán belehalt volna.
3 v 4 hete mentem 100 km-t görgõn. Éreztem vagy 200-nak.
látom divatos télen a szobabiciklizés...biondóék is épp azt tervezgették tegnapelõtt, amikor ott jártam. nálunk anyám szobabiciklizett, mert nem tud rendes bringán menni. szerintem kb. erre is van kitalálva.
öltözzetek, üljetek montira és irány a csalánosi!:lol1:
Szia Csucsu,Javaslom próbáld ki ezt a "szoba biciklizés" majd rájössz. Én saját magamon tapasztaltam, hogy iszonyat sokat számít.
TomB, miért nem próbáljátok ki inkább a rendes spinninget, a Szilvi tök jó edzéseket tart, én most is megyek hozzá mindjárt. Jobban motiválja az embert a zene, meg ha edzõ mondja mit csináljon. Az ellenálást meg te szabályozod, rajtad múlik milyen kemény az edzés.