Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2008. január 06. - 14:57
Írta 2008. január 06. - 12:15
Minden elismerésem annak, aki ma teljesíti a versenyt! :kupa_smie
Írta 2008. január 05. - 12:35
Sok sikert, "mert megérdemled":bananadan
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. január 05. - 11:21
most Te vagy az elsõ sor , mi meg a 2.Nem is értem mi van a meleg évszakokban oly lelkes elsõ sorral?
A US POSTAL kihívának tekinti a hideget is:)
jó versenyzést !
Írta 2008. január 04. - 20:39
Nem is értem mi van a meleg évszakokban oly lelkes elsõ sorral?
Juhos Geri egy ideje kihívásnak tekintette a töltött káposztát!
Ha egyszer nincs szélnadrágom! Nem kockáztatok, így is kicsit a térdem érzem.
CSABÍÍÍÍ! Vasárnap adj a mezõnynek! Csabi indul a cyclocross OB-n!
HAJRÁÁÁÁ!
Írta 2008. január 04. - 14:43
Írta 2008. január 04. - 14:03
Tihany kupát emlékbõl és pörgetésbõl teljesítjük.
Majd utána jönnek a távok.
Írta 2008. január 04. - 12:21
Most kinnt 100-akat tekerni. Huh azt csak a Remákzoli tudta! :clap: (esetleg Duzmath)...
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. január 04. - 09:26
Újévi fogadalmaim egyike, hogy erõsebb gumipókot dobok ki Duzmath kolegára!
Balázs gyanúsan hallgat. Biztosan Peruban edzõtáborozik.
Johnyval megbeszéltük, hogy év elején, ha lehet, megpróbálunk jó hosszúkat tekerni. Ez amolyan napos elfoglaltság lenne, tehát 100+ kili. Na persze, ezt meg is kell majd valósítani.
Írta 2008. január 03. - 15:44
Kedves Johny!BUÉK minden láncszaggatónak!
Voltunk páran szilveszterkor futóversenyen (Johny, TomB, szerény személyem), szóval mi megalapozzuk az új évet.
Itt van 2008, tessék visszapattanni a nyeregbe, kell valaki, aki felvezeti Tomeknek a sprinteket. Én az táv elsõ 10 kilóméterét bevállalom!
Johny, ez a cikk... Azért ez is a magyarok szegénységi bizonyítványa. Minek vegyünk olcsóbban megbízható kerékpárokat, esetleg magyar gyártmányokat harmad ennyiért, ha lehet külföldrõl is drágán?
Remélem hegre fel kell majd hajtani a 28 kilós gépcsodákat.
Ilyenkor nincs valamilyen felügyelõbizottság, aki lecseszi ezeket?
Remélem a tavasz beköszöntélvel újra nagy lesz a csapat!
Kedves Geri!
Köszönöm a sprintre vonatkozó bizalmadat , csak ott tudjak maradni mögötted , ami ezért nem mindig sikerült eddig.(Majd a Fecó besegít ha baj van
Írta 2008. január 03. - 11:50
Ezt a pénzt osszák ilyenkor vissza.
Sztem a kerékpár értéke nem több 20-30 e Ft-nál ilyen példányszámban :-(
Tudom mert ue csinálom csak az EÜ-ben...
Futópályának nehezen volt nevezhetõ amin bukdácsoltunk, de azért a hagyományt tartottam, az elmuút 15 évben mindig sportosan zártam az óévet, kivéve egyet..... Josshuatt és TomB granulálok, olyan jó volt látni a little csapatot ismét együtt, még ha ez a rajtnál történt is
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2008. január 03. - 11:09
Voltunk páran szilveszterkor futóversenyen (Johny, TomB, szerény személyem), szóval mi megalapozzuk az új évet.
Itt van 2008, tessék visszapattanni a nyeregbe, kell valaki, aki felvezeti Tomeknek a sprinteket. Én az táv elsõ 10 kilóméterét bevállalom!
Johny, ez a cikk... Azért ez is a magyarok szegénységi bizonyítványa. Minek vegyünk olcsóbban megbízható kerékpárokat, esetleg magyar gyártmányokat harmad ennyiért, ha lehet külföldrõl is drágán?
Remélem hegre fel kell majd hajtani a 28 kilós gépcsodákat.
Ilyenkor nincs valamilyen felügyelõbizottság, aki lecseszi ezeket?
Írta 2008. január 02. - 13:26
Népszava/Alleycat.hu/Napi Gazdaság
2008-01-02 08:57
A 28 kilós bicikliket szállító gyõri cég bélyegzõgépekkel is ellátja a Postát.
hirdetés
1,1 milliárd forintot költ a Magyar Posta 4800 darab kerékpárra és utánfutóra - adta hírül a Népszava. (Leosztva ez kerékpáronként több mint 229 ezer forintos vételárat jelent.)
A közbeszerzési eljárás nyertese egy Szlovéniában kifejlesztett kerékpárt szállít, amely több országban bevált. A biciklik egysebességesek, illetve váltó nélküliek - jelentette be még múlt év végén a Posta szóvivõje, Tomecskó Tamás.
A hírrõl elõször beszámoló Napi Gazdaság arról is írt, hogy a közbeszerzés nyertese a gyõri Cronopont Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., amely egyébként évek óta levélbélyegzõ gépekkel is ellátja a Postát. A beszerzés értékét a Posta elõzetesen nettó 950,7 millió forintra becsülte, a nyertesnek kihirdetett Cronopont viszont több mint százmillióval többet, 1,097 milliárd forintot kért ellenszolgáltatásként.
A kerékpár teljes felszerelésével 28 kilogramm - ezzel nem éppen a pehelysúlyú szuperbiciklik sorába tartozik.
Az alleycat.hu biciklis blog kommentezõi a témához kapcsolódó bejegyzésekben arról írnak, hogy a 230 ezer forintos ár meglehetõsen eltúlzott.
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2007. december 29. - 16:35
+5 kiló , szerzek egy tacskó kormányt a feketémre hogy elférjen a hasam ,Cervelo részlegbõl elfogadnék egy selejtet...
No, akkor egy gyors körkérdés: ki hogy áll a versenysúlyával? Én jelentem, zabálok, mintha muszáj lenne. Kerekedek is rendesen. Pedig már ráfanyalodtam a két órás görgõzésekre is. Meg se látszik... Támad a zsír!
DE ! január elején kezdem hisz nyakunkon a Tihány Kupa!
Írta 2007. december 29. - 15:35
Nem ólom, hanem Olmo! Királyság! :krol:
a te olmód is ropiból van...veled együtt kéne a vázamra csavarozni, hogy meglegyen a megfelelõ útfekvés:D
Írta 2007. december 29. - 10:14
Ez már a vég........:clap:
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2007. december 29. - 10:12
muhahhaha:lol1:
én beteg vagyok vagy 2 hete, szóval nincs akkora étvágyam, hogy kerekedjek. kell ólmot venni a bringába, mert elfúj a menetszél:)
Nem ólom, hanem Olmo! Királyság! :krol:
Írta 2007. december 28. - 19:38
Cervelo részlegbõl elfogadnék egy selejtet...
No, akkor egy gyors körkérdés: ki hogy áll a versenysúlyával? Én jelentem, zabálok, mintha muszáj lenne. Kerekedek is rendesen. Pedig már ráfanyalodtam a két órás görgõzésekre is. Meg se látszik... Támad a zsír!
muhahhaha:lol1:
én beteg vagyok vagy 2 hete, szóval nincs akkora étvágyam, hogy kerekedjek. kell ólmot venni a bringába, mert elfúj a menetszél:)
Írta 2007. december 28. - 11:45
Írta 2007. december 26. - 00:56
Hajaj! Akkor tavasszal újabb vérprofival bõvül az Elsõ Sor! :clap:
háttõõõõ...inkább lelkes amatõr:D
duzmath: vannak durvaságok itten. de a lottónyeremény nem lenne elég, mert mindet el kéne hozni és elosztogatni:D