Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Posted 2008. January 16. - 12:02
a polar az polar.. az 1 név amit kifizecc ugyan úgy mint a Kona .. de egy országútis nem a kona feliratot nézi hanem hogy deda csövekbõl van összepakkantva az a váz pedig nem 500k hanem cask 200 8) csak nincs rajta hogy Kona
és visszatérve El Imbatidohoz: ha lenne pénzem Polart vennék (de monjuk a timexem jó kajak/kenuhoz, sízéshez sziklamászáshoz túrához 8)
Posted 2008. January 16. - 11:28
Geri, szívembõl beszéltél! Én sem azért szeretem a jó cuccokat, mert annyira menõ vagyok. Egyszerûen örömmel tölt el, hogy vannak. Mellesleg a pulzusmérõnek hasznát is látom, fõleg az én koromban. Magamtól nem tudom eldönteni, hogy kimerültem, vagy csak lusta vagyok
Akkor vasárnap 9:30 uraim! Bejelentkeztem. De most már ne hagyjatok egyedül!
Posted 2008. January 16. - 10:16
Tegye mindenki a szívére a kezét:
- ha lenne annyi pénzetek, hogy megengedhessétek magatoknak, nem vennétek-e fullkarbon kerót csúcsszettel? Holott baromira nem használjuk ki.
- ha veszel valamit, nem a legolcsóbbat kéne venni, mert annak esetleg hamar eléred a határait.
- ha már csinálsz valamit és szereted, nem lenne-e jó, hogy látnál is benne valami elõrelépést?
Nos, Keresztfia ezidáig csak tõled hallottam azt, hogy ha úgy tartja kedved akkor csak 10 kilómétert tekersz. A fórumozók 90%-a azért rendszert próbál vinni a tekerésbe. Nem is hinnéd, hogy egy ilyen pulzusmérõ mennyi segítséget jelenthet. Persze, ehhez tudatosság is kell. Itt vagyunk páran, akik a sportot komolyabban ûztük/ûzzük. Nekünk sokat segít. Nekem semmi bajom a just for fun tekeréssel. Csak más a szemléletem.
Ezt nem fikázásként írtam, csak próbáld megérteni a mi álláspontunkat is.
Posted 2008. January 16. - 09:22
A Timex órákkal ugyanaz volt a problémám, mint a Casio-val, nem mindig a pontos értékeket mutatja...a Timexemet eladtam, a Casio-t pedig visszavittem. A Polar az Polar! Kerón és csuklón is azt használok; persze nem egyidõben. Nyilván a tekeréshez nem létfontosságú a pulzusmérõ, de nem árt, ha van visszajelzésed arról, hogy éppen egy könnyed szívroham fut át Rajtad :-) A viccet félretéve: van egy X-Fact pulzusmérõm, én nem használom, mert vettem Polart, úgyhogy szívesen átadom bárkinek ingyen és bérmentve, ha igényli. Mondjuk a vasárnapi spinningen...és ha már itt tartunk, valóban spd cipõ kell, vagy sima keménytalpú, mert van négy becsatolható és 5 kengyeles bringa; egyébként LeMond gépek...tekertünk ilyennel néhányan, úgyhogy asszem mondhatom, hogy jó! Emellet bringás gatya (vagy nem), bringás felsõ (vagy nem), 1 liter víz és jónapot. Akkor see you Sunday, 9.30.:waga:
Posted 2008. January 15. - 21:32
Posted 2008. January 15. - 17:48
van ilyen pulzus órám, mikor rajtam van mintha egy droid lennék(nem is túl gyakran használom).
Posted 2008. January 15. - 16:54
na pont ezért nem szobabiciklizek, nem veszek hétszólós, világítós polárórát. ez már az élmányfaktor rovására megy nálam.
Posted 2008. January 15. - 16:43
Posted 2008. January 15. - 16:28
Posted 2008. January 15. - 16:17
spd-s cipõ , bringásgatya , kitartás , törölközõ , ásványvíz , jókedv , stbmeg vagyok gyõzve, uraim! sosem spinéztem, mit kell oda vinni? kérhetek részletes tájékoztatót? be kell jelentkezni? stoplis cipõ kell? mond valaki egy telefont ahol bejelentkezhetek? asszem 130-ig tudom hallgatni az undok savak mikéntjét
nincs mese, be kell szereznem egy pulzusmérõt. apropó, van valakinek ajánlata? valami nem túl drága polarban gondolkodom.
Posted 2008. January 15. - 15:00
meg vagyok gyõzve, uraim! sosem spinéztem, mit kell oda vinni? kérhetek részletes tájékoztatót? be kell jelentkezni? stoplis cipõ kell? mond valaki egy telefont ahol bejelentkezhetek? asszem 130-ig tudom hallgatni az undok savak mikéntjét
nincs mese, be kell szereznem egy pulzusmérõt. apropó, van valakinek ajánlata? valami nem túl drága polarban gondolkodom.
Hát Bazsi, akkor a reggel említett RS800 nem a legmegfelelõbb modell. Az majdnem 100 ropi. Ha jól sejtem, nem kellenek neked kerékpáros funkciók a Polarra, így elég egy futóóra is. Elsõ körben az RS200-at és az RS 400-at tudnám ajánlani. Ezek nagyon sokat tudnak. Az RS400 talán még a számítógépen ki is rajzolja az edzés paramétereit.
Viszont én azt mondom, hogy elõször kérjél kölcsön egy Polart tekerni, mert úgy járhatsz, mint én. Vettem egy vezeték nélküli km órát, ami még eléggé márkás is volt, erre a két rádiójel "összeveszett". Úgyhogy a kilóméterórát eladtam és vennem kellett egy bringás Polart is. Szóval próbáld ki elõbb!
A spinning témában El Imbatido a mindenható!
Posted 2008. January 15. - 13:12
Posted 2008. January 15. - 11:59
én ma akartam de mivel egy hegy se járható .... 8(
Posted 2008. January 15. - 11:00
bizony a Seregély Márta(gyk.: Biondo Bike ) meg a örsi vagy a kerepesi Decathlonba dolgozgat 8)
Sac! Szerintem az a Vajda Márti és õ montizik. Láttam én is a budaörsi Deca falán, mint híres dolgozó.
Sajna én is tanulok a hétvégén, így a sörtõl eltekintek, a vasárnapi spinyó nem hangzik rosszul, de ha tényleg 8 fok lesz a hétvégén, akkor inkább kimennék egyet forgatni. Ott jobban lehet dumálni is. Johny, vagy Tomek biztosan elárulja a frankót az undok savakról... :argue:
Posted 2008. January 15. - 10:02
Posted 2008. January 15. - 09:03
javaslom a spinninget , 160-ig tudok beszélni ha kell , vasárnap 9:30-tól a Malom melletti kis utcában , két legyet egy csapásra!nekem van bowdenvágóm, ha megyek takarítani, elviszem, meg a többi hasznos szerszámot is.
uraim, természetesen korlátlan mennyiségû sör áll rendelkezésetekre az orvostudományért cserébe. és így, hogy keresztfia nem ér rá kipucolni a bringáimat, egész vasárnap ihatunk kedvünkre. aki benne van, tegye fel a kezét magasra! :peace:
Posted 2008. January 14. - 23:19
Posted 2008. January 14. - 22:49
Fantomkerékpáros újra itt! Le ne maradjak valamirõl! Mindenféle gusztustalan hegyibringázásban és lillafüredi borozgatásban benne vagyok, vagyunk, én és a térdem!
A közepesnél kicsit rosszabb a kondícióm, de majd én leszek a sikerélményetek :guitar: !
Posted 2008. January 14. - 17:42
(a saját boltja csapatja mellett meg azért ne felejtsük el hogy azért õ elég rendesen spiningelget/edzõsget mert magyarországon a sport mûvelésébõl nem lehet megélni)