Akkor tekeregj úgy, hogy 3/4 4-kor legyél a körforgónál, onnantól a keresztezõdésig elkísérünk!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Started by
Lord_Leslie
, 2006. May 04. 11:18
Posted 2008. January 31. - 14:43
Posted 2008. January 31. - 14:33
Posted 2008. January 31. - 14:08
Te nem dolgozol Csabi? Akkor 3/4 4-kor egy picike karika? :confused:
Amúgy annak, aki még nem látta volna:
http://s51.photobuck...Mar07/?start=60
Hátha kedvet csinál a hideg napokon.
Amúgy annak, aki még nem látta volna:
http://s51.photobuck...Mar07/?start=60
Hátha kedvet csinál a hideg napokon.
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Posted 2008. January 31. - 14:05
Esõben a mezõny is óvatosabb,a bringának meg nem árt a víz,és
elvégre az van értünk és nem fordítva nem igaz?
Tátra az szép lehet.
elvégre az van értünk és nem fordítva nem igaz?
Tátra az szép lehet.
Posted 2008. January 31. - 13:37
Persze, hogy tudunk! Tessék itt megnézni!
http://www.eubike.sk...tal/hu/main.php
A hangulat jó, az autósok tökéletesen megértõek és a pálya... ...gyönyörû. Néhol talán az aszfalt hepehupás. De ég és föld a különbség a magyar versenyek és e között. :angel:
http://www.eubike.sk...tal/hu/main.php
A hangulat jó, az autósok tökéletesen megértõek és a pálya... ...gyönyörû. Néhol talán az aszfalt hepehupás. De ég és föld a különbség a magyar versenyek és e között. :angel:
Posted 2008. January 31. - 13:30
Túlságosan féltem a paripát. Az, hogy én az elsõ kanyarban szilánkosra töröm magam, az másodlagos... :cegly: Azért az a berohadt kormánycsapágy is jelezte, hogy használták ezt a kerót vízben. Bár megfelelõ utókezeléssel biztosan nem lehet gond.
Jó, ha éppen menet közben ér esõ, biztosan nem állok félre.
Akkor inkább bukást szimulálok.
Jó, ha éppen menet közben ér esõ, biztosan nem állok félre.
Akkor inkább bukást szimulálok.
Posted 2008. January 31. - 13:27
Van ám! Nyûgös...:deszcz:
A Tátra maratonról tudtok bõvebbet? Esetleg link? Táv, szintkülönbség, maláj lányok? Hm?:sex:
A Tátra maratonról tudtok bõvebbet? Esetleg link? Táv, szintkülönbség, maláj lányok? Hm?:sex:
"I am Tom Boonen, and I am SPECIALIZED..."
Posted 2008. January 31. - 12:20
Posted 2008. January 31. - 12:12
Ez a cyclocross neked jól jöhet! Ráadásul addigra az idõ is jó lesz.
Nekem asszem azon a hétvégén biztosan lesz valami: vagy suli, vagy verseny. Tihanyba még csak-csak odaérek. Persze, ha nem esik. Mert akkor hazasunnyogok. :outofhere
Nekem asszem azon a hétvégén biztosan lesz valami: vagy suli, vagy verseny. Tihanyba még csak-csak odaérek. Persze, ha nem esik. Mert akkor hazasunnyogok. :outofhere
Posted 2008. January 31. - 12:08
Ökrös kollega leadta a drótot:
Augusztus 2 Tátra maraton!!!
Mindenki írja be a noteszébe!
Augusztus 2 Tátra maraton!!!
Mindenki írja be a noteszébe!
Posted 2008. January 31. - 12:05
Posted 2008. January 31. - 12:00
Posted 2008. January 31. - 11:49
Posted 2008. January 31. - 10:27
Mivel vélhetõen nem leszek gépközelben a hétvégén, lõjetek egy smst, hogy kint avagy bent lesz mozgolódás, rendben? Ma du. napsütés lesz!
Posted 2008. January 31. - 09:20
Még jó, hogy pénteken lesz jó idõ, mert ma hoztam kerót. Jó lenne gurulni kint. Sztem hétvégén is lesz olyan napszak, amikor ki tudunk merészkedni.
Imbi, szerintem a hegyekkel még minimum fél hónapot várjunk. Elõbb tanuljunk meg újra helyesen ülni a nyeregben. (Emlékezz a térdedre! nem kell kapkodni).
Imbi, szerintem a hegyekkel még minimum fél hónapot várjunk. Elõbb tanuljunk meg újra helyesen ülni a nyeregben. (Emlékezz a térdedre! nem kell kapkodni).
Posted 2008. January 31. - 09:08
ha jó az idõ akkor kint egy sportszakmai tekerésÉs mi van akkor srácok, ha pont vasárnap nem lesz már olyan rossz idõ? Akkor azt a két órát bõven eltölthetnénk kint!
Tihanyban síkon én is vezetek, de akkor a hegyre valaki csõrlõzzön fel! :three:
Posted 2008. January 31. - 08:49
Im-ígyen szóla ZaratHustra:
...pénteken napsütéses idõnk lesz, míg szombaton és vasárnap sokfelé alakulhat ki vegyes halmazállapotú csapadék.
Amennyiben addigra hazavergõdöm Münchenbõl, nekem mindegy, hogy kint vagy bent. De érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy szép lassan a hegyeket is erõltetni kellene (noha nyilván a síkon is kevés még a kilométer...)
...pénteken napsütéses idõnk lesz, míg szombaton és vasárnap sokfelé alakulhat ki vegyes halmazállapotú csapadék.
Amennyiben addigra hazavergõdöm Münchenbõl, nekem mindegy, hogy kint vagy bent. De érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy szép lassan a hegyeket is erõltetni kellene (noha nyilván a síkon is kevés még a kilométer...)
Posted 2008. January 30. - 22:22
én felcsörlõzök bárkit ha megyek
csak bírja a madzag 8)
// monjuk nekem cserébe jócskán rámfér a vezetés.. gyenge vagyok síkon mint a harmat :blowup: //
csak bírja a madzag 8)
// monjuk nekem cserébe jócskán rámfér a vezetés.. gyenge vagyok síkon mint a harmat :blowup: //
Posted 2008. January 30. - 22:02
És mi van akkor srácok, ha pont vasárnap nem lesz már olyan rossz idõ? Akkor azt a két órát bõven eltölthetnénk kint!
Posted 2008. January 30. - 15:49
köszi , vezetek Neked cserébe a Tihány Kupa buckáin!Megkérdeztem. Step-pados hegyi tekerés oké!