Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Indította
Lord_Leslie
, 2006. május 04. 11:18
Írta 2008. február 06. - 09:19
én sem kizárt, hogy csatlakozom. az egyéni edzésterv rám is érvényes :slimak:
Írta 2008. február 06. - 09:19
Héjj!
Csomor Zoli újra teker! Egy kontinentális csapatban. Fent van a velo-n.
De akkor ki hordja nekünk a kulacsokat elõre?! :confused:
Csomor Zoli újra teker! Egy kontinentális csapatban. Fent van a velo-n.
De akkor ki hordja nekünk a kulacsokat elõre?! :confused:
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Írta 2008. február 06. - 09:11
Feciéknek úgy néz ki fizet a biztosító. Mindkét bringáját kifizetik, még a régi Alutechket is. Így kb 400 péz jön össze neki. Ebbõl azért már lehet válogatni...
Imbi! Szerezz még embereket! És akkor mehet a menet. Per pillanat Johny, Duzmi Te és én vagyunk. Ökri nem akar még? Vagy T.Tomi... Valaki csak kapható még a dologra.
Imbi! Szerezz még embereket! És akkor mehet a menet. Per pillanat Johny, Duzmi Te és én vagyunk. Ökri nem akar még? Vagy T.Tomi... Valaki csak kapható még a dologra.
Írta 2008. február 05. - 23:37
ez szívás , sajnálom és nem csak a bringát , éppen a napokban beszélgettem az anyukájával a Feci terveirõl ,
remélem fizet a biztosító , hogy még egy Recordos Biondora is fussa!
record? biondo? karcsú a fantáziád:D
Írta 2008. február 05. - 23:25
Imb megnyugtatlak síkon én biztosan hatalmas köszönetek mellett húzódnék szélárnyékodba 8)
Írta 2008. február 05. - 23:07
oké...ha csak hárman mennénk, Duzmath, Josshua és én, akkor leválok, és egyéni edzéstervet teljesítek.
Jó munkát mindenkinek!
Jó munkát mindenkinek!
"I am Tom Boonen, and I am SPECIALIZED..."
Írta 2008. február 05. - 18:59
és quick stepes vááá 8)
lassacskán az én finnyás pi-.-ámat is kimerem dugni a hidegre igaz nekem maradnak egy ideig itt pilisbe a hegyecskék síkra van elég vonat 8)
... meg nem esne roszul ha a térdem helyrebillenne...
lassacskán az én finnyás pi-.-ámat is kimerem dugni a hidegre igaz nekem maradnak egy ideig itt pilisbe a hegyecskék síkra van elég vonat 8)
... meg nem esne roszul ha a térdem helyrebillenne...
Írta 2008. február 05. - 16:56
Írta 2008. február 05. - 15:10
ez szívás , sajnálom és nem csak a bringát , éppen a napokban beszélgettem az anyukájával a Feci terveirõl ,Ja, urak!
Egyenlõre elvesztettünk egy tagot az Elsõ sorból. Bács Feci egy darabig nem indul a keróversenyeken. Leégett a házuk. A Biondoból csak a karbon villa maradt. A többi szó szerint elpárolgott... :miotacz:
remélem fizet a biztosító , hogy még egy Recordos Biondora is fussa!
Írta 2008. február 05. - 15:05
Rendben Imbi, még meg kell beszélni a transzfert, mert nemtom még hányan, hogyan megyünk. Lehet, hogy én is viszem Lillát haza.
Írta 2008. február 05. - 15:04
Huh, beszéltem a Biondoval mez ügyben. Szívesen küldenek mintát, hogy esetleg dönteni tudjunk, ezt persze még variálni is lehet. Mondta, ha konkretizálódik, elküldik a látványtervet a szponzorok felirataival... :lol1: Az nálunk kébé: "Apuci+Anyuci" .
10 darab alatt nem vállalnak, és egyszeri 40.000 Ft a tervezési díj.
1 hónap az átfutás, és 12.700 egy mez. ÉS akkor osszuk rá még a tervezési díjat arányosan... A gatya az még 13.000 Ft, ha kell. Most lehet gondolkodni... :chin:
10 darab alatt nem vállalnak, és egyszeri 40.000 Ft a tervezési díj.
1 hónap az átfutás, és 12.700 egy mez. ÉS akkor osszuk rá még a tervezési díjat arányosan... A gatya az még 13.000 Ft, ha kell. Most lehet gondolkodni... :chin:
Írta 2008. február 05. - 14:54
Rám biztosan nem kell várni, ha lemaradok, megoldom.
Írta 2008. február 05. - 14:49
Annyi lenne csak a kérésem, hogy ha "vegyes" szintû banda megy, akkor valahogy tagolódjunk. Októberben is kicsit hûs volt az idõ a helyben várakozáshoz. Úgy lenne jó, ha mindenkinek lenne legalább egy parnere tekerés közben.
Írta 2008. február 05. - 14:46
Jaja, itt egyedül Duzmi az, aki idáig az évben helyettünk is tekert... És most pont õ sír... Biztosan nagy dobásra készül Tihanyban! :paker:
Duzmi! Jó buli, hisz ismered a dörgést!
Duzmi! Jó buli, hisz ismered a dörgést!
Írta 2008. február 05. - 14:33
Ja, urak!
Egyenlõre elvesztettünk egy tagot az Elsõ sorból. Bács Feci egy darabig nem indul a keróversenyeken. Leégett a házuk. A Biondoból csak a karbon villa maradt. A többi szó szerint elpárolgott... :miotacz:
nofene...bírja a tüzet a ropi? akkor karbont mindenkinek!
Fecónak részvétem, a bringa az ember legjobb barátja. bár a kutya le tudja nyalni a mogyoróvajat a.....:D
Írta 2008. február 05. - 14:26
hát midennki volt mátrakörön 8) ha csak koblászolgacc visszagurulsz 8)
de monjuk duzmit féltem a legkevésbé a hegyektõl tuti csak nyafog itt a savasodással egyébként otthon van a szekrénybe neki a Rasmussenes pöttyös trikója
de monjuk duzmit féltem a legkevésbé a hegyektõl tuti csak nyafog itt a savasodással egyébként otthon van a szekrénybe neki a Rasmussenes pöttyös trikója
Írta 2008. február 05. - 14:03
Írta 2008. február 05. - 12:50
A magam részérõl nyitott vagyok, tehát ketten már lennénk.
Írta 2008. február 05. - 12:16
És ha csak lassan kolbászolgatnánk? Ahogy mondjuk októberben...
Írta 2008. február 05. - 11:57
Fecó
Tavalyi persze,csak útvonalajánlatnak raktam be.
Minden évben van ot 2-3 verseny.
Mátra nekem =sav:scared: még azt nem kívánom.
Tavalyi persze,csak útvonalajánlatnak raktam be.
Minden évben van ot 2-3 verseny.
Mátra nekem =sav:scared: még azt nem kívánom.