Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Posted 2008. February 14. - 09:12
Posted 2008. February 14. - 08:55
Sosem hittem volna, hogy ilyen kutyák léteznek. Azt hittem, hogy mindig csak futnak melleted, esetleg oda-oda kapnak a lábadhoz. De ez eléggé durva. Még jó, hogy nem rángatott le a keróról. Vagy mégis?! :wtf: Gondolom utána konzultáltál a gazdájával. Vagy simán hazatekertél?
Posted 2008. February 13. - 23:52
Posted 2008. February 13. - 22:17
Ma ismét leckét kapam nagy magyar valóságból!
Haladok Hetény mögött egy dûlõn,mire egy tanyából rámugrik egy böhöm láncoskutya,és egy irgalmatlant a fenekembe harap!
Néhány öltéssel megúsztam,remélem meglessz az oltásija.:cry:
hûha...meddig kell pihenned? Tudsz edzeni? Vagy 2 hét pihi?
Posted 2008. February 13. - 22:14
na latod duzmi .. lassú vagy
(Imb: nem lehet hideget rákenni akkor nem tudok felálni... +45°C víz és semmi baja )
nadálytõ: Gyulladás csökkentõ, sebgyógyító, fertõtlenítõ regeneráló, és jóformán a rándulástól a törésig mindenra alkalmazzák és nekem egész jól hat is barátnõm röpis térdszorítójával együtt használva)
A jégkristálynak csak a neve az, nem hideg
Térdszorítóval már dunsztolás Vigyázz a térdedre, gyógyulj; tudom milyen sz*r, tavaly az egész nyaram odalett egy hegyi edzés után...
Posted 2008. February 13. - 21:26
(Imb: nem lehet hideget rákenni akkor nem tudok felálni... +45°C víz és semmi baja )
nadálytõ: Gyulladás csökkentõ, sebgyógyító, fertõtlenítõ regeneráló, és jóformán a rándulástól a törésig mindenra alkalmazzák és nekem egész jól hat is barátnõm röpis térdszorítójával együtt használva)
Posted 2008. February 13. - 20:46
Haladok Hetény mögött egy dûlõn,mire egy tanyából rámugrik egy böhöm láncoskutya,és egy irgalmatlant a fenekembe harap!
Néhány öltéssel megúsztam,remélem meglessz az oltásija.:cry:
Posted 2008. February 13. - 12:23
Posted 2008. February 13. - 10:34
Hát tény, hogy friss volt a levegõ. De így is lehetett nyomni azért. Ha holnap is ilyen idõ lesz, azért elgondolkozok rajta...
holnap még jó idõ lesz; pénteken vált majd nyomorultra... Kamáslim meg pénteken jön
Posted 2008. February 13. - 10:03
huh.
Tegnap az órám szerint 3 fokban tekertem (max 7, min 2), de az a két óra már nekem így sok volt a széllell együtt. Megint jöhet a görgõ...
Hát tény, hogy friss volt a levegõ. De így is lehetett nyomni azért. Ha holnap is ilyen idõ lesz, azért elgondolkozok rajta...
Posted 2008. February 13. - 10:03
80 óvatos ,huh.
Tegnap az órám szerint 3 fokban tekertem (max 7, min 2), de az a két óra már nekem így sok volt a széllell együtt. Megint jöhet a görgõ...
TomB! Voltál vasárnap???
Posted 2008. February 13. - 09:24
vasárnap spinning?
Természetesen mûködik, nyugodtan menjetek, magam nem leszek most ott, mert a kislányom keresztelõje lesz...Szilvivel kontaktáljatok.
Posted 2008. February 13. - 09:00
TomB! Voltál vasárnap???
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Posted 2008. February 13. - 08:53
vasárnap spinning?Továbbá van egy szomorú prognózisom:
A pénteken kezdõdõ erõteljes hidegbeáramlás sok szempontból az egész tél eddigi legnagyobb támadása. A hideg idõ csúcspontja szombaton és vasárnap várható. A téli jelleg elsõsorban a hõmérsékletben mutatkozik meg, de helyenként hótakaró kialakulása sem kizárt.
A tél eddigi leghidegebb periódusát a decemberi ünnepek alatt éltük át, ám akkor elsõsorban az alsó néhány száz méteren megülõ hideg légpárnának, és a légpárna fölé idõnként érkezõ gyenge frontoknak köszönhettük a téli jelleget. Péntektõl azonban a troposzféra szinte egészét érinti a hidegbetörés, a hegyekben különösen erõs lesz a lehûlés. Az elõrejelzések szerint országos havazás nem várható, de fõként északon és keleten hevesebb hózáporok elõfordulására mindenképpen számíthatunk, amelyekbõl helyenként néhány centis hótakaró is kialakulhat.
A hétvégén az ország legnagyobb részén - még a naposabb területeken is - fagypont alatt tetõzik a hõmérséklet, míg legmagasabb csúcsainkon -10 fok közelében alakul a napi maximum.
A kellemetlenül szeles pénteket és szombatot követõen vasárnap lecsendesedik a szél. Vasárnap és hétfõn a tél eddigi leghidegebb reggeljeire készülhetünk.
Posted 2008. February 13. - 07:45
A pénteken kezdõdõ erõteljes hidegbeáramlás sok szempontból az egész tél eddigi legnagyobb támadása. A hideg idõ csúcspontja szombaton és vasárnap várható. A téli jelleg elsõsorban a hõmérsékletben mutatkozik meg, de helyenként hótakaró kialakulása sem kizárt.
A tél eddigi leghidegebb periódusát a decemberi ünnepek alatt éltük át, ám akkor elsõsorban az alsó néhány száz méteren megülõ hideg légpárnának, és a légpárna fölé idõnként érkezõ gyenge frontoknak köszönhettük a téli jelleget. Péntektõl azonban a troposzféra szinte egészét érinti a hidegbetörés, a hegyekben különösen erõs lesz a lehûlés. Az elõrejelzések szerint országos havazás nem várható, de fõként északon és keleten hevesebb hózáporok elõfordulására mindenképpen számíthatunk, amelyekbõl helyenként néhány centis hótakaró is kialakulhat.
A hétvégén az ország legnagyobb részén - még a naposabb területeken is - fagypont alatt tetõzik a hõmérséklet, míg legmagasabb csúcsainkon -10 fok közelében alakul a napi maximum.
A kellemetlenül szeles pénteket és szombatot követõen vasárnap lecsendesedik a szél. Vasárnap és hétfõn a tél eddigi leghidegebb reggeljeire készülhetünk.
Posted 2008. February 13. - 07:36
miért így nem tudod felvenni?
úszás lehet jót tenne
egy 10-15 hosz gyors
úgy kihúz
kutya bajod
nekem mg a térdem ment tropára... és fingom sincs mibaja ha jövõhétre se hozzá rendbe a fekete nadájtõ krém akkor orvos lesz 8(
azt hiszem a nadálytõ inkább sebekre jó...amit ajánlok, az a gyógyszertárakban kapható Chondro-aid kapszula, és ami jobb, mint a Ben-Gay, az a jégkristály zselé. Azt használom, nagyon jó. Szintén patikában kaphatod. És ez a neve: Jégkristály-gél.
Posted 2008. February 13. - 07:34
akkor hnap hervis.
ej, ha nem sajogna így a derekam, reggel már xfact-tal úsznék
k 506 a típusa, az segít. Ha Õk sem tudnak segíteni, marad a silabizálás
Posted 2008. February 12. - 23:07
úszás lehet jót tenne
egy 10-15 hosz gyors
úgy kihúz
kutya bajod
nekem mg a térdem ment tropára... és fingom sincs mibaja ha jövõhétre se hozzá rendbe a fekete nadájtõ krém akkor orvos lesz 8(
Posted 2008. February 12. - 22:36
Posted 2008. February 12. - 22:14
szerintem tuti. bár az a farok tényleg lehetne kicsit fentebb
cici alá volt téve, passzosan. legközelebb megpróbáljuk fölé tenni. ha sehogy se megy, levágunk belõlük
balage, sajnos nincs meg a használati utasítás...a Hervisben vettem anno, hátha ott tudnak segíteni...jó hír, hogy a dobozát megtaláltam, és a leírás szerint vízálló