Tegnap rendesen rossz idõ volt a Mátrában. Vissza is feküdtem alukálni, elkönyvelvén, ebbõl se lesz tekerés. Aztán délutánra kicsit jobb lett a helyzet. Kettõ körül végülis nekivágtam. Megint nem éreztem magamban az erõt, így eldöntöttem most könnyebb áttételen viszonylag pörgõsen fogok mászni.
Találkoztam megint kerósokkal, persze megint csak Pásztóig mentek. Ráadásul meg is álltak frissíteni, így nem sokáig mentünk együtt. Az egyik srácnak volt egy Gyöngyház színû Orbeája elsõ-hátsó karbon full 105-tel, meg Aksyum kerekekkel. Szép kis gép volt. Szóval Pásztó után kezdõdött a mászás... Egy foggal feljebb tekertem mindenhol, a cél az volt, hogy 70 alá ne nagyon menjen a fordulatszám. Bagolyírtásnál megelõzött egy furgon, a hátulja dugig rakva DH gépekkel. Mentek csapatni.
Mivel most rétegesebben öltöztem, Kékest is útbaejtettem. Meglepetésemre itt sem volt rossz húzás az egyel könnyebb áttétel, igaz, hogy szégyen szemre dzsóker fokozatban mentem fel, de 16:57 lett Mátraházától. Ez asszem jobb, mint amit Janival másztunk múltkor. Pedig akkor meg is álltam lent defektet javítani.
Lefelé megint zúztam, hihetetlen jók a kerekek. Összességében 3:03 lett a kör, 87 kilóméter. Nekem 28,5-ös átlagot mutatott az óra. És jobban esett, mint egy héttel ezelõtt, amikor a nagyobb áttételt eröltettem, Ahhoz még erõsödnöm kell.

Johny! Mi lett a 100 kilis futással? Megtartották egyáltalán?