... jah meg hát szakdoli leadás 30. aztán még az utolsó simítások... de a köv Tria-Dua versenyre szólj és "elkisérlek" leszek a sereghajtód
mondtam én hogy kafaNo, Tomek, akkor én is felpumpáltam a boldogsághormon adagom. Ma reggel 1/4 7-kor kint gurultam már. Hát azért kicsit csípõs volt az idõ. Sikerült szellõsebben öltöznöm, így a végén már üveget lehetett volna vágni a mellbimbómmal. De azért jól esett. A szokásos kis harmincas, laza pörge, neha pár kili tempó, de csak annyira, hogy az átlag pulzus 148 maradjon. A végén még egy 53-as sprint is belefért.
Egész fura szél nélkül tekerni. :ubytek:
Ja, én vasárnap a Mátrában tekertem volna, de sietni kellett haza, így a csomagtartóban maradt a keró. Majd kicsordult a könnyem, mikor a Kommuna.org-osok fordultak rá a szemem elõtt a Mátrára... Baromi sok kerós volt.
mindig kellenek új példaképek!Szerintem a Trek-es fickó a Virágh István; a Három Gúnárban szakács. Említettem Neki, hogy menjen el Zombára, ha van kedve, és volt kedve. Tessék megnézni az eredményét a Hobbysták között...2.04! És alföldi.