Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Írta 2011. április 05. - 17:47
Tisztelettel üdvözlök mindenkit. Kezdõ fórumozó vagyok itt. Gondoltam úgy illik, hogy köszönök mindenkinek.
Írta 2011. április 05. - 11:05
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 05. - 10:38
Azon a hétvégén a Mátrában leszünk a csapattal, csatlakozz ha gondolod. Aznap jövünk haza, szóval lehet hogy csak félnapos tekerés lesz vasárnap.
edit:Hasonló ösvények vannak ott is, csak nincs kiépítve és kövesebb a talaj.
Ez a verzió is jól hangzik, majd meglátjuk addig még hogyan alakul. Merre terveztek és mennyit tekerni vasárnap?
Írta 2011. április 05. - 08:59
Azon a hétvégén a Mátrában leszünk a csapattal, csatlakozz ha gondolod. Aznap jövünk haza, szóval lehet hogy csak félnapos tekerés lesz vasárnap.Nem csak az idõjárás miatt nem alkalmas ez a hétvége, a jövõ héten is csak vasárnap. (Április 17.)
Nincs konkrét terv. Nem akarnék nagyon messze menni. Olyan elképzelés is felmerült, hogy fogaskerekûvel felmenni a Normafához és onnan lejönni, vagy valami ilyesmi...
edit:Hasonló ösvények vannak ott is, csak nincs kiépítve és kövesebb a talaj.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 05. - 08:20
Met.hu szerint most 7 végén sem lesz túl rossz idõ, szombatra szelet jósolnak, de az hegyekben nem zavaró. 17 fok körüli hõmérséklettel.
Engem érdekel a dolog, merre tervezed?
Nem csak az idõjárás miatt nem alkalmas ez a hétvége, a jövõ héten is csak vasárnap. (Április 17.)
Nincs konkrét terv. Nem akarnék nagyon messze menni. Olyan elképzelés is felmerült, hogy fogaskerekûvel felmenni a Normafához és onnan lejönni, vagy valami ilyesmi...
Írta 2011. április 05. - 05:12
A következõ hétvégére nem mondanak jó idõt, de a rákövetkezõre terveznék egy hegyi tekerést. Van kedve még hozzá valakinek? XC jellegû tekerésre gondoltam, esetleg megdûzdelve némi kis technikás lefelékkel. Nem gyors kell, inkább technikás.
Met.hu szerint most 7 végén sem lesz túl rossz idõ, szombatra szelet jósolnak, de az hegyekben nem zavaró. 17 fok körüli hõmérséklettel.
Engem érdekel a dolog, merre tervezed?
Írta 2011. április 04. - 21:23
Van olyasmi hely nálunk, mint a videon? YouTube - Alum Creek P1 Mountain Bike Trail Review HD
Persze nem ennyire kiépítettre gondoltam, csak amolyan egyszerûbb, "balkánibb" kivitelre.
...
A következõ hétvégére nem mondanak jó idõt, de a rákövetkezõre terveznék egy hegyi tekerést. Van kedve még hozzá valakinek? XC jellegû tekerésre gondoltam, esetleg megdûzdelve némi kis technikás lefelékkel. Nem gyors kell, inkább technikás.
Írta 2011. április 03. - 08:58
Tényleg szép idõ volt, igazi tekerõs. Nem túl meleg, de nem is didergõs.
Írta 2011. április 02. - 20:36
Erre jártunk ma. Jó volt! Szikrázó napsütés, bõven 20 fok fölött járt a hõmérséklet, úgy látszik a tavasz idén is elmarad. Viszont megkezdtem az idei barnulást.
Jók lettek a képek, köszi õket. Én egyenlõre még inkább vörösödtem, barnulás még majd ezután következik. Látványosan nézek ki eléggé.
Írta 2011. április 02. - 19:49
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 02. - 19:40
Írta 2011. április 02. - 15:01
Írta 2011. április 01. - 19:14
Mondjuk, nem is lenne már kedvem levenni. Délután feltettem az autóra a nyári gumikat, már nagyon idõszerû volt, az elég volt mára. Akkor kilenckor Izsákon!
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 01. - 18:07
Én úgy tudom erre a kiírásban is figyelmeztettek.
Szép idõt és sármentes holnapot kívánok a résztvevõknek
Írta 2011. április 01. - 17:06
Autózok Izsákra. Visszafelé elviszlek Kecskemétre ha gondolod.
Vajon nagy sár lesz, vagy felszáradt valamennyire?
Erre majd visszafelé jövet válaszolnék Izsákon, addig is köszi szépen a felajánlást. Beneveztem a tour de pelsora, ugyhogy nem árt edzõdnöm. Sár meg szerintem esélyes a belvízhelyzet miatt, de mivel még sosem voltam itt, így csak tippelem ezt a dolgot.
Írta 2011. április 01. - 16:30
Fekete vázas, fehér egyenes villával? Mert akkor lehet láttalak a napokban.
Autózok Izsákra. Visszafelé elviszlek Kecskemétre ha gondolod.Idén elõször fordult elõ velem, hogy túlöltöztem. Szokásosnak mondható Mátra-körömet nyomtam Pásztó felõl. Viszont még Kékesen is egészen jó idõ volt,lefelé meg nem lehet még anyira engedni neki, mert havas foltok vannak és folyik át az úton a víz. Ma még asszem klasszikus Mátra-kör lesz, aztán este jövök haza. Holnap délután esetleg valaki hadra fogható?
Más. Szerintem a Tihany kupát most ki fogom hagyni, bocs, ha valaki velem számolt. Tahitótfalut viszont szeretném megejteni, utána szigorúan egybekötni egy tekergéssel a Pilisbe/Visegrádi hegységben.
Vajon nagy sár lesz, vagy felszáradt valamennyire?
Picasa _Alex_
Írta 2011. április 01. - 16:26
Írta 2011. április 01. - 16:05
Igen,végig bringával.
7:30-kor tervezünk indulni kerekrõl,gondolom neked az izsáki leágazónál esne útba
szerinten kb 20 perc mire oda elérünk.
Csaba akkor holnap reggel 7:50 körül találkozunk, Alex jössz te is bringával, vagy autózol is? Jöhetnél te is bringával, hogy ne egyedül haldokoljak a végén.
Írta 2011. március 28. - 17:28
Egy magzatpózban tekerõ kiskubai olyan gyorsasággal jött szembe, hogy mire rájöttem kicsoda, szerintem a falutáblánál járt
Magzatpóz