Jelentkezz be Regisztrálj
Gázló Teljesítménytúra
Írta 2012. július 29. - 11:12
2012-07-28-án a maroknyi csapatnak idén is megvolt a RETRÓTÁV!!!
GRATULA az összes megjelentnek és teljesítõnek.
Fontos megemlíteni,hogy eseménytelenül(baleset és egyéb...) lezajlott.
Reméljük jövõre szervezett keretek közt bonyolódik le a túra.
Írta 2012. július 20. - 12:37
Szívesen veletek tartanék, de egy hétig az ország másik felében leszek. Jó tekerést nektek!
Egyik szemem sír, a másik nevet... úgy hallottam a "bakonyi betyártól", hogy aktív pihenés lesz, amihez nagyon jó idõtöltést!! Idén még lesz lehetõség közös tekerésre?
M.
Írta 2012. július 20. - 12:34
Vagy a múzeum elõtt ha valakinek az jobban tetszik.
Már csak azon aggódom, hogy el ne tévesszem a rajthelyet!
Írta 2012. július 19. - 18:01
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Írta 2012. július 19. - 13:16
Vagy a múzeum elõtt ha valakinek az jobban tetszik.A 7.30 az Veszprém-Zeneiskola?
Írta 2012. július 19. - 08:48
A tempó erõsen lájtos lesz!
Ezek szerint csavarozhatom le a hajtómûrõl a kistányért?
A nevem mellé húzhattok egy strigulát, ott leszek a rajtnál. A 7.30 az Veszprém-Zeneiskola?
M.
Írta 2012. július 17. - 19:06
28-án 1/2 8-as veszprémi indulással tekernénk páran egy retro-gázló túrát.ÉRDEKLÕDNÉK ITT!
Ha valaki még csatlakozna, az jöjjön bátran.
A tempó erõsen lájtos lesz!
Írta 2012. július 14. - 14:58
Olvasgattam, de mivel nincs (és nem is lesz facebookom.....jajj de kár.....) egyéb fórumozási lehetõségem, ÉRDEKLÕDNÉK ITT!
A július 28.-i GÁZLÓ! (Hurrá még is csak lesz! ) után!
Mivel még pont jó lenne kik, honnan, mikor........indulnának, csatlakoznék szívesen.
Elõre is köszi!
Írta 2012. május 29. - 19:43
Szerintem nincs neked szükség arra az itinerre, hiszen már jó párszor mentél a régi útvonalon is. Én 2002 óta mindegyiken (a hosszún) voltam, az idei lenne a 11. Én inkább ezen az új Gázlón tudnék könnyebben eltévedni. Szerencsére eddig még ez a csúfság nem esett meg velem. A régi útvonal nekem egyszerûbb.
Nagyképûen mondhatnám, hogy nem is magam miatt kerestem elõ. Nosztalgiának jó volt.
Mennyien jelezték eddig vissza, hogy indulnának?
Írta 2012. május 29. - 19:13
'Hámongyuk azért Orbea hozzászólásainak értékét erõsen csökkenti,
hogy az eddigi tízbõl több mint kilenc esetben csak személyeskedésig futotta.
Köszönjük Emese.
a Gázlóval és a topic-kal kapcsolatban két dologban tudok segíteni:
- a problémásnak vélt hozzászólásokat (személyeket) lerendezem
- csinálhatok egy közepes méretû hírverést az "anarchiaGázlónak"
(privátban keressetek ez ügyben)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2012. május 29. - 18:01
Szia!
Mivel arckönyvem nincs, ezért veheted úgy, hogy +1 fõvel többen vagytok. Ha kell scennelem az itinert. Ez még tényleg a legelsõ útvonal, a Fodor-tanya környéki hullámvasúttal, és az utána következõ dzsumbujjal, valamint a lõtéri murvás befutóval.
Szerintem nincs neked szükség arra az itinerre, hiszen már jó párszor mentél a régi útvonalon is. Én 2002 óta mindegyiken (a hosszún) voltam, az idei lenne a 11. Én inkább ezen az új Gázlón tudnék könnyebben eltévedni. Szerencsére eddig még ez a csúfság nem esett meg velem. A régi útvonal nekem egyszerûbb.
Írta 2012. május 29. - 17:28
hogy az eddigi tízbõl több mint kilenc esetben csak személyeskedésig futotta.
Köszönjük Emese.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2012. május 29. - 13:05
Ennek örülök! Lépj be a kis önszervezõdõ túránkba, az itinered is sokat segítene
Szia!
Mivel arckönyvem nincs, ezért veheted úgy, hogy +1 fõvel többen vagytok. Ha kell scennelem az itinert. Ez még tényleg a legelsõ útvonal, a Fodor-tanya környéki hullámvasúttal, és az utána következõ dzsumbujjal, valamint a lõtéri murvás befutóval.
Írta 2012. május 29. - 12:24
Ellenben örömmel töltött el - visszaolvasva a kommenteket - hogy többen a Retró távval szemezgetnek. Az én idei célom is a Retró lett volna, de az eredeti "õsGázló" útvonalán. Még szerencse, hogy megvan az eredeti itiner 2001-bõl!
Ennek örülök! Lépj be a kis önszervezõdõ túránkba, az itinered is sokat segítene
Lehet, hogy idén is megtartjuk a Retro Gázló túrát július 28-án a gázló emlékére...
Teljesen önszervezõdõ módon csináltunk már máskor is ilyet:
https://plus.google....8689?banner=pwa
Szervezõdés itt:
http://forum.bikemag...1/index558.html
illetve itt:
Bejelentkezés | Facebook
Írta 2012. május 29. - 08:48
Elszomorodva olvastam én is a gazlo.hu-n, hogy idén elmarad a rendezvény. Az pedig mégjobban elszomorít, hogy a túrázni, bringázni szeretõ sporttársak ahelyett, hogy összefognának, és közösen létrehoznának valamit - akár egy magántúrát, vagy egy komplett rendezvényt - ehelyett megy az egymásra köpködés! Csak tudnám, hogy miért van, hogy mindig mindenki az ellenséget látja a másikban...? Nekem az idei lenne a 10-ik túrám, 9-et teljesítettem eddig hosszú távon. Kevesen vannak akik ezt elmondhatják. Szívesen veszek bármilyen kezdeményezést, ami a túra jövõjét illeti. És Dózernek abban igaza van, hogy igen, itt a lehetõség, megmutathatja más is, hogy mire képes! Elhihetitek, hogy ilyen gazdasági helyzetben - és sajnos a túratársak ilyen hozzáállásával - nem egyszerû egy ekkora, és ilyen hagyományokkal rendelkezõ eseményt összehozni.
Ellenben örömmel töltött el - visszaolvasva a kommenteket - hogy többen a Retró távval szemezgetnek. Az én idei célom is a Retró lett volna, de az eredeti "õsGázló" útvonalán. Még szerencse, hogy megvan az eredeti itiner 2001-bõl!
Írta 2012. május 29. - 06:36
Az, hogy ki mire kiváncsi azt nem neked kell eldönteni.
Eldöntik azok akik életükben egyszer is voltak a Gázlón, te nem tartozol ezek közé.
Õk majd ott lesznek a Retró-Gázlón,velem együtt.
Asszem öt Gázlón voltam. Eldönthetem hogy nem vagyok kíváncsi a fröcsögésre?
Mindenesetre remélem, hogy az a 2013-as ígéret be lesz tartva; vagy korábban derül ki, hogy be tudj segíteni a szervezõknek értékes ötletekkel.
Írta 2012. május 28. - 22:52
na akkor csak etetlek még egy picit:) örülök, hogy ennyire jól ismersz, szerencsére voltam már a Gázlón. sajnos idén(sem) fogok eljutni, mert messze van és az idõmbe sem fér bele.Az, hogy ki mire kiváncsi azt nem neked kell eldönteni.
Eldöntik azok akik életükben egyszer is voltak a Gázlón, te nem tartozol ezek közé.
a keserûséged öntsd ki a feleségednek, vagy annak aki kíváncsi rá. na ez az ember tényleg nem én vagyok:) de figyeljcsak, van másik ötletem is, ha még macskád sem lenne: kezeltesd magad.
Írta 2012. május 28. - 18:58
És most hol van a happybike, miért nem startol rá a lehetõségre?Masszív romboló munkával sikerült egy szép hagyományt tönkretenni a "szervezõnek".
Az elsõ igazi szereplése(happybike kitúrása a szervezésbõl) után várható volt, hogy nem áll meg félúton.
Szerintem nem szájat tépni kellene, hanem cselekedni.
Írta 2012. május 28. - 18:19
A vége úgyis az lesz, hogy valaki más majd megszervezi. Pl ha lenne rá idõm én már neki is álltam volna.Az, hogy ki mire kiváncsi azt nem neked kell eldönteni.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. május 28. - 18:14