Csak kérdezem: nem természetvédelmi területen vezet az út?
Ha igen, akkor rossz ötlet engedély nélkül, mert büntethetnek érte. Állítólag.
Akkor te minden vasárnapi bringázásodra kérsz engedélyt?
Csak kérdezem: nem természetvédelmi területen vezet az út?
Ha igen, akkor rossz ötlet engedély nélkül, mert büntethetnek érte. Állítólag.
Akkor te minden vasárnapi bringázásodra kérsz engedélyt?
Leginkább Natura 2000 terület, egyébként pedig tájvédelmi körzet és nemzeti park. Ha csak utóbbi kettő lenne, minimális útvonal-módosítással engedély nélkül is meg lehetne rendezni, de a Natura 2000 miatt a rendező nem kockáztathatja a milliós bírságot.
Az egyéni bringázókat nemigen szokták megszólítani, de ösvényen akkor sem tanácsos biciklizni. Mellesleg, a Gázló sehol sem vezet ösvényen.
Csak kérdezem: nem természetvédelmi területen vezet az út?Még szerencse, hogy a Bakony non-stop nyitva és bármikor le lehet bringázni a Gázlót...
Még szerencse, hogy a Bakony non-stop nyitva és bármikor le lehet bringázni a Gázlót...
Mi a különbség a gazlo.hu és gazlo.eu között (a "h" és "e" betűn túl)?
Semmi. Mindkét domain a Gázló tulajdona, és mindkét cím ugyanoda mutat. Na de nem azért jöttem, hogy erről írjak, hanem: ld. a következő hozzászólást.
Hy!
Akkor idén is GÁZLÓ TT!
Kár a szóért, ott leszünk (már megint....) nyolc(8)adszor is!
Aki nem...........sajnálhatja............
Én speciel másnap fogom nem kicsit rosszul érezni magam Nyugat-Maratonon.......
De a GÁZLÓT ki nem hagynám! SZERETEM! ÉS KÉSZ........
Eredményes felkészülést mindenkinek!
Hol?
A gazlo.hu-n a legfrissebb "hírek" 2011-es. A linkek jó része döglött (még a "Bikemag Gázló-fóruma," link is rossz) .
A hétvégén meglesz a friss kiírás.
Hol?
A gazlo.hu-n a legfrissebb "hírek" 2011-es. A linkek jó része döglött (még a "Bikemag Gázló-fóruma," link is rossz) .
Mennyire lesz unalmas a Herend - Veszprém útvonal?
Nekem semmi bajom nem volt a herendi rajttal, tényleg ettől lesz retró fíling?
A hétvégén meglesz a friss kiírás.
Ma volt teljes pályabejárás. Hát, idén nem lesz sár. A várható idõjárás itt. Aki ráér, jöjjön! Többen jelezték, hogy nem látják frissülni a honlapot. A gyorsítótárból nem is fog frissülni, úgyhogy újra le kell tölteni a megtekinteni kívánt oldalt.