Jelentkezz be Regisztrálj
Gázló Teljesítménytúra
Írta 2013. július 18. - 22:40
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Írta 2013. július 06. - 11:43
Írta 2013. június 26. - 17:17
(de úgy gondolom, hogy néhány napon belül lesz infó)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2013. június 26. - 16:46
de 'béke'
amúgy meg nem kell regisztrálni, odamész, kitöltöd a jelentkezési lapot, befizeted a pénzt és elindulsz
(a honlapon meg van adva email, telefon, ha esetleg már most szeretnéd lefixálni a szállást, vagy a munkahelyen a szabadságodat)
Ha nem zavar az emléklap és kitûzõ hiánya, hozzá is csapódhatsz valamelyik (rendszeresen szervezõdõ) retró Gázlót teljesítõ társasághoz.
Valamikor augusztus elején pl. mi is Veszprémben leszünk és ha az idõjárás megengedi, akkor szintén a klasszikus hosszú távot szeretnénk letekerni.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2013. június 26. - 11:51
Tavaly egyáltalán nem volt meghirdetve.Képzeld észrevettem hogy ez a dátum 4 hozzászólással ezelõtt is le volt írva, sõt 1 éve a www.gazlo.eu oldalon is meg van jelölve, csak ennek ellenére semmi FRISS infó az egész rendezvényrõl! Emlékeim szerint a tavalyi is már nagyon régen meg volt hirdetve, még is elmaradt....
De ha ennyire jól informált vagy tedd már közzé hogy kinél, meddig, mennyiért lehet nevezni, változik-e az útvonal ill. idén milyen távok lesznek stb-stb.
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. június 26. - 11:26
OMG...csak 4 hozzászólással ezelõtt volt leírva: 2013.07.20.
Képzeld észrevettem hogy ez a dátum 4 hozzászólással ezelõtt is le volt írva, sõt 1 éve a www.gazlo.eu oldalon is meg van jelölve, csak ennek ellenére semmi FRISS infó az egész rendezvényrõl! Emlékeim szerint a tavalyi is már nagyon régen meg volt hirdetve, még is elmaradt....
De ha ennyire jól informált vagy tedd már közzé hogy kinél, meddig, mennyiért lehet nevezni, változik-e az útvonal ill. idén milyen távok lesznek stb-stb.
Írta 2013. június 25. - 23:29
Írta 2013. március 28. - 22:23
Megnézzük meg van-e még a PIROS géped
Én benne vagyok!!
Már épp akartalak keresni, hogy van-e már program 04.14-re..?? Egy ilyenhez mit szólnál?
Tavaszköszöntő Kerékpárostúra K:112/73/61 / MTB:78/54/12 / GY-NW:Medvehagyma 10/7 | TTT
M.
Írta 2013. március 09. - 10:25
Akkor szép tavaszi ébredést mindenkinek!
Végre idén is GÁZLÓ! Naná, hogy ott leszünk!
Megnézzük meg van-e még a PIROS géped M!
Írta 2013. március 01. - 17:10
Írta 2013. február 18. - 23:22
www.gazlo.hu
"Ésszel bele, ész nélkül kifele..."
Írta 2012. augusztus 04. - 06:21
Hy!Szia!
Ha van kedved jönni jöhetsz velem. Amúgy is kocsival megyek, és van bõven hely a bringaszállítómon...
M.
NO. Akkor most értem haza.....meló volt.
M! Köszi hogy elférnék nálad de ezt most sajnos ki kell hagyjam....
Adok egy privit ott bármikor elérsz 302273020.
Kifogás nincs csak így alakult, meg vasárnap este meló vissza.
Jó hétvégét mindenkinek!
A.
Írta 2012. augusztus 01. - 08:55
1 gondom van a szállítás
Szia!
Ha van kedved jönni jöhetsz velem. Amúgy is kocsival megyek, és van bõven hely a bringaszállítómon...
M.
Írta 2012. július 31. - 21:50
Kedvem az lenne, épp nézegettem a szintrajzot.
Elgondolkodtató.......
Nekem jelenleg 1 gondom van a szállítás, most a hétvégén nem tudom megoldani.
Majd agyalok rajta. AZÉRT NE FELEJTSÜK EL! Ja és köszi az infót.
Majd nézegetem mire juttok.....)
Attila: a hétvégén (vasárnap) lesz a köv. túra:
Bakony 93 kerékpáros (Új útvonal!) | TTT
gondolkodom rajta. Lenne kedvetek?
Írta 2012. július 31. - 16:15
Bakony 93 kerékpáros (Új útvonal!) | TTT
gondolkodom rajta. Lenne kedvetek?
Írta 2012. július 31. - 15:03
Örülök, hogy nektek jól sikerült a túra.
DNS: neked is gratula még ha matiné-táv is lett belõle! De ha már a szervezésnél tartunk azért a Kõris tetejére vitethettél volna fel egy kis frissítést, mert addigra totál kiapadtunk. Vinyének lefelé már majdnem vattát köptem...
A többieknek is külön grat a teljesítésért. Jövõre újra?
M.
Írta 2012. július 31. - 14:57
Szia!Hy!
Örülök hogy sikerült feltenned ezt az "IGAZÁN RETRO BRINGÁT"!
Naná! Ilyen Ferrari-ja keveseknek lehet. Gondolkoztam is rajta, hogy vissza kéne menni ráalkudni a gépre!
Írta 2012. július 31. - 14:32
Már a kezdeti defektnél sejtettem, hogy nekem rosszul indul a napom...
Odvaskõ után még reménykedtem, hogy enyhül a fejfájásom és kis rövidítéssel utolérlek benneteket. Aztán gyõzött a józan ész (vagy nem), és inkább visszafordultam a Hajagnak. Így is sikerült 90 km-t összehoznom.
Kvázi rövid retro gázló sikerült
Írta 2012. július 30. - 21:36
Örülök hogy sikerült feltenned ezt az "IGAZÁN RETRO BRINGÁT"!
Szép! Jó pihit!