Jelentkezz be Regisztrálj
Gázló Teljesítménytúra
Posted 2009. July 08. - 09:50
Jobbulást!
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. July 08. - 09:28
átmenjek egy serre?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. July 08. - 09:17
Üdv!Szia!
Írtam már elõbb, hogy szükségem lenne egy nagyjából Bp irányából jövõ fuvarra, ha esetleg a lehetõség még adott, nem is ingyen, akkor is megköszönném!
üdv
Dávid
Sajnos nem megy a dolog. Nekem.
teljes izomszakadást sikerült összehoznom a hátamon - bal lapockánál - így részemrõl a Gázló törölve. Minden terepbringázás törölve. (Azóta bringára sem ültem.) :cry:
Posted 2009. July 07. - 22:12
Ha jól tudom, akkor legkésõbb 7-kor indulnánk a
szállásról, hogy 8 körül elrajtolhassunk Herendrõl, de holnap többet tudok majd
mondani. Taktikai megbeszélés lesz
Ok! Akkor még értekezünk a dologról!
Posted 2009. July 07. - 22:07
Nem sietek én sehova!
Bár ezek az évekhez kapcsolt átlagok érdekesek tudnak lenni!
Mikor indulnátok? Nekem még Almádiból be kell tekernem.
Ha jól tudom, akkor legkésõbb 7-kor indulnánk a szállásról, hogy 8 körül elrajtolhassunk Herendrõl, de holnap többet tudok majd mondani. Taktikai megbeszélés lesz
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. July 07. - 21:38
Mi az Erdei Motel Camping-bõl indulunk (4 fõ). Ha nem
gond a 40-es átlagéletkornak és hétvégi bringásoknak megfelelõ tempó, akkor
tarts velünk
Az útvonal valószínûleg a régivel egyezõ lesz.
Nem sietek én sehova!
Bár ezek az évekhez kapcsolt átlagok érdekesek tudnak lenni!
Mikor indulnátok? Nekem még Almádiból be kell tekernem.
Posted 2009. July 07. - 21:07
Valaki rajtam kívül tervezi, hogy szombaton Veszprémbõl
átteker Herendre a rajthoz? Ha igen szívesen csatlakoznék!
Mi az Erdei Motel Camping-bõl indulunk (4 fõ). Ha nem gond a 40-es átlagéletkornak és hétvégi bringásoknak megfelelõ tempó, akkor tarts velünk
Az útvonal valószínûleg a régivel egyezõ lesz.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. July 07. - 20:51
Ariadne, ha kell, nagyjából Bp. irányából egy fuvar, beférsz a buszba.
Teljesen ingyé.
Szia!
Írtam már elõbb, hogy szükségem lenne egy nagyjából Bp irányából jövõ fuvarra, ha esetleg a lehetõség még adott, nem is ingyen, akkor is megköszönném!
üdv
Dávid
Posted 2009. July 07. - 14:52
átteker Herendre a rajthoz? Ha igen szívesen csatlakoznék!
Posted 2009. July 06. - 23:03
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. July 06. - 14:03
Nem tudja valaki, hol van Herendhez legközelebb kemping, ahol sátrazni lehet? Elvileg Veszprémben van, de hátha közelebb is.
Mivel Herenden nincs,így Veszprém ERDEI MOTEL CAMPING a legközelebbi!Városlõdön van az Iglauer park www.iglauerpark.hu,és Kislõdön a Sobri Jóska www.bakonyikalandpark.hu.
Posted 2009. July 06. - 12:14
Posted 2009. July 06. - 01:22
És frissítettem a MÁV-információt is.
gazloman
Posted 2009. July 05. - 22:17
Szia!
Szívesen letölteném a nevezési lapot, hogy azzal se menjen az idõ reggel. Elérhetõ lesz a honlapon, ahogy ott említed?
Köszi!
Posted 2009. July 04. - 14:19
A MÁV a Gázló rendezõjének megkeresésére az alábbi intézkedést hozta:
A Gázló napján a Budapestrõl (6.03) Veszprémig (7.58) közlekedõ 900. sz. gyorsvonathoz, valamint a Veszprémtõl (8.20) Herendig (8.32) közlekedõ 9012 sz. személyvonathoz nagy befogadóképességû poggyász/kerékpárszállító kocsi lesz kapcsolva. Tehát akik vonattal akarják megközelíteni a helyszínt, nem hátsó peronon állva és egymást ölve kell ezt megkísérelniük, hanem kulturált körülmények között.
Ugyanezek a szállítóvagonok visszafelé, a Herend (17.21) Veszprém (17.33) között közlekedõ 9013 számú személy, valamint a Veszprém (18.02) Budapest (19.51) között közlekedõ 903 sz gyorsvonatokhoz lesznek kapcsolva.
Ez az ütemezés egy kényelmes, 8 órás teljesítést engedélyez azoknak, akik oda és vissza egyaránt vonattal közlekednének.
A félreértések elkerülése végett: Nem a vagont kapcsolják át, hanem át kell szállni és át kell rakodni Veszprémben.
A MÁV fenti intézkedése nem része a Gázló Teljesítménypróbának, pusztán csak rugalmas együttmûködésrõl van szó. Tehát a fenti járatokra menetjegyet kell váltani utas és kerékpár számára egyaránt!
Ugyanez az információ kibõvítve hamarosan elérhetõ lesz a Gázló honlapján is.
A közbenjárásért külön köszönet illeti Rónaszéki István sprottársat.
gazloman
Posted 2009. July 02. - 17:28
Pestrõl jön valaki olyan akinek van egy hely egy fõnek+egy bringának?
Ha lenne megköszönném (bár nem nekem, hanem egyik cimborámnak lenne!)
Posted 2009. June 13. - 00:48
Frissült a Gázló-honlap, mindenek elõtt az itiner és a szintrajz. Utóbbi már megjeleníti a könnyített táv szintdiagramját is.
gazloman
www.gazlo.eu
gazlo@gazlo.eu
Posted 2009. June 11. - 19:35
Rendicsek...Óóó, nagyon köszönöm a lehetõséget! :prosze: Elképzelhetõ, hogy élnék vele, jelentkeznem, írok az esemény elõtt valamivel... :zawstydzo
Posted 2009. June 11. - 13:24
Ariadne, ha kell, nagyjából Bp. irányából egy fuvar, beférsz a buszba.
Teljesen ingyé.
Óóó, nagyon köszönöm a lehetõséget! :prosze: Elképzelhetõ, hogy élnék vele, jelentkeznem, írok az esemény elõtt valamivel... :zawstydzo
Posted 2009. June 11. - 12:46
Válaszod meg komolytalan .:no:Ez még kérdés lehet???
De mivel felvetetted a kérdést , akkor gondolom TE gyüjtöd be a válaszokat:
-legyen szerdán délelött v. mondjuk csütörtökön de szigoruan du 2 óra után, esetleg pénteken este 10-es kezdéssel...
A túra elött pont 1 hónappal ez a kérdés erõsen vicc kategória.