Jelentkezz be Regisztrálj

Szilvásvárad maraton 2006. május 28.
Posted 2006. May 29. - 16:11

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2006. May 29. - 15:54

http://www.mtbsport....article&sid=366
http://www.mtbsport....article&sid=365
http://www.mtbsport....article&sid=367
Simon Emesével tekertem fel az Ördög-oldalon, akkor még fellehetett ismerni, Nagy-mezõtõl Bél-kõ aljáig meg Deli Anettel, õt már nem. Bél-kõ elõtti felfeléken pedig nyöszörgött, aranyos volt.
Posted 2006. May 29. - 15:49

De ahogy már írtam pár KÉPET felraktam a galériába.
Posted 2006. May 29. - 15:30

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2006. May 29. - 15:28

Posted 2006. May 29. - 15:04

Posted 2006. May 29. - 14:58

bary:
Egy szaladó emberkével én is találkoztam,de egészen máshol és nem is igazán tûnt jókedvûnek.
Én már hazafelé tekertem ( Dédestapolcsány irányában) amikor Szilvásvárad és Nagyvisnyó között jobbról egy földútról egy középtávos rajtszámmal rendelkezõ nyakigsáros versenyzõ ért ki éppen az útra,majd sebesen célbavette vette Szilvásváradot már az aszfalton.
A kerékpárjának a hátsókerekét láttam leginkább leamortizálva,de annyira gyorsan haladt,hogy nem volt idõm alaposabban szemrevételezni.
Mit mondjak?
Nem volt irigylésreméltó látvány.
ez nem én votlam de neki se lehetet jó

Posted 2006. May 29. - 14:54

köszi
Posted 2006. May 29. - 14:52

Egy szaladó emberkével én is találkoztam,de egészen máshol és nem is igazán tûnt jókedvûnek.
Én már hazafelé tekertem ( Dédestapolcsány irányában) amikor Szilvásvárad és Nagyvisnyó között jobbról egy földútról egy középtávos rajtszámmal rendelkezõ nyakigsáros versenyzõ ért ki éppen az útra,majd sebesen célbavette vette Szilvásváradot már az aszfalton.
A kerékpárjának a hátsókerekét láttam leginkább leamortizálva,de annyira gyorsan haladt,hogy nem volt idõm alaposabban szemrevételezni.
Mit mondjak?
Nem volt irigylésreméltó látvány.
Posted 2006. May 29. - 14:49

Charon!
Ti voltatok azok tandemmel akikkel épp beszélgettem a tandemezés nehézségeiröl és egy kanyarban elborultatok a sárba?
Melyik kanyarra gondolsz?

:love:
Posted 2006. May 29. - 14:32

rövidtávon indultam, ez volt a 2. maratonom
volt sár bõven, meg jó idõ is : D
Daverider, te még "szerencsés" voltál a kerekddel, hiába jött le a gumid, csak a végén toltad, én az utsó 3-4 km-t szaladva tettem meg a defektes biciklmmel(hab nem segítettt:p), nem volt kevdem már kicserélni a belsõt, mert aztihttem, hogy közelebb vagyok, és már csak 1-2 km van hátra...de hát ez nem így volt:mybad:
Két kép rolam, ahogy jókedvûen:lol1: szaladok: http://www.bari012.netipar.hu/en.jpg
http://www.bari012.netipar.hu/en2.jpg
Posted 2006. May 29. - 14:24

Itt van egy kép a hosszútávú gyõztesrõl: Parti Andrisról. A rajtban még vigyázott, nehogy elázzon, segítõje ernyõt tartott a feje fölé, aztán
ez lett belõle.

Dante, Te pedig itt vagy.
Egyébként részemrõl annyi volt, hogy elindultam, aztán, amikor betereltek minket a sárba és néhányan jöttek visszafelé, hogy arrébb még nagyobb dagonya van, felsejlettek a Buda maraton emlékei és gyorsan visszagurultam a szakadó esõben. 77 km hosszú lett volna, úgyis feladom valahol útközben, szóval nem küzdöttem.
De ahogy elnéztem a beérkezõket, nem bántam meg.
Tetszett ez a sok agyaggal bevont benszülött harcos. Meg azon gondokodtam, hogy a szemüvegesek biztos nem láttak semmit, meg az ásványi anyag utánpótlással sem lehetett gond...
Posted 2006. May 29. - 14:20

Pedig nem a bringa volt a hibás.Párom szerint volt valaki aki vérzõ arcal érkezett be rövid távról, a célban földhöz vágta a bringáját, megrugdosta és közben kiabált,hogy soha többet.
A sebesség mindent megold.
Posted 2006. May 29. - 14:18

Posted 2006. May 29. - 14:17

Volt kaja? Nem is tûnt fel.
Amikor elkezd a sár megszáradni, vagy túl sok szilárd kerül a váltóra csak akkor vált nehezebben. Egyébként osztom XC_Rider véleményét.
(XT váltórendszer 3 méteres bowdenekkel és simán mûködött)
Lenyomtuk a tandemmel.
145. 344 Charon BikeMag Forum Team 77 felnõtt ffi 07:17:02
146. 345 Dawn BikeMag Forum Team 77 felnõtt nõi 07:17:03
És megvan az az egy másodperc ;-)
Charon!
Ti voltatok azok tandemmel akikkel épp beszélgettem a tandemezés nehézségeiröl és egy kanyarban elborultatok a sárba?
Posted 2006. May 29. - 14:00

Fólialetépõs dh szemüveg kellett volna.Gondolod,hogy a szemüveg sokat segített volna?
Én a rövid táv nõi gyõztesével pont ugyanerrõl beszélgettem,mivel nekem sem volt szemüvegem,de megvigasztalt,hogy õt is leginkább csak hátráltatta.
Tudod?
Teker-töröl-teker-töröl....
;-)
A sebesség mindent megold.
Posted 2006. May 29. - 13:58

Posted 2006. May 29. - 13:51

nekem ez a szm könnyebbnek tûnt, jobban is élveztem, bár a mezben eléggé átfagytam.
39 km-en mentem, nem hajtottam túl magam, az igaz, 3 és fél óta volt az idõm kb, dehát tutira mentem (mondom ezt úgy, hogy belsõ, pumpa, kulacs nem is volt nálam:)
tetszett a sárdagasztás, de nagyon figyelni kellett. amikor a sötét részem mentem, csak 2-3 mpre nem figyeltem, buktam is, de zerencsére semmi komoly.
a vége fele viszon egy srác akkorát esteee, hogy mire leszálltam neki segíteni, már sokkos állapotban feküdt, sisakja szarrátörve, az arca vérzett. megállt még 2 másik srác, beszéltünk hozzá, aztán csak felkelt, de nem érezte a kezét, a nyakánál se semmit, uhh. nagyon kell vigyázni. úgy vérzett, hogy majdnem elhánytam magam, nagyon rossz volt nézni, dehát ilyenkor segíteni kell, le kell gyûrni minden más érzést. nem tudtok róla valamit esetleg, nem láttátok?
ja, a sisakom remélem meglesz, írtam a szervezõknek.
és GRATULÁLOK mindenkinek, aki végignyomta, vagy legalább megpróbálta!
Posted 2006. May 29. - 13:47

Rövidtávon mentem, egyáltalán nem volt nehéz a pálya szinte végig tekerhetõ volt, el sem fáradtam a végére(nem nagyon hajtottam). A nagy köves(kicsi sziklás) sáros lefelét élveztem a legjobban(jó volt kerülgetni a sárban fetrengõket). Életemben nem tekertem még ilyen jót igazi élmény-biciklizés volt. Egy dolgot szúrtam el nem vittem magammal szemüveget és így a gyorsabb lefeléken nem tudtam menni gyorsan a szemembe kerülõ sár miatt, még ma is vörös a szemem. A szervezés nagyon jó volt.
Jövõre is indulok, ha lesz sár:) .
Gondolod,hogy a szemüveg sokat segített volna?
Én a rövid táv nõi gyõztesével pont ugyanerrõl beszélgettem,mivel nekem sem volt szemüvegem,de megvigasztalt,hogy õt is leginkább csak hátráltatta.
Tudod?
Teker-töröl-teker-töröl....
;-)
Posted 2006. May 29. - 13:42

Ha váltasz, mindig csak egyet, sose többet, s mindig vagy 10-szer meg kell pörgetni, hogy leverõdjön a sár a fogaskerekekrõl. Addig meg tilos terhelni. Ugrani fog, satöbbi. És mûködött.

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás