Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szilvásvárad maraton 2006. május 28.

- - - - -

• Please log in to reply
386 replies to this topic

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Nálunk is volt reggel kis zuhé de már rég fel is száradt. Nem olyan vészes ez...
Ha mégis esne akkor már idén másodszor lenne szívás nekem ez a Szilvásvárad ugyanis mikor áttekertünk nevezni, egy "kellemes" szakadó esõben 10 fok alatti hõmérsékletben(rövidgatyában) történõ hazatekerés lett a vége.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Már szombat 3 óra, és pöstön tûz a nap, fúj a szél... A meteorológusok is egyre pozitívabban állnak hozzá.

Gumma? Középtávozok, az nem érinti az egyetlen nagy dagonyát, szerintem mindegy. Tavaly 2,1-es Gazzaloddit próbáltam a dunamarcin, mindenhol felment, de csak olyan bringákba javaslom, ahol van sárférõhely rendesen, döngölt úton és aszfalton viszont lassú. Ja, az oldalminták felét érdemes levágni.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Én szintén Larsenner próbálkozom, semi slick-re kopottan, igaz csak a rövid távon. Feltéve, hogy nem szakad az esõ.

Legutolsó infók szerint egész éjjel esett, és mé most sem állt el.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
IRC Mythos XC Slick 1.95

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Én szintén Larsenner próbálkozom, semi slick-re kopottan, igaz csak a rövid távon. Feltéve, hogy nem szakad az esõ.

Konásjózsi

Konásjózsi

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Szerintem nem sok gondot fog okozni a sár leszámítva egy két helyet pl: ördögoldal és katonasírok, itt mindenképp lesz némi, nemhiszem hogy felszáradna a versenyig. A pálya jó része(középtáv) ugyis dózerutakon megy, ott meg csak annyi kell hogy jól guruljon ugyhogy én a jól bevált Larsenekkel megyek...

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
Ne má' Para! sok múlik rajta!... vagy 180. leszek vagy 210.! :D
Ha már gumi. Én 2.1 es Little alberttel fogok menni...ha esik, ha havazik és ha perzsel a nap akkor is... nincs más, túl nagy a kerék :)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Para megmondta a frankót!
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
itt mindenki úgy dobálózik a jobbnál jobb gumikkal, mintha az elsõ pár helyezése múlna ezen :)

ennyit tprengeni ezen :)

GYerekek! Ha sár lesz, úgy is sár lesz, és ha száradó félben levõ, akkor meg tök mind1 milyen übermájerkirálycuccos van fenn, nincs az a gumi isten amibe ne ragadna majd bele...

;-)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

én a jimmy 9mm-t ajánlom

Pite ezért beveszlek a csapatba! Ja, mégsem, hiszen már benne vagy!:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

én a jimmy 9mm-t ajánlom

Piteeeeee....hülye vagy! :D :D :D (ez mekkora volt...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Halihó

Gyerekverseny lesz???
Ki mit tud?

nagy vagy már ahhoz
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts

Szerintetek a 2.1-es jimmy jó lesz vagy maxxis medusa 1.55-ös vagy vegyesen elöl medusa hátul jimmy?

én a jimmy 9mm-t ajánlom
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Gyerekverseny lesz???
Ki mit tud?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ikke

ikke

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
örülök hogy egy ilyen kellemesnek igérkezö "versenyen" veszithetem el maraton-szüzességemet :)) két hete cseréltem le az elkopott twister pro-t 2.1es ritchey excavaderre... na majd kiderül hogy beborul e

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mûholdképeket kell nézni kéremszépen :-) (+frontvonal, és radarkép, na meg a metnet.hu)

Egyébként meg Esõisten menni Szilvásvárad, tehát aki mögöttem ér a célba, annak úgyis annyi ;-)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
érdekes az elõrejelzés. itt pestre mára nagyon mocsok idõt mondtak, esõ meg vihar, ehhez képest jelenleg hétágra süt a napocska, ésnap közben kb. 5 percre esett az esõ, most szép tiszta az ég. kiváncsi vagyok, mi lesz ebbõl vasárnapra. a sárban pedig tényleg az állag a mérvadó. a tavalyi duna marci pl szar volt ,ott jól megnõtt a bicikli 50 kgosra.

Szüccser

Szüccser

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Ha már a "sárológiánál" tartunk, szerény tapasztalatom szerint nem a sár mennyisége, hanem az állaga a mérvadó. Az idei Buda Maratonos gyurmához képest, pl. a tavaly elõtti Bükk Marcis szutyi nem volt annyira idegesítõ, mert csúszott ugyan, de nem ragadt. Az hogy dzsuvás leszek a legkevésbé sem érdekel, de amikor 50 Kg-osra nõ a paripa... na az már szokott bosszantani némiképp. Igaz, hogy az is csak azért, mert bár szeretek túrázni, de akkor meg mi a francnak a hátamra a bicaj.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Egy kis linkgyûjtemény a 2004-es sáros Szilvásváradról. Nem tûnik Buda Maraton szintû szívásnak.

http://www.szilvasva...id/115_1561.jpg
http://www.szilvasva...14_1418_jav.jpg
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=2528
http://pix.bikemag.h...ery.php?cat=904
http://pix.bikemag.h...17&ppuser=32439

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
nahh fordult a kocka :D

Középtávra keresek eladó nevezést SOS