Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
887 hozzászólás a témában

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
szép swn! én idén akarom elérni a 15.000 de akár többet is

PBG! nekem hétvégére összesen 130 km van elõírva ;) kemény az én edzõm is :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ez jó hír Zsizsi! Ennek örülök!!! Fixin meg a városin is lesz km óra :bananadan!!:D
Hallgass Zedre! Megéri;)!
Közben elkezdõdött a kiképzés:D!: BUÉK KUPA+mai tekerés= 16,3 km+ 61,1 km= 77,4 km... ha ezt így folytatjuk, akkor nem fog sok idõ beletelleni, hogy meg legyen a 2008.évi teljesítményem:D Persze ez már edzõi utasításra, és célirányosan megy! Remélem el is érem a céljaimat! Holnap-holnapután is 55-55 km(kb. 2,5 óra-2,5 óra) van kitûzve... kemény lesz, mit ne mondjak:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

15471.6 km (kb. 550-600 óra) 2008-ban. :)
Többször gondoltam már rá, hogy nekem sem kell km óra, de most csak veszek egy Polar CS200-at... Elég a pulzus + idõ, de kellemesebb, ha nem a csuklómon kell nézegetnem, hanem ott van az óra a stucnin. A cél jövõre ismét +1000 km / ~35 óra.

Igen, a POLAR engem is elgondolkodtatott. Ezt Zednek köszönhetem. Lehet, elcsábulok? :P

silencio

silencio

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
beleégettem egy 5 ezrest a km órába idén..a városi gépbe meg ment kábé kétezer:bananadan

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
15471.6 km (kb. 550-600 óra) 2008-ban. :)
Többször gondoltam már rá, hogy nekem sem kell km óra, de most csak veszek egy Polar CS200-at... Elég a pulzus + idõ, de kellemesebb, ha nem a csuklómon kell nézegetnem, hanem ott van az óra a stucnin. A cél jövõre ismét +1000 km / ~35 óra.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Inkább ajándékozd ide nekem!;)

Kell?
Tied!
Kár, hogy tegnap már nem néztem fel ide, vittem vóna ma néked!
Majd legközelebb..

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
2008-ban 12707 km, illetve még szeptemberben átléptem az 50000-iket (öt és fél év alatt).

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Inkább ajándékozd ide nekem!;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Gratula! :clap:
Éljenek a számok! :) Újévi fogadalom: jan.01-tõl végleg kihajítom a még megmaradt kilóméter óráimat is! Nem illünk össze, az órák meg én.
Nekem eddig úgy 8-9000 között valahol...jövõ évtõl meg nem nyilatkozom. :D

/Jan 01-tõl kevesebbet kéne dolgoznom és többet bringáznom!/ :wallbange:

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
hát ebben az évben 8830 km ert gyûjtöttem össze és kb nov 10 e óra 807 km gyült össze(görgõn) a cél 9000:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Fúú... így az év végére edzettem a legtöbbet az évben... szóval kb. 2250 km bringázás jött össze idén, ami nem kicsit kevés... de ami jó hír, hogy október 27 óta kb. 600 km-t hoztam össze(vagyis mondhatni két hónap alatt majdnem 40%-át hoztam össze az idei össz km-nek) ... az idei teljesítményemhez képest, ennyi idõ alatt ez elég sok:D Jövõre a Polar meg az edzõm meg fog hajtani... ezt érzem!:D Holnap kezdõdik a kilométergyûjtés újra, újult erõvel, újabb célokkal! Hajrá mindenkinek! Jövõre belehúzok, az eddigiekhez képest, NAGYON!!!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
6020 km. 5000volt a cél, de augusztusra összejött és így 6000re bõvítettem :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
4278,8 km meg lett évvégére a tervezett 4000.
Holnap a Buék kupával kezdõdik újra a gyûjtés.:)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
11500 km lett a vége úgy, hogy ma még hozzá raktam egy ötvenest -6 fokban. Több mint tavaly, de jövõre ennél is többet kéne tekerni :)

BUÉK

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nulláztam a polart.
~ 9000 km
~ 400 óra ebbõl 350 óra bringa/görgõ
~ 165000 kalória

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
13125,2 km

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
én még mindig excellel, meg trackabee-vel nyomom;) jó ez így... kilométerórát vettem 1200,-Ft- os Tesco-sat, de majd csak görgõzéshez fogom feltenni...

OFF Nem találom a kék Cateye Velo 8 bringás órámat a 24órás verseny óta, ha valaki megtalálná, írjon! (bár úgy emlékszem, mintha beraktam volna

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

OFF Mondjuk régen én is Exceleztem - majd rájöttem, hogy ha az XLS szerkesztgetésére és kitöltögetésére fordított idõmet munkával töltöm, amibõl veszek egy Polart-t (ami benaplóz), akkor anyagilag ugyanott vagyok, csak minden sokkal egyszerûbb...:) Bár az is igaz, hogy én nem csak a km-t írtam be XLS-be, szóval bonyolult volt.

excelbe tudtam vezetni azt is, hogy milyen útvonalon mentem :)
meg hogy mtb oder országúti
aztán elkezdtem polarral menni, azóta se az átlagsebesség, se az útvonal nem fontos...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

szomjas utazó

szomjas utazó

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
nem tudom berakni ide. a tavaji évtöl irom elötte nem mentem olyan sokat.
általában edzéskilométer (szeretek bringázni) de van benne pár teljesitménytúra is. [/LEFT]

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

OFF Mondjuk régen én is Exceleztem - majd rájöttem, hogy ha az XLS szerkesztgetésére és kitöltögetésére fordított idõmet munkával töltöm, amibõl veszek egy Polart-t (ami benaplóz), akkor anyagilag ugyanott vagyok, csak minden sokkal egyszerûbb...:) Bár az is igaz, hogy én nem csak a km-t írtam be XLS-be, szóval bonyolult volt.

Igaz, de szerintem a legjobb a kézzel írott napló. :) ...van benne nekem is átlagsebesség, pulzusátlag, max. pulzus, heti összesítés, kutyafüle.