Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ki mennyi km-t tekert idáig?
Started by
Don Vito
, 2006. April 23. 19:29
Posted 2007. January 23. - 16:36

Pite a hétvégén távdorgált Téged Mester! Hogy biztos nem pihenteted a csülködet, meg effélék. Szóval pihizz, forrjon az az izom!
Posted 2007. January 23. - 16:34

Rinya a vizsgaidõszaktól szerintem. 
BTW Jajj, már úgy tekernék, meghülyülök...
Elvileg, ha minden jól alakul, február 3-án már rá is ülöka dögre.

BTW Jajj, már úgy tekernék, meghülyülök...
Elvileg, ha minden jól alakul, február 3-án már rá is ülöka dögre.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2007. January 23. - 16:31

Posted 2007. January 23. - 16:22

482km eddig, de szerencsére sokat tudtam terepezni. Különben meg nem rinyálni, téli cuccot kell szerezni aztán jöhet a nyálkás hideg undormány is.
Vizsgaidõszakban is lehet tekerni, a sok tanulás megárt, kell néha egy kis kikapcsolódás.
Vizsgaidõszakban is lehet tekerni, a sok tanulás megárt, kell néha egy kis kikapcsolódás.

Posted 2007. January 22. - 23:30

és rémisztgetö hireket mondtak h jön a tél .. pedig én nem akarok leállni. na sebaj sufniba befelyezem azt a szöges gumit ha jönne a hó
már 140 csavar bennevan

Posted 2007. January 22. - 22:12

Posted 2007. January 22. - 13:45

Posted 2007. January 21. - 21:37

:clap:Ma meglett az ezévi ezredik km
ez nagyon szép teljesitmény, én még csak 270 nél járok ebbe az évbe, de hát még igyis sok vizsgám hátravan... különben már lehet vagy 500 lenne

Posted 2007. January 21. - 20:49

Ma meglett az ezévi ezredik km
remélem összejön annak a téliguminak a beszerzése amit kinéztem magamnak és akkor jöhet a hó akkor is folytatom...

Posted 2007. January 21. - 17:11

Most pár hétig nem fog nõni, de legalább itt a posvány mocsok idõ, szóval kevésbé fog fájni a szívem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Posted 2007. January 21. - 17:08

hello! énidén 60 +-5 km-et mentem, és hozzátartozik, hogy én se nagyon tudok hétköznap (suli, fél 4 elmúlik mire hazaérek.. feljebb már írta az egyik kolega
). És még az, hogy dirt/street/enyhe dh amit én csinálok... azt vettem észre hogy nem nagyon írjátok a stílust (ebbõl cc/outi stb-re gondolok), és azokkal a gépekkel azért könnyebb sok km-et összehozni, mint pl egy ss géppel...
jó tekerést mindenkinek, és nõljön ez a számocska

jó tekerést mindenkinek, és nõljön ez a számocska

Posted 2007. January 19. - 09:00

En eddig kereken 100at mentem iden:)
de igazabol meg nemjartam szigeti korozesen es hegyen sem. [Kiveve Nagykovacsi felejanuar 1en]
de igazabol meg nemjartam szigeti korozesen es hegyen sem. [Kiveve Nagykovacsi felejanuar 1en]
Posted 2007. January 15. - 11:53

savanyugabi: bocsi ,nem néztem be ide egy ideje.
Szoval természetesen nem a képen láthato bringával járok.
Azzal alig megyek,csak versenyen használom,ott is csak akkor ha nem esik az esö : )
Idöjárás: hát mákunk van idén, ha az El nino-t annak lehet nevezni: Link: http://index.hu/tech...any/warm070102/
szoval prima lesz a tél,már volt is félig,mert még jobb az idö mint '98-ban!
2006 December 3 óta már 2335 km-nél járok.
Szoval természetesen nem a képen láthato bringával járok.
Azzal alig megyek,csak versenyen használom,ott is csak akkor ha nem esik az esö : )
Idöjárás: hát mákunk van idén, ha az El nino-t annak lehet nevezni: Link: http://index.hu/tech...any/warm070102/
szoval prima lesz a tél,már volt is félig,mert még jobb az idö mint '98-ban!
2006 December 3 óta már 2335 km-nél járok.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/
Posted 2007. January 13. - 11:49

Offezt különben bármilyen sisakra fel tudom erõsíteni??
mondjuk 24-óráson jóljöhet..
Sisakra elég necces felrakni, de én 24h-on a sisak alá vettem fel a fejemre, és teljesen jó volt.
De inkább a lámpás topickban beszéljük.
On
Posted 2007. January 12. - 19:33

és oda van írva, hogy test:20°C!!!
na most megnézném meddig bírja mondjuk 2-3 fokban..
Az az elemtõl függ....
Posted 2007. January 12. - 15:57

Sokáig...
Nekem 40-50 órát ment a gyári elmekkel végig max fényen; aztánmaxon villog hogy merül, még 15-20 órát ment közepes fényen, most újratölthetõket raktam bele és a gyárit tartaléknak viszem magammal. Kollega 27 ledese meg 5-8 óra latt feladja

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám