Amúgy nem biztos hogy reálisnak elfogadnád a km-eim számát, a görgõzést is beleszámolom 30-as átlaggal. Bár síkot tekintve ez erõsen alulbecsült Meg az újévben kb. 2X görgõztem...
Viszont mondjuk egy 11 kilós össztelóssal és egy 7 kilós országúti ultramerev versenygéppel nem ugyanúgy mennél!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level). GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Hát, ezt azért nem hiszem. Oútival én azonos pulzus mellett 35 km/h-t megyek, montival (2.1-es gumival) meg olyan 27-28 km/h-t hosszútávon. Terepen 26-ot meg szerintem senki se megy ezen a bolygón. Már ha tényleg minimum egy maraton szintû terepen mész.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level). GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Több értelme lenne azért ennek a topiknak úgy, hogy mondjuk "ki hány órát tekert idáig?" Most, hogy 3 gépem van, igen erõs a különbség - ha montival megyek 4 órát, az olyan 100-110 km, országútival meg simán 140-150 is lehet, szóval nem mindegy.