Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
887 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A tejsavküszöb sportáganként változó, nincs ezen semmi meglepõ. A keringési rendszered a bringához valsz jobban szokva van, ezért ott tényleges izommunka van már 175-ös pulzusnál. Futásnál viszont valószínûleg csk a keringési rendszered vált "csúcsüzemre", gondolom, s at izmaidban az anyagcsere még nem változik.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Ha valaki ismeri a 111-es utat Dorog, és Esztergom között, annak ismerõs lehet. Tegnap itt sikerült 45-el nyomni a távot, mert amilyen forgalom van, érdemesebb volt felvenni a tempót:)
Ami viszont meglepett. 175-ös pulzussal futva nem savasodik a lábam, de ugyanennyivel tekerve igen.Mi lehet az oka?

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
1884,5 km :)

szomjas utazó

szomjas utazó

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
1032 km az elsö gomboc.

A napsütés kicsalta a bringásokat,sokan nyomatuk a Horány--Nagymaros közt.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Csak legysen ott Zed.
Vagy Dante.
Vagy ottmaradsz. :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Mielõtt összeesel, elõtte egy kicsivel kell tartani a pulzust:D

meddig? :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hm, igen, ezt kipróbálom majd én is. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ez nap beszólása! :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Továbbá, hogy lehet komolyan edzeni pulzusmérõ nélkül???

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

nem olvassátok el rendesen!
"(állórajtból sprint, satufék, ismét, satufék stb...)"
kétszer fékez egymás után... :D
ez biztos valmi új technika hehe

Mert nagyon megy.

ON
December óta 5347 km. Aszfalton.

OFF
Opel Astra.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Dehogy, ráadásul elárulom neked, hogy azon ritka alkalmakkor, amikor tényleg edzem, akkor sem hordom mindig.

Érdekes, a múltkori elmesélésed szerint még minden nap edzettél, nagyon komolyan...Most akkor mégse? :D
Továbbá, hogy lehet komolyan edzeni pulzusmérõ nélkül???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Akkor ma az irodában "alapoztam". Bementem, leültem, a pulzusom 60 körül volt. Majd felhívott az egyik köcsög, pulzus persze egybõl felment állóképességi-1 zónában. Ez így is maradt, majd a fõnököm kért valamit. Egybõl egy erõintervall. A nap további részében ez még 5-6 ismétlés volt. Ma is jót edzettem. Alapozásra görgõ helyett irodai munkahelyet ajánlok! :D

így egy hét alatt összeszedsz annyit mint mondjuk Rémhöri egy hónap alatt... :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

OFF:
miva Dante te mindenhová hordod magaddal a mellszíjat?

Dehogy, ráadásul elárulom neked, hogy azon ritka alkalmakkor, amikor tényleg edzem, akkor sem hordom mindig.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

blokkolásgátló..:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Dante!
Mielõtt "satufékezel", elõbb nézz hátra!
Így tán elkerülöd a gipszet. ;)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
OFF:
miva Dante te mindenhová hordod magaddal a mellszíjat? a csajok nem beszélnek össze a hátad mögött "hé mi van ezzel hogy melltartót húzott??":D
hordanám én is a suliba csak nagyon átlátszik:|

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

a lényeg,hogy zónában maradjál... :D

Akkor ma az irodában "alapoztam". Bementem, leültem, a pulzusom 60 körül volt. Majd felhívott az egyik köcsög, pulzus persze egybõl felment állóképességi-1 zónában. Ez így is maradt, majd a fõnököm kért valamit. Egybõl egy erõintervall. A nap további részében ez még 5-6 ismétlés volt. Ma is jót edzettem. Alapozásra görgõ helyett irodai munkahelyet ajánlok! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Mert annyira felgyorsul, hogy csak két fékezéssel tud megállni!:D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Dante; ezt az állórajt-sprint-satufék edzést is gyalog csinálod? :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Én tegnap 2*3 órán át kavartam egy hatalmas üstben a töpörtyût, majd a lesütött húst. Az annyi, mint 2*1 óra evezõgép, plusz a meleg miatt kb. fél óra szauna, bár igaz, a disznóvágás nem kevés felesleges kalória bevitelét is jelentette :D
Dante; ezt az állórajt-sprint-satufék edzést is gyalog csinálod? :D

azt autóval..:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való