Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
887 replies to this topic

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
1200km + 20 dupla spining....
:)
Team Heavy Pedál Szeged

metalman

metalman

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
hello a km rajongóknak,én arcsibá-val is szoktam edzeni,van hogy nyomjuk itt a bükk körül szépen de sajnos néha az idõ az beleszól de azért már lenyomtunk vagy 2600 km-ert .

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
jó ok kössz h szóltál. amerre vezetsz arra nem fogunk tekerni :D

amúgy :clap: grat srácok mindenkinek aki 2k környékén jár már.

én mivel már 2 bicajt tekerek nem tudok pontos adatot mert csak az 1iken van egyenlöre óra.
de csak olyan 1200-1300 körül lehetek eddig.

további jó tekerést mindenkinek ;)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

áh elmebeteg vagy :D:D
te ilyenkor szeretsz tekerni már multkor is mondtad h szeretsz ilyen idöbe menni.
pedig vizibicajozni lenne érdemesebb most :D

most tartok 1900-nál jan. 1-tõl, de közben csinálom a jogsit is, ha vége lesz, utána belehúzok!

szomjas utazó

szomjas utazó

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
2000 km.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Gratt ;) :P
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
jan.-feb.: 2968,6km : >

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
áh elmebeteg vagy :D:D
te ilyenkor szeretsz tekerni már multkor is mondtad h szeretsz ilyen idöbe menni.
pedig vizibicajozni lenne érdemesebb most :D

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
utól kéne érni rémhörit :) , ma is tekertem 30 km-t esõben, szélben.......

Vöge

Vöge

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Nekem is késõn kezdõdik a szezon idén, még csak 250 km körül vagyok :D
Megvárom a jóidõt :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Sõt, a legjobbak csak másfelet raknak a kerékre ;)

Végre 3XxX felett :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
1 mágnessel 518.7. az idõmet nem tudom, mert mindig nulláztam.
nulla km futás, mert azt nem szeretem.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Én három mágnest tettem fel a kerékre, így hamar összejönnek a kilcsik.

Gondolom az igazi profik csak minden második fordulatnál teszik fel a mágnest.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Nem a ti érdemeteket akartam kissebbíteni , hanem inkább én sajnálkoztam egy sort , meg persze jól is hangzik évi 15000km , amit persze az elfoglalatságaim miatt nem fogom tudni soha megcsinálni.Legalább tudom , hogy az itthoni mezõny elsõ fele mennyit teker , ez is valami!

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Én nem azért irtam hogy már több mint 3000ezer km-ert mentem,hogy villogjak hanem azért mert tényleg ennyit edzek a hosszutávokra itt sikon ,muszály hogy meglegyen az edzésidõ ameddig egy hosszutávu maraton tart.Amugy a tavalyi évben abszolultban általában az elsõ 15.be voltam de inkább 10-be.Amugy ha megnézed a tavalyi mk összetettet és a top maraton összetettet és a magyar ranglistát masters1 kategóriába és ügyes vagy akár ki is találod ki vagyok és utánna mondasz véleményt.Ezzel se villogni akarok csak ezek a tények amugy 3 éve kezdtem a brngázást igaz elõtte 16évig tájfutottam

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
idén már van kb 35km-em!! :D

a tavalyi évet egy ronda lábtörás miatt kb 1250km-rel zártam ... idén minimum 3szor ennyit szeretnék :)
Mert tekerni jó!

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

nem tudom honnan tekersz Bükk+-re, de Miskolcrol kitekerni odáig az nem nagy dolog. ;) Bár mondjuk Szárazszinva fingatos.

Én pont az erdõ szélén lakom Komlóstetõn !
Nem azért írtam , ohgy nagy kunszt feltekerni Bükkszent+-re , hanem csak azt akartam mondani , hogyha én tekerek a Bükkbe 70km aszfalton abban legalább 1500m szint szokott lenni és így nem tudok villogni :) , hogy 3000 km-t tekertem.
Hozzáteszem utánnanézetem pl Rémhörcsög eredményeinek , és a fél karomat odaadnám egy Szilvás 6-ik helyezésért közép távon .
Persze én felét se edzem mint õk .Tudom , vegyek télre országútit aztán irány a sík préri aztán nekem is lesz 3000km-em február végére.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

Láttam a bringabanda oldalán egy 12 hetes edzéstervet 3 változatban! Ezt szeretném megcsinálni ( a középsõt) a Szilvás maratonig , ami heti 12 óra bringázás kb.
Aki már letekert 3000km-t idén annak gratulálok , amúgy idén 500km-nél tartok és most olyan szinten vagyok mint tavaly.
Vagyis a 4 órás terepi tekerések már mennek.
Azért arra kíváncsi lennék , hogy aki 3000km-t tekert azt mivel és hol tette , mert pl nekem 12 km megtételével 500m szint megszerzése párosúl , ha Bükkszentkeresztre megyek és persze én montival és terepgumival nyomom.

nem tudom honnan tekersz Bükk+-re, de Miskolcrol kitekerni odáig az nem nagy dolog. ;) Bár mondjuk Szárazszinva fingatos.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Én még csak 2945nél tartok, de én sem nagy hegyek közelében lakom /sajnos/, a montizást is csak 3-5 hete kezdtem, addig nem nagyon mentem terepen.
Viszont szintemelkedést azért szedtem össze, pl. most vasárnap is 1500nál többet 136 km-en. Átlagban ilyen az összes, tehát síknak azért nem mondható.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Én aki már 3000km felett jár nagyrészét országuton tekertem mivel az alföldön nehéz hegyeket találni fõleg ahol van 300 méter szint,de tekerek montival is bár az alapozás nagyrészét március közepéig outival csinálom.Te aki teker 10-15 km ert és 500 szintet az jó ,én ennek nagyon örülnék itt a sikon ha lenne ilyen lehetõségem,de sajnos nincs.