Jelentkezz be Regisztrálj

Nyereg, ülés, sámli, fotel etc....
Írta 2010. április 09. - 12:10

Írta 2010. március 29. - 21:58

Rob?! Esetleg bármely más értõ!
Van nekem egy Phenom nyergem ami számomra tökéletes és imádok, de újabban kilazultak a pálca-nyeregtest kapcsolatok.
Funkciójában nincs változás csak hát , recseg nem túl zavaró, de néha kellemetlen. Ötletek?
kínáld meg valami kenõ spray-vel, az segíthet a recsegésen...
Nálam is meglazult.
Recsegni nem recseg, csak lötyög.
Van erre valami orvosság? Olyanra gondoltam, hogy a pálcát körbeölelõ mûanyagba fúrok egy 1-2 mm-es lyukat és azon keresztül kétkomponensû epoxi gyantával kitöltöm a rést.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. március 29. - 20:47

Írta 2010. március 29. - 19:59

Megvolt köszi! na ez az ár amire gondoltam...
már csak azt kéne eldönteni 130 vagy 143mm.... eddig az összes 143 volt, sejtelmem sincs milyen a 130... Vizdákéknál van lehetõség seggtesztre?
Az ár korrekt, kérdés, hogy van is belõle?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. március 29. - 19:53

már csak azt kéne eldönteni 130 vagy 143mm.... eddig az összes 143 volt, sejtelmem sincs milyen a 130... Vizdákéknál van lehetõség seggtesztre?
hát amig Sala ott dolgozott addig biztos, most a franc tudja

probike ban volt olyan ráülõs speci seggszélességmérõ (a lista meg gondolom a velóé nem hinném hogy a speedway megvett mindent kilóra. szal jó eséllyel máshol is meg tudod venni)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. március 29. - 19:49

még átgondolom, köszi.
Írta 2010. március 29. - 19:40

Írta 2010. március 29. - 19:35

Van nekem egy Phenom nyergem ami számomra tökéletes és imádok, de újabban kilazultak a pálca-nyeregtest kapcsolatok.
Funkciójában nincs változás csak hát , recseg nem túl zavaró, de néha kellemetlen. Ötletek?
Írta 2010. március 29. - 15:29

nézz be a speci topikba

Írta 2010. március 29. - 14:30

Ha tudsz valami olcsó forrást ne habozz szólni!
nézz be a speci topikba
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. március 29. - 10:51

Nem haboztam, de nem mûködik a dolog, sajnálom...
-=B.B.B.=-
Írta 2010. március 26. - 15:39

Sajnos Rival-t nem találtam, viszont Alias lesz belõle talán... a bg geometry-vel nagyon nem nyúlok mellé, remélem
Írta 2010. március 26. - 15:19

Sajnos Rival-t nem találtam, viszont Alias lesz belõle talán... a bg geometry-vel nagyon nem nyúlok mellé, remélemNekem is volt (AnatomicDesign perforált), de szintén csak 130 mm-es. Meg kellett, hogy váljak tõle, mert hiába volt középen maga a tökély, a szélessége nem passzolt az alfelemhez. Most Specialized Rival/143 mm-es van. Sokkal jobb.
Viszont akinek eladtam, azt azóta is minden hiba nélkül szolgálja. Egy másik cimbinek ugyanaz, csak fehérben és neki is teljesen oké. Mindkettejüknek montin van.

-=B.B.B.=-
Írta 2010. március 26. - 08:09

Írta 2010. március 25. - 13:28

Köszönöm!
A fitneszre kellene vmi, mert az ike race elég béna...
Köszi, csak aszfalton használnám, viszont fontos a szélessége, ami 143 mm lenne igazán jó. A Speci Avatar gel bevált ilyen szélességel.
Nekem is volt (AnatomicDesign perforált), de szintén csak 130 mm-es. Meg kellett, hogy váljak tõle, mert hiába volt középen maga a tökély, a szélessége nem passzolt az alfelemhez. Most Specialized Rival/143 mm-es van. Sokkal jobb.
Viszont akinek eladtam, azt azóta is minden hiba nélkül szolgálja. Egy másik cimbinek ugyanaz, csak fehérben és neki is teljesen oké. Mindkettejüknek montin van.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2010. március 25. - 13:00

Írta 2010. március 25. - 12:18

Köszönöm!szemelyes tapasztalatom zero, nalam bevalt a Flite, szal en mar csak azt hasznalok. viszont a boltosaim veszik, es garanciaban meg egyikse jott vissza
A fitneszre kellene vmi, mert az ike race elég béna...
Köszi, csak aszfalton használnám, viszont fontos a szélessége, ami 143 mm lenne igazán jó. A Speci Avatar gel bevált ilyen szélességel.lehet,hogy nem engem kérdeztél,de ha nem gond válaszolnék. nekem nem BBB nyergem van,de nagyon hasonlít a Compdesing-re. decathlonos termék az enyém. országútin használom,és nekem bevált. volt ennél kényelmesebb nyergem is,de ez legalább nem ülõdik be olyan hamar. kb 4 éve használom. terepen nem tudom milyen lehet.
-=B.B.B.=-
Írta 2010. március 25. - 12:15

Ezek közül valamelyiket használtad már? Esetleg visszajelzések voltak BBB nyergekkel kapcsolatban?
szemelyes tapasztalatom zero, nalam bevalt a Flite, szal en mar csak azt hasznalok. viszont a boltosaim veszik, es garanciaban meg egyikse jott vissza
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. március 25. - 12:02

hercehurca oldalán vannak, egész kedvezõ árban...
sajna beszerezhetetlen mon jelenleg - a disztrib x honapja csak igergeti

Írta 2010. március 25. - 10:34

Ezek közül valamelyiket használtad már? Esetleg visszajelzések voltak BBB nyergekkel kapcsolatban?
lehet,hogy nem engem kérdeztél,de ha nem gond válaszolnék. nekem nem BBB nyergem van,de nagyon hasonlít a Compdesing-re. decathlonos termék az enyém. országútin használom,és nekem bevált. volt ennél kényelmesebb nyergem is,de ez legalább nem ülõdik be olyan hamar. kb 4 éve használom. terepen nem tudom milyen lehet.