országúti gépre milyen nyerget ajánlatok ?
hobby outisnak aki hébe-hóba teker alkalmanként max 100-ast.
valaki ajánlana jó és nem túl drága outi nyerget?
országúti gépre milyen nyerget ajánlatok ?
hobby outisnak aki hébe-hóba teker alkalmanként max 100-ast.
nem igazán tudom beállítani a nyergem,cseppett nyomja az ülõcsontjaimat.ilyenkor mit kéne változtatni?
.....minél többet tekerek,annál jobban nyom....multkor kilazult a csavar,nem tudtam már ugyanúgy visszarakni a nyereget ahogy volt,elõtte tökéletes volt,most irgalmatlan rossz....
nem igazán tudom beállítani a nyergem,cseppett nyomja az ülõcsontjaimat.ilyenkor mit kéne változtatni?
A nyereg magasság beállításáról kérdeznék,mi az ideális magasság?
ha a láb nyújtva lesz ha leér a pedál vagy mi az elõnye annak ha magassabban vagy és mi az elõnye ha lejebb ülsz?
akár egy centi kormányszár emelés változtathat jelentõsen a kerékpáron elfoglalt helyzeten, és ez erõsen megmutatkozik azon is, hogy az alfelünk milyen része és mekkora nyomással nehezedik a nyeregre.
A nyereg magasság beállításáról kérdeznék,mi az ideális magasság?
ha a láb nyújtva lesz ha leér a pedál vagy mi az elõnye annak ha magassabban vagy és mi az elõnye ha lejebb ülsz?
Izomtéridõninja-geológus!
Izomtéridõninja-geológus!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ez így igaz. :prosze:tapasztalatom: sok nyereg kényelmét a helytelen nyeregpozíció és a nem megfelelõen megválasztott vázméret is befolyásolja. akár egy centi kormányszár emelés változtathat jelentõsen a kerékpáron elfoglalt helyzeten, és ez erõsen megmutatkozik azon is, hogy az alfelünk milyen része és mekkora nyomással nehezedik a nyeregre.
Sziasztok. Az outi bicajomon Selle Royal nyereg van, de 2 óra tekerés után nem érzem a tököm. Azt hiszem, ez így nem jó. Min érdemes változtatni? Vegyek valami bicajos gatyót szivacsos béléssel? Vagy vegyek új nyerget? Vagy lehet valamit állítani a nyeregpozíción? Teljesen tanácstalan vagyok...
A nõknek bezzeg mennyivel könnyebb...
Sziasztok. Az outi bicajomon Selle Royal nyereg van, de 2 óra tekerés után nem érzem a tököm. Azt hiszem, ez így nem jó. Min érdemes változtatni? Vegyek valami bicajos gatyót szivacsos béléssel? Vagy vegyek új nyerget? Vagy lehet valamit állítani a nyeregpozíción? Teljesen tanácstalan vagyok...
A nõknek bezzeg mennyivel könnyebb...