ugy tûnik picasa-t nem lehet direkt képként linkelni, igy módosítottam.
thx
ugy tûnik picasa-t nem lehet direkt képként linkelni, igy módosítottam.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Szevasztok!
Olyan céget keresek, aki egy nyereg pálcáját le tudná nekem gyártani. Nem egy meglévõ nyergen akarom cserélni, hanem egy saját fejlesztésûbe beletenni.
Sajnos az sem opció, hogy egy már kész nyeregbõl kikannibalizálom, mert nem 1 darabról lenne szó.
Olyan szakembert keresek, aki a 7mm-es rudat (titán, vagy cromo) valamilyen géppel meghajlítgatja.
Ha valaki tud ilyet, kérem, szóljon.
Köszi,
András.
Az alábbi márkák közül melyiket, illetve melyik márka melyik modelljét ajánlanátok hosszú távú (100+) maratonozásra leginkább?
- Selle Italia
- WTB
- Syncros
Nem bánnám, ha fehér lenne (legalább részben), de nem ez az elsõdleges szempont.
Van-e értelme a kivágásnak (Selle-nél Trans Am nyílás), érezhetõ különbséget eredményez-e?
thx
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hát ez van, majd ha ad a specialized teszt nyergeket nekünk, akkor majd lesz itthon tesztprogram. addig ott a zselés seggszélességmérõ, lehet nézegetni, hogy melyik szélesség lehet jobb. utána eldönteni, hogy mire kell, és kész is vanhallod rob? :mybad: hazai forgalmazas :klnie:
RAUH-Welt
B E G R I F F
Skacok van valakinek tapasztalata a fenti kérdéssel kapcsolatban? Nyerget cserélnék mindenképpen speckó bg-re váltanék, nézegettem és ez a kettõ amelyik megfelelne. Várnék hozzászólást kinek mennyire jött be az egyik vagy a másik.
Ne nézegesd, hanem próbáld ki.nézegettem és ez a kettõ amelyik megfelelne
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."