TFS váz ráz mint a fene...
Azért a rossz beállítás és a rázkódás okozta fájdalom között van különbség.
TFS váz ráz mint a fene...
Volna nékem egy olyasféle kérdésem, hogy mitõl fájhat a derekam, kb.:30-45 perces tekerés után (hosszabb távon többször le kõ hogy szálljak, mert elég kellemetlen dolog) fáj a derekam.Az elképzelhetõ, hogy túlságosan rá kell hajoljak a kormányra (185-6 cm vagyok, Merida Matts TFS 900V (2009-es) 18"-os a váz)?Hajlított kormány esetleg segítene(most egy egyenes van).Az ülés rendesen be van állítva (nem magas, nem alacsony).
Más bringákon nem nagyon tapasztaltam ilyesmit.Dehát akkor igyekszem még ennél is optimálisabban beállítani a cuccokat.
Rossz beállítás és gyenge hátizom.
Rossz beállítás és gyenge hátizom.Volna nékem egy olyasféle kérdésem, hogy mitõl fájhat a derekam, kb.:30-45 perces tekerés után (hosszabb távon többször le kõ hogy szálljak, mert elég kellemetlen dolog) fáj a derekam.Az elképzelhetõ, hogy túlságosan rá kell hajoljak a kormányra (185-6 cm vagyok, Merida Matts TFS 900V (2009-es) 18"-os a váz)?Hajlított kormány esetleg segítene(most egy egyenes van).Az ülés rendesen be van állítva (nem magas, nem alacsony).
A sebesség mindent megold.
Nekem is gondjaim vannak a nyereggel, pedig iden majdnem mindennap nyeregben vagyok. Erdekes, hogy inkabb orszaguton es a traineren szenvedek, terepen ritkan, versenyen soha.
Nekem abszolút pozitív. Második helyzett a nyereg-ranglistámon, megelõzve olyan neveket, mint a Brooks, a Speci, vagy a Lookin. A vizet nem szereti, mert a ragasztás elengedhet a pukicsatornában. Ez a kényelmet nem befolyásolja, csak nem túl esztétikus.A WTB Pure V Race nyergekkel mi a tapasztalat?
J.
sziasztok
használ valaki selle itali shiver nyerget?
ma voltam decathlonban, bringás hátizsákot vettem, aztán megakadt a szemem egy ilyenen, valami egyszerûbb változat lehet, 10 rugó volt az ára
acél pálcák, valami mûbõr bevonat, középen vágat, 250gr volt tömegként megadva+megnyomogatva elég jól ki volt párnázva
Srácok! Nekem a selle italia nyergem 3 hónapos és nyikorog!! Használna neki mondjuk......WD40 vagy ez valami konstrukciós böszmeség?
WTB-nek van teszt-programja. Pure V -t is ki lehet próbálni, ha jól emlékszem. Én a Récseiben láttam a tesztnyergeket de biztosan van máshol is, kutakodj. Inkább te menj vele egy darabig, mint mások véleményét olvasd.A 1863-asra légyszi válaszoljon valaki.
A WTB Pure V Race nyergekkel mi a tapasztalat?
J.