Jelentkezz be Regisztrálj
Nyereg, ülés, sámli, fotel etc....
Írta 2006. május 11. - 23:48
véleményem szerint nincs olyan jó, mint anno az sst-k volt (sima sst csak kevlárboritásos a széle) de még igy is nagyon jó.
nekem amugy a sima flite is bejön.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. május 11. - 23:37
---Selle San Marco Arami NightTrain---
Írta 2006. május 11. - 22:45
Pure-ról jókat írnak, állítólag a legendás sst utódmodellje. Egyébként ua, mint a Rocket, csak kicsit szélesebb, párnázottabb véleményem szerint. Nem próbáltam, csak egy görgõn lévõ bicajon, nem voltam elájulva tõle. Mondom ezt úgy, hogy eddig egy Velo Plush-t használtam :-)
Az elõbb emlegetett Speci BG-rõl meg annyit, hogy ma a Ridebikeban volt alkalmam megnézni élõben, mert eddig csak képernyõn láttam. Na hát, ne volt túl megnyõzõ. Nehéz is, és kicsit gagyinak is tûnik a hasonló wtb-khez képest, ráadásul majdnem 7000 Ft-ért.
Írta 2006. május 11. - 22:30
Én használtam egy BG2 sportot kipróbálásra. a cerkát nem nyomta. Az a baj hogy nem tudtam sokáig tesztelni így beállítások hiányában visszaadtam.. Most egy specialized rival-t használok. sajnos csak a keskenyebbett kaptam . Ez bitang kényelmes lenne ha az ûlõgumóim nem lennének szélesebbek a kelleténél..... Bikebudha ha gondolod elmehetünk 1-2 órás próba utra kipróbálni. Most egy wtb pure-t próbálok... hátha....
Írta 2006. május 11. - 22:22
A marketing nagy úr, de mindenkit nem lehet átverni.Érdemes-e Speci body geometry nyerget venni vagy ez lesz a huszonnyolcadik ülés amiben megint csalódok sok pénzért? Van valakinek tapasztalata vele?
http://www.mtbr.com/...uct_22710.shtml
Ha jót akarsz:
http://www.mtbr.com/...uct_78964.shtml
http://www.mtbr.com/...uct_22742.shtml
http://www.mtbr.com/...uct_22735.shtml
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 11. - 22:00
Írta 2006. május 11. - 14:56
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 09. - 20:05
Elegem van a mászás közbeni állandó pöcszsibbadásból!!!
Írta 2006. május 09. - 19:33
Hiaba draga, olcso, titan, vanox stb. vagy jo vagy nem.
Sajat kalvariam: Trimatic, Flite, SLR, Flite Gel Flow, SLR Gel Flow, SLR Carbon.
Orszaguton.
Elmeletileg az SLR Carbon kinzoeszkoznek jo csak (leven egy karbon lap titan csoveken) viszont kenyelmesebb, mint a Flite es a sima SLR - mondjuk max 50km-en es nekem. Lesz egy elado az aproban a kozeljovoben!
Amikor eloszor ultem Flite Gel flow-n mindjart 110 km-t mentunk (nem is a sajat bicom volt) es semmi bajom nem volt tole! (Viszont nehez.)
A sima Flite volt a legrosszabb, utana az SLR. Talan az SLR gel flow a legjobb (minden tavon). (Bar ez is nehez - akkor talan az SLR XP trans am jobb valasztas).
Most az SLR Gel Flow-t fogom nyuni 1-2 evig, remelem jo lesz.
Ami meg jo lehet: SLR kit carbino flow (120g, lyukas, es nagyon szep).
A gatya is sokat szamit, uj, zseles betetek stb. sokat dobhatnak az erzeten.
Írta 2006. május 09. - 19:06
Tényleg! SKN-rõl meg Röfit, köszi.Az Aspide-rõl kérdezd Somát! Szerintem a Lookin nem titánsínes.
Régebben gyártottak Ti sínest a sportosabb modellek között, de gyártó oldalán már nem találtam ezeket a típusokat.
Na, megtaláltam: 2004-es Lánc Katalógusban van és 308g-os.
Írta 2006. május 09. - 14:43
Az Aspide-rõl kérdezd Somát! Szerintem a Lookin nem titánsínes.Láttam neten akciósan 16000 ért Aspide nyerget, majd elválik hogy ez vagy SKN lesz.Mindkettõ tetszik és szépek is.Bár gondolom SKN kényelmesebb ,akkor inkább ez lenne.
Bukott és elhajolt a Lookin nyergében a Ti pálca 1 centit.Próbáltuk visszahajlítani de sehogy sem ment, beraktuk egy vasány lába alá és öten próbáltuk visszanyomni nem még ez is kevés volt meg se mozdult.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 09. - 14:04
Errõl a hajlott nyeregrõl jut eszembe, két éve voltam Kazincbarcikán egy hétig keróval, ott az egyik srác benevezett egy DH versenyre az NRS-ével. Bukott és elhajolt a Lookin nyergében a Ti pálca 1 centit.Próbáltuk visszahajlítani de sehogy sem ment, beraktuk egy vasány lába alá és öten próbáltuk visszanyomni nem még ez is kevés volt meg se mozdult.
Írta 2006. május 09. - 14:03
A félreértések elkerülése miatt a nyereg nem az enyém!Cruxos: hogy tudtad így megformálni etz a szerencsétlen nyerget? Ekkora "középerõd van? :-)
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. május 09. - 13:07
Írta 2006. május 09. - 09:34
A kép jó, de biztos lehetsz benne, hogy nem a középen lévõ rés miatt hajlott el a nyereg!
szaBike!
Már korábban írtam, hogy nekem Selle Italia SKN-em van. Tömör titánium pálcás, 200 g. A Biker honlapján 16 ezer Ft.
Országúton és montizásra is használom. Már kétszer borultam vele, de meg se látszik rajta. A korábbi nyergem az ilyentõl már rég kiszakadt. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lenne érzékeny a felülete, mert hát elég vékonyka a nyereg!
Meg kemény!!!! De frankón rugózik a szárnyai miatt!!!
Nekem bejött!!!!
Írta 2006. május 09. - 09:28
Írta 2006. május 09. - 09:27
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. május 09. - 09:25
Írta 2006. május 09. - 09:25
Tudnátok mondani nekem 10 és 20e közötti Ti sínes nyergetket?Már erõsen csereérett a 450g-os WTB nyergem.Idáig az SKN Pro val szemezgettem, de WTB Rocket Team Ti vagy a WCS sem lehet rossz. Egyéb lehetõségek?
Ritchey WCS. Szerintem.
Írta 2006. május 09. - 01:23
B+ 14900 FtTudnátok mondani nekem 10 és 20e közötti Ti sínes nyergetket?Már erõsen csereérett a 450g-os WTB nyergem.Idáig az SKN Pro val szemezgettem, de WTB Rocket Team Ti vagy a WCS sem lehet rossz. Egyéb lehetõségek?
Lyukas nyerget ne vegyél...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]