nekem is volt egyszer hasonló és nem gondoltam volna, hogy a nyereg orránál van egy kis csavar/patentes rész ami a rezgés/mozgás hatására lazult és nekem azt kellett meghúzni....
koszi, ez hasznalt!
nekem is volt egyszer hasonló és nem gondoltam volna, hogy a nyereg orránál van egy kis csavar/patentes rész ami a rezgés/mozgás hatására lazult és nekem azt kellett meghúzni....
nem, amikor a nyeregcso recsegett, annak mas hangja volt, es egy takaritas-enyhe zsirzas segitett rajta.
ez most mashogy is szol, meg ha kulon a nyerget feszegetem, akkor is csinalja. eleinte nem csinalta, azert kerdeztem, hatha van vmi trukk, amitol elmulik.
koszi
mod: a nyeregcso oval m400, a csavarokat mar ujrahuztam, nem az volt.
A sebesség mindent megold.
van valami otletetek, hogy mitol recseg a nyergem mint egy teszkobajk?
ilyen:
http://bikemag.hu/co...tid,1/Itemid,91
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
és a FUNN Skinny RL-röl a vélemények? bár az csak 276 gramm:D
állíts a szögén, kb. vízszintesnek kell lennie, értelemszerûen ha nyom, akkor döntsd elõre, de csak apró lépésekben. a lyuk szerintem csak marketing
a nem lyukas nyergek sem nyomnak, ha be vannak jól állítva, és nincs valami elk*rva körülöttük.
oké, tudom hogy vannak pillekönnyû dh nyergek, de azok szerintem nem a 3500ft-os kategóriába tartoznak...Jónéhányanan használunk SDG I-Fly vagy Ti-Fly nyerget DH-ra, ami 160-180 gr között van, és mindegyik vígan bírja.
Gyárilag nem egy komoly gépet szerelnek 200 gr alatti nyereggel.
Akkor mirõl is beszélünk?
Jónéhányan használunk SDG I-Fly vagy Ti-Fly nyerget DH-ra, ami 160-180 gr között van, és mindegyik vígan bírja.hát... nemtom hogy mennyire vagy grammániás DH-s de azért az a 250g nagyon kevés... vagy legalábbis én szeretem ha a bringám alkatrészeibe van anyag rendesen és nem csoffadnak le hamar... szerintem nem bírná sokáig egy ilyen nyereg... meg ahogy néztem bikemarketen 3500ft, és ennyiért azért már kapsz "durvulásra" tervezett nyerget is...