érdekel engem is! majd dumáljunk errõl haversrácLesz rendes felhívás (legalább egy hónappal elötte), pontos útvonal leírás, közlekedési és frissítési lehetõségek, stb...
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. április 18. - 21:05
Írta 2006. április 18. - 21:03
Mint ahogyan már mondtam egyenlõre csak közvélemény kutatás érdemes-e evvel foglalkozni a többit szin,mi legyen rajta,ár.... majd ezek után.
kboy
Tailor
pink
avus
rain
ha nem horribilis összeg akkor nekem is kell egy!
kb. mennyi lenne az alapmez?
Írta 2006. április 18. - 20:57
Mint ahogyan már mondtam egyenlõre csak közvélemény kutatás érdemes-e evvel foglalkozni a többit szin,mi legyen rajta,ár.... majd ezek után.Engem érdekel, de jó volna többet tudni errõl
kboy
Tailor
pink
avus
rain
Írta 2006. április 18. - 20:57
Lesz rendes felhívás (legalább egy hónappal elötte), pontos útvonal leírás, közlekedési és frissítési lehetõségek, stb...Simán csatlakozom máshova is persze ha belefér az idõmbe ,csak szólj elötte
Bõrzsönyi szivató asszem a névben minden benne van
Írta 2006. április 18. - 20:50
Simán csatlakozom máshova is persze ha belefér az idõmbe ,csak szólj elötteHa van kedved a topic team-en kívüli társulathoz is csatlakozni, akkor mindkettõjükkel találkozhatsz, és akár személyesen is meginvitálhatod.
Várható túrák: Duna Maraton nosztalgia, Duna Maraton pályabejárás (középtáv), Pilisi mezszaggató, Börzsönyi szivató. Az utóbbi kettõt én szervezem.
Bõrzsönyi szivató asszem a névben minden benne van
Írta 2006. április 18. - 20:48
Ha úgy gondoljátok h a tt teljesíthetõ a csapat gyengébb tagjainak is... Ja nem tom h csak kmax eséseit vettétek észre vagy azt is h ezen a túrán végig nyeregben voltam és nem volt semmi tolás!
jöttél volna te is a dömörkapui elágazás után a terepen. Az azért nem volt piskóta! Ott megnéztem volna hogyan mész fel tolás nélkül
Július messze van. Áprilisban még mehetnek a tegnapihoz hasonló jellegû túrák, hogy mindenkit felhozzunk valamennyire, utána viszont illene emelni a távokon és fõleg az emelkedõk mennyiségén. Bennem már körvonalazódik egy János-hegy (szigorúan a Mártonhegyi úton, hehe), onnan le a másik oldalon, Kapy úti mászás (kellemes), majd Szépvölgyi út, HHH túra. Hasonló szintkülönbségû túrák is jöhetnek de köves-földutas mászással, hogy technikailag is fejlõdjünk.
ezerrel támogatom!! Inkább mennék rövidebb de technikásabb túrákra kevesebb aszfalttal.
Írta 2006. április 18. - 20:48
Õ a természettudós doktornénink, Era, Charon barátunk menyasszonya. De van csapatdoktorunk, építészmérnökünk, jogászunk és két fanyûvönk is. Mindenre találunk megoldást.Én meg egy gimis osztálytársamat fedeztem fel a képeken, a tandemes lány személyében.
Írta 2006. április 18. - 20:47
anno berendeltem a küllõkön tespedõ macskaszemek pótlására egy szelepre tekerhetõ ledes kütyüt, elmentem értük zsámbékra, wuderschen, wudigessen, pátyon keresztül, 72km lett a vége, és borzasztó emelkedõk vannak arra, még jó, hogy csak beton volt.
a kütyük elég borzasztóan néznek ki, majd meglátjuk, mire megyek velük.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. április 18. - 20:46
Igen, ez Máté gépe. Máté nem fórumozik, és ezidáig Meridával nyomta. A télen volt egy kis felújitás, és akkor jött a Kelly's váz.Itten van-e :http://img.tar.hu/th.../21220102.jpg#3
Ha tudtam volna ezt a lemaradás 100-at szivesen elmentem volna.tetszettek a képek
Egyébként nagyon kedves barátunknak, a XVII. ker topic aranytollú rímfaragójának, Hozé mesternek a csemetéje. Ha van kedved a topic team-en kívüli társulathoz is csatlakozni, akkor mindkettõjükkel találkozhatsz, és akár személyesen is meginvitálhatod.
Várható túrák: Duna Maraton nosztalgia, Duna Maraton pályabejárás (középtáv), Pilisi mezszaggató, Börzsönyi szivató. Az utóbbi kettõt én szervezem.
vendég_avus_*
Írta 2006. április 18. - 20:45
Írta 2006. április 18. - 20:34
Itten van-e :http://img.tar.hu/th.../21220102.jpg#3Zöld a keró?
Ha tudtam volna ezt a lemaradás 100-at szivesen elmentem volna.tetszettek a képek
Írta 2006. április 18. - 20:29
Írta 2006. április 18. - 20:28
Nem tom, hogy hijják csak a képeket néztem és ott fedeztem fel jé egy kellys.Kire gondolsz? Mátéra?
Írta 2006. április 18. - 20:27
Na szóval beszéltam ma rainel,és avussal is és abban maradtunk ,hogy feldobom ide az ötletemet (érdemes-e vele foglakozni vagy sem a létszámtól függ): közös mez csináltatása
Szeretném ha elinditanánk egy próbát ki szeretné?
(egyenlõre árakat nem tudok mondani mert ez db számtól függ majd elastic a terv.)kérném folytatni
lista:kboy
Engem érdekel, de jó volna többet tudni errõl
Írta 2006. április 18. - 20:22
Kire gondolsz? Mátéra?Köszi,de majd csak akkor keresem meg ha van rá igény ,egyébként te új fiú vagy itt ??:lol1:
Miért nem mondtad,hogy XVII.ker-i bringások között is van egy kellyses?
és ide még be sem köszönt irgum burgum
Írta 2006. április 18. - 20:20
Jót mentünk ma! kösz a kalauzolást avus! annyi sok szép bicajt, stb-t láttam, hogy csak a szívem fáj:( rájöttem hogy kell egy országuti is nekem, csak arra is, hogy ehhez elég üres a pénztárcám...
Azon töröm a fejem hogy tudnék összeszedni 60e pénzt egy hónapon belül, úgy , hogy ne szakadjak meg! valaki ??????
Rabolj bankot:chin:
Írta 2006. április 18. - 20:18
Köszi,de majd csak akkor keresem meg ha van rá igény ,egyébként te új fiú vagy itt ??:lol1:Ha megkeresed Charon-t, akkor megmondja neked, mennyibe fáj, illetve mennyi az a darabszám, amennyitõl már érdemes foglalkozni a kéréssel.
Miért nem mondtad,hogy XVII.ker-i bringások között is van egy kellyses?
és ide még be sem köszönt irgum burgum
Írta 2006. április 18. - 20:00
Írta 2006. április 18. - 19:47
Szeretném ha elinditanánk egy próbát ki szeretné?
(egyenlõre árakat nem tudok mondani mert ez db számtól függ majd elastic a terv.)kérném folytatni
lista:kboy