TT-n még nem voltam, de a Cuha-völgyet jól ismerem. Sokat edzek ott, de inkább csak meleg idõben, mert nem kedvelem a vizes cipõt. Van benne vagy tizenvalahány patakátkelés, de a vízbõl kifelé nincs meredek partfal, mint vasárnap... (Jó vót Tigga' !) Szal simán kijöhetsz a vízbõl. Amúgy a szurdok teljesen sík, mesebeli, vadregényes táj. Itt halad a Veszprém-Gyõr vasútvonal, melynek ez a szakasza a maga alagútjaival (ahol sokan fogtak elõször cicit az osztálykirándulások alkalmával) az ország egyik legszebbike. De ez csak pár km, a többi valszeg tényleg durva! Szerencsére sok a murvás erdõgazdasági út a környéken, és azokon lehet tolni ezerrel.
Még egyszer mondom, nem akarnék nyilatkozni semmirõl, amiben nem volt még részem! Ezek csupán apró információmorzsák az elképzeléseimmel kiegészítve.
Sztem ismeretlen terep miatt amúgy is kb együtt kéne lennünk ha vmi van és az már nem verseny... a mostani maratont is azért akarjuk bejárni h tudjuk ki merje bevállalni és ne legyen akkor ismeretlen... Sztem elõtte kéne csinálni és akkor megnézzük a pálya egy részét is és mindenki eldöntheti h megy-e tt-re.
Nem másztam még ennyit és fogalmam sincs h bírnám-e és ezzel sztem még nagyon sokan így vagyunk...