Üröm felé szimpatikus, rá tudnál csatlakozni erre az útvonalra? Persze ha nagyon makacs vagy, okos enged alapon elmegyünk érted Szentendrére . Én amúgy szívesen terepezek meg patakátkelek, de ha elkezd esni az esõ, akkor inkább az aszfaltot fogom preferálni.Én menek, ha a klublakók kitalálják, hogy mikor és hol.
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
vendég_avus_*
Írta 2006. május 05. - 22:00
Írta 2006. május 05. - 21:57
vendég_avus_*
Írta 2006. május 05. - 21:51
Naggyon jó. Ugyanígy van a Kelly's felirat a bringámon. Esetleg rendelhetek még egy fehér logót hozzá?
al01: azutóbbi napokban nem pörögtünk vadul, ezért nem nagyon kell visszalapozni. Volt egy Bp-Üröm-Pilisborosjenõ-Királyok útja-Pszentkereszt-Dobogókõ-Pilismarót-? javaslat.
Írta 2006. május 05. - 21:48
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. május 05. - 21:46
Írta 2006. május 05. - 21:29
vendég_avus_*
Írta 2006. május 05. - 21:12
Én narancs helyett zöld színben kérném, úgy, hogy a betûk körvonala fehér. Amúgy talán a betûk körvonala mindenhol lehetne fehér, a narancs helyett meg mindenki válasszon a bringájához illõ színt.
Írta 2006. május 05. - 21:11
direkt salamander!Salamander szine van. De az jó.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 05. - 21:10
teccik!!!na, ezen mosolyogtam is magamban aztán: azért nem vállaltak már szerdán új melókat, mert a kelly's klubból voltak nálam gyorsabbak...az fog ezentúl vasárnap túrázni menni közülünk, aki már azon a héten hétfõn beadja a jószágot a zöld pontba...
ilyen matricához mit szólnátok?
Írta 2006. május 05. - 21:01
na, ezen mosolyogtam is magamban aztán: azért nem vállaltak már szerdán új melókat, mert a kelly's klubból voltak nálam gyorsabbak...az fog ezentúl vasárnap túrázni menni közülünk, aki már azon a héten hétfõn beadja a jószágot a zöld pontba...
Salamander szine van. De az jó.
Jaaa. Azt hittem a Kelly's felírat tükrözödik benne, de már látom az Klub.
Írta 2006. május 05. - 20:56
Írta 2006. május 05. - 20:47
Voltam ma napközben a vitorlázó repülõtéren, az erdei részek sok helyen még sarasak, vizesek voltak, nem száradt fel.
Hazafelé pedig elkapott egy jó kis zivatar... ilyen jellegû idõt jósolnak a hétvégére is, izgalmas lesz:
Origó idõjárás jelentés:
"Szombaton ismét változékonyabb, áprilisi arcát mutatja az idõjárás. A több-kevesebb napsütés mellett az átmenetileg megnövekvõ felhõzetbõl záporok, zivatarok alakulnak ki. Az élénk, a zivatarok környezetében megerõsödõ szélben általában kevéssel 20 fok alatt tetõzik a hõmérséklet. Gyenge hidegfronti hatás érvényesül, mely mérsékelt panaszokat okozhat az arra érzékenyek körében.
Vasárnap is hasonló változékonyságban lesz részünk, napos és felhõsebb idõszakok váltakoznak elszórtan záporokkal, zivatarokkal, élénk széllel, 15-20 fok közötti hõmérsékletekkel. Fronthatás ekkor már nem várható, közérzetünk javulhat."
Luki
Írta 2006. május 05. - 20:37
na, ezen mosolyogtam is magamban aztán: azért nem vállaltak már szerdán új melókat, mert a kelly's klubból voltak nálam gyorsabbak...az fog ezentúl vasárnap túrázni menni közülünk, aki már azon a héten hétfõn beadja a jószágot a zöld pontba...Hát jól összejöttünk. Csak néztem. Akármerre fordultam, mindenhol egy ismerõs. Persze Kelly's-zesek.
Pedig akartam még kérdezõsködni a boltban , de azt is elfelejtettem a nagy csodálkozástól.
most már elég volt ebbõl
Írta 2006. május 05. - 20:23
Találkozónk apropóján a Zöld Pontot kinevezem hivatalos Kelly's Klub boltnak . Kár, hogy Kellizt nem forgalmaznak...
Hát jól összejöttünk. Csak néztem. Akármerre fordultam, mindenhol egy ismerõs. Persze Kelly's-zesek.
Pedig akartam még kérdezõsködni a boltban , de azt is elfelejtettem a nagy csodálkozástól.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 05. - 20:16
Írta 2006. május 05. - 11:13
hoax, bocsiMár több kelly's-estõl is kaptam haox-ot iwiw-en. Ajánlom ezt a topikot, meg a haox-ra való rákeresést a google-ben!
http://forum.bikemag...read.php?t=2284
most már elég volt ebbõl
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 05. - 07:56
http://forum.bikemag...read.php?t=2284
Írta 2006. május 04. - 21:13
bár hétvégén nem megyek túrázni, de az az érzésem, hogy rain kicsit alábecsülöd magad.Én még fotózni is megálltam, annyira tetszett az egyik szakasz, akinek kell elküldöm mail-ben...
Tigger: mennyivel vagy edzettebb mint amikor kõhegyre mentünk? azért kérdem mert ha nem sokkal és azt mondod h teljesíthetõ neked a vv által tervezett túra, akkor nekem sem lesz sztem gond.
VV: Városi gumim van és ezzel voltam eddig mindegyik túrán, szal bírja, de nem emiatt írtam azt az útvonalat, hanem mert azt ismerem...
tessen bevállalósabbnak lenni! a múltkor VV, tigger, kmax, ha jól emlékszem buddha és én nagyon jót zúztunk lefelé terepen.
a május 20-i idõpontot megpróbálom szentírásként kezelni. kivéve ha nem fog zuhogni....mivel az a túra komolyan érdekelne (ha jól emlékszem a Duna maraton pályavonal bejárás a tervezet...)
Írta 2006. május 04. - 21:12
Írta 2006. május 04. - 21:08
zsmtb: Mit szólsz egy dkõ-visegrád-komp-dkeszi túrához?
Írjatok akkor komplett rajt - cél útvonalat!
írtam priviben is, de most is. sajna nem leszek itthon.. pedig király lenne....
majd bepótoljuk..