Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Buda Maraton -- 2006. május 1.
Started by
yola
, 2006. April 05. 18:43
Posted 2006. May 01. - 00:21
hümm akik mennek ma 11-kor, azoknak sok sikert és defektmentes versenyt kívánok, én fotózni fogok, de sajnos csak a kisgéppel:-(
7,5 dl nekem 40 km-re is elég, ha elõtte rendesen iszom.
7,5 dl nekem 40 km-re is elég, ha elõtte rendesen iszom.
Posted 2006. April 30. - 23:05
Nekem mar csak 1 problemam van: hogy rovid vagy hosszu naciba menjek.
Ma megvolt a szenhidrat bevitel kis feherjevel: sult csirke barna rizzsel. Nyomattam ra 1 kis sort is, csak ugy az elvezet kedveert
Ja
Peppe: baratnom kint lesz. Kerdes az, amig mi tekerunk O marad e kint a helyszinen vagy beugrik a 10 percre levo ismerosehez.
Ma megvolt a szenhidrat bevitel kis feherjevel: sult csirke barna rizzsel. Nyomattam ra 1 kis sort is, csak ugy az elvezet kedveert
Ja
Peppe: baratnom kint lesz. Kerdes az, amig mi tekerunk O marad e kint a helyszinen vagy beugrik a 10 percre levo ismerosehez.
Posted 2006. April 30. - 22:21
Az már régen rossz, ha 7,5 deci nem elég 20 km-re! (kérdezt csak Pitét, õ az elsõ maratonjaira kulacsot se vitt) Gondolj bele, ha csak annyi lenne a táv, még inni se nagyon kellene! Javaslom, hogy elõtte igyál meg vagy 2-4 dl-t, s akkor nem fogsz rögtön az elsõ emelkedõn szomjazni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. April 30. - 22:03
Csak egy kulacstartóm van, kulacs 7.5dl, tevét vinni nem akartam... Tavaly kifigytam vízbõl, igaz akkor meleg volt.Ne már, bõ egy órányit csak viszel magaddal!
a második p néma!
Posted 2006. April 30. - 21:21
Tudtok vmi kutat pály elején?
Kulacs?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2006. April 30. - 21:20
Posted 2006. April 30. - 21:14
Lesz kint valakinek valakije, akinél le lehet pakolni némi cuccost?
Elsõ frisítõ pont tényleg 20km után lesz. Tudtok vmi kutat pály elején?
Elsõ frisítõ pont tényleg 20km után lesz. Tudtok vmi kutat pály elején?
a második p néma!
Posted 2006. April 30. - 21:02
Szerintem no para, voltam ma kint, kábé 3 db kis pocsolya van, minden más porszáraz, s a köveket is direkt a holnapi napra fenték élesre.
Posted 2006. April 30. - 20:17
Látom mekkora siker ez az F1 hasonlat.
Még viccesebb ha valaki kicsit közlébe keveredett az autó- vagy motor- sportnak.
Szerintem megfertõzõdtem ezekkel, és a beteges szemléleteimet még nem sikerült levetkõznöm - ne haragudjatok rám ezért, igyekszem.
Azzal is egyetértek hogy túl van beszélve a maraton pálya, én a gyorsulásra voltam kíváncsi, mert ilyen még nem volt és azt hittem sokan ráharapnak az újdonságra.
Még viccesebb ha valaki kicsit közlébe keveredett az autó- vagy motor- sportnak.
Szerintem megfertõzõdtem ezekkel, és a beteges szemléleteimet még nem sikerült levetkõznöm - ne haragudjatok rám ezért, igyekszem.
Azzal is egyetértek hogy túl van beszélve a maraton pálya, én a gyorsulásra voltam kíváncsi, mert ilyen még nem volt és azt hittem sokan ráharapnak az újdonságra.
Posted 2006. April 30. - 19:55
Kicsit fura, F1-ben nem gyûjtenek ennyi adatot adott pályáról.
Jaj ehhez én is csatlakozom, szal részemrõl is ott a pont!
Off:
Olvasom a topicot mert én is indulok, de nem értem mit lehet „szarakodni” ennyit a pályával. A tavalyi pálya alapján a táv 35-40km (kicsit hosszabb mint volt, de ugyan az a pálya kb.), és olyan 950-1100 méteres szintkülönbség vár ránk. Na nem szeretnék negatív lenni, ha valaki innen nyerni megy akkor fontos, hogy ismerje a pályát.
On: Ma egész nap rendes idõ volt, ha éjszaka nem esik akkor száraz lesz a pálya szerintem.
See you at the race!!
Posted 2006. April 30. - 12:30
Ja, és pályrajzot www.sportaktiv.hu -n nem néztétek? De Vihar-hegyre nem megy fel a pálya. Széles köves ott van kb. ahol Hármashatár-h. felirat
a második p néma!
Posted 2006. April 30. - 12:00
Ahonnan jöttetek (ha jól emlékszem) az középtávnak kimarad (azon indultok ugye?), turistafutamban lesz. De a széles köves, ahova azért küldtünk benneteket, hogy emlékezetes legyen a nap:), az egy darabon benne lesz.Sziasztok! 73 Kacsától és Pepétõl kérdezném, hogy ahol találkoztunk multkor jo irányból másztunk fel? VAgy az ellenkezõ iránybólfogjuk teljesíteni? Mindkét irányból másztuk de mégis a versenyen merrõl teljesítjük majd?
a második p néma!
Posted 2006. April 30. - 11:21
Kösz, Henger!
Már találtam itthon én is Budai-hg. turistatérképet!
Már találtam itthon én is Budai-hg. turistatérképet!
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.
Posted 2006. April 30. - 11:04
Posted 2006. April 30. - 11:01
Teljes mértékben egyetértek, csak ez a gyorsulási verseny kiírás keltette fel bennem a kíváncsiságot, érdekel hogy ez az újítás mennyire válik be, érdemes e kimenni mert ez is egy jó buli lesz, vagy méregdrága kerékpárcsodákon ülõ 10 éve erre készülõ profik tömegére kell számítani akik végre kiharcoltak maguknak 1 versenyt.
Posted 2006. April 30. - 10:26
Hát tényleg nem gyûjtenek ennyit, mert ezt már mindenki régesrég tudja a verseny elõtt, ahol sokkal több adatot gyûjtenek de ez már abból adódik hogy ott kanyarodni is kell (az meg nagyon bonyolult).
![]()
Te milyen Oko-s vagy! No, befejeztem a nevekkel viccelõdést. Mindössze csak megjegyeztem, hogy néhányan túl sok részletre próbálnak odafigyelni, közben meg az egész felett siklanak el. Sztem tök felesleges. A Buda Maraton nem VK, vagy OB futam, még nem is MX, de lassan már ott tartunk, hol vannak az ideális ívek. Minek? Nekem, és még jónéhányunknak jó buli lesz ez a verseny, amolyan felvezetés a komolyabb versenyekre. Tisztelet a kivételnek, nem az elsõ helyért fogunk meccselni. Érezzük jól magunkat, és kész.
Nem várok erre a bejegyzésre választ. Csak hangosan gondolkodom. Akinek nem inge...
Fory,
Váci út-Margithíd-Moszkva tér-Szilágyi Erzsébet fasor-Hûvosvölgyi út, a villamos végállomása után Hidegkuti út, attól jobbra esik a reptér. Arad utca, vagy Kõvri út megfelelõ lehet, ahogy a térképet nézem.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Posted 2006. April 30. - 10:06
Sziasztok!
73 Kacsától és Pepétõl kérdezném, hogy ahol találkoztunk multkor jo irányból másztunk fel? VAgy az ellenkezõ iránybólfogjuk teljesíteni?
Mindkét irányból másztuk de mégis a versenyen merrõl teljesítjük majd?
200.
:)
73 Kacsától és Pepétõl kérdezném, hogy ahol találkoztunk multkor jo irányból másztunk fel? VAgy az ellenkezõ iránybólfogjuk teljesíteni?
Mindkét irányból másztuk de mégis a versenyen merrõl teljesítjük majd?
200.
Posted 2006. April 30. - 10:05
Tegnap én is voltam, a pálya teljesen rendben van. Legalábbis az elsõ harmadát mentem végig. Viszont ledefekteltem, így most javíthatok :mad:
Posted 2006. April 30. - 09:46
Kicsit fura, F1-ben nem gyûjtenek ennyi adatot adott pályáról.
Hát tényleg nem gyûjtenek ennyit, mert ezt már mindenki régesrég tudja a verseny elõtt, ahol sokkal több adatot gyûjtenek de ez már abból adódik hogy ott kanyarodni is kell (az meg nagyon bonyolult).
Majd ott kiderül mi is ez, de a jelek szerint nem ez lesz a tv-ben a F1 helyett.
Jah és köszönöm a leHengerlõ választ.
vendég_unit_*
Posted 2006. April 30. - 09:11
vendég_unit_*

Sign In
Create Account

Back to top