Jelentkezz be Regisztrálj
Buda Maraton -- 2006. május 1.
Írta 2006. április 30. - 09:09
Írta 2006. április 30. - 01:35
Hogyan lehet eljutni a rajthoz a 2es (Vác) felõl? Lesz vhol kijelölt parkoló?
Panaracer FireXC Pro 2.1 jó lesz? (Nem a legkönnyebb, de még nem defekteltem le vele sose)
Jól láttam a szinttérképen, h nem lesznek nagyobb (hosszabb) emelkedõk, hanem inkább sok kicsi?
Köszi!
Írta 2006. április 30. - 00:21
Haat ha torik ha szakad, nekem Z-maxom lesz, mivel nincs masik kulsom. S idom sem lesz venni, mert vidékön vagyok.
Nekem is Zmax lesz, mert nincs más ÉP MINTÁZATÚ gummim. Van még persze sárgumim, de a HHHn sosincs nagy sár (csak az a folyós nyálkás izé a reptér felett, de hát az nem IGAZI sár...).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. április 30. - 00:08
Race, no Rest!
Írta 2006. április 29. - 23:15
A mai mérésem szerint az elsõ kör 36,7 km hosszú, a második kb. másféllel kevesebb, mert abban már nincs benne a retéri oda-vissza a rajtnál. Ettõl annyiban lesz eltérés, hogy vhol a krosszpálya után kihagyott az órám egy lefelénél, és csak késõbb indult újra, a szintekbõl következtetve kb. 1 km maradhatott ki. A szintemelkedés 1190 méter körönként, ez helyes adatnak tekinthetõ. A pálya jelenleg szinte 100%-ban száraz, egy-két pocsolya van, ha nem lesz hosszú, áztató esõ, akkor már nem lesz belõle dagonya."
Ezt irta az egyik palyabejaro szervezo..mindenestre tampontnak eleg.
Írta 2006. április 29. - 21:44
Írta 2006. április 29. - 15:00
most nézem az elõrejelzést és hétfõre záporokat mond ,meg zivatarokat meg változékony idõt.
Itt Sopronban, már harmadik napja esik az esõ és jövõ hét végéig esõt mondanak, de szerencsére nem itt lesz a verseny
pár napja néztem az 5 napos idõjárás elõrejelzést. Hétfõre Kelet Mo. és Budapest környékén napsütés, Nyuga Mo.-on felhõs, s esõ.
Szóval el kell meni a starthelyre, átvenni a rajtszámot, 11kor meg elrajtolni.
Tavaly is nagyon sok esõs verseny volt, mégsem fázott meg senki sem.
A MTB szépsége az -is- , hogy nem csak aszfalton jó idõben lehet tekerni.
Írta 2006. április 29. - 08:36
Itt Sopronban, már harmadik napja esik az esõ és jövõ hét végéig esõt mondanak, de szerencsére nem itt lesz a verseny
Írta 2006. április 29. - 01:44
Dehogynam, csoda nagy zuhé lehet:)Kár hogy esik... már neveztem a hosszúra, de így lehet hogy nem indulok el
Ha esetleg valaki járna a HHH-n szombaton, megírhatná hogy mekkora a sár. Persze tudom hogy egy éjszaka alatt nem történik csoda...
Szóval Hármas víznyelési képessége meglepõen nagy, már ahol rendes erdei talaj van. Ha szombaton sokat esne, de vasárnap hétágra sütne a nap hétfõn OK lenne a pálya szerintem. Ha hétfõn is esik...akkor nem fog porzani.
Gumi: nekem egyszerû, gigantikus space kilõve, marad duci racing ralph + nehéz belsõ vagy conti explorer pro 2.1 + könnyû belsõ. 2.1 nálam már sárgumi vékonyság, de ralph mellett szól lustaság, az van fenn, hûség, idén azzal mentem, meg felni és küllõanyák úgyis kõnehezek... Mennék szombaton de és du is, esetleg közben váltás.
Ja tegnap (péntek) voltam kicsit, de késõn, elõtte hosszú napsütés volt, erdei talaj csak sárga jelzés volt páfrány út és katonasír között, tényleg másképp viselkedett mint szárazon, de nem volt vészes.
Egyébként meg: ottlegyetek és NO PARA
Írta 2006. április 28. - 22:57
De azért bízom benne ,hogy kisõt a nap...
Írta 2006. április 28. - 21:29
csak rövid felnõtt férfiben van leg 300-350 elõnevezés.
Írta 2006. április 28. - 20:02
Írta 2006. április 28. - 19:14
..
hopp gyors voltma.
szóval én száraz páyára való michelin comp s lighte 2.0 hátul
és Michelin valmi 1.95 elöl
nagyon szar volt, tényleg van sár nagy, és csúúsznak akövek!!
felfelé ésmlefelé is!!
szóval óvatos duhaynak kell lenni!
a Z-max nem is oyan rossz választás ha 2.00 körüli.
1.95 alatti gumival el ne indulyatok mert defektetltek.
a 2.00-2.1 et yavaslom..
és legyen ek oldalon is yo kapaszkodó bütykök mert csomo heyen srégen leyt az út..lecsúszól könnyen.
fõleg ugye most a sárral.
szóval szombaton nyitva még a boltok érdemes beruházni i mert sok minden függ tõle!
és yo lessz a gumma még máskor is!
Írta 2006. április 28. - 19:04
Írta 2006. április 28. - 18:33
Én ma tojtam az esõre, s mentem pár kört a HHH környékén. Nem nagyon érdekelt, hogy a pályán haladok-e, inkább a terepet akartam szokni. Ha vizes, a kövek nagyon csúsznak, nemtom milyen gumi kellene! A Z-max nem sokat ért!
Haat ha torik ha szakad, nekem Z-maxom lesz, mivel nincs masik kulsom. S idom sem lesz venni, mert vidékön vagyok.
Írta 2006. április 28. - 17:10
Írta 2006. április 28. - 17:02
nobby nic, big jim, irc trail bear /na jó az Neked tényleg kõnehéz :)/ , nokian nbx ......ilyenekHa vizes, a kövek nagyon csúsznak, nemtom milyen gumi kellene! A Z-max nem sokat ért!
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 28. - 16:56
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. április 28. - 16:46
gyorsan csináltam valamit este mayd még próbálok szebbíteni rayta.
kb. ez rayt. a kérdõ jelnél nem tudom pontosan hogy megy
de a Virágosnyeregnél ott yön fel és megy le arra amerre anyil
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Nem arra fog indulni amerre tavaly?
Edit: ja igen igazad lesz, nezem most en is a terkepet
Írta 2006. április 28. - 14:23
http://earth.google....load-earth.html
Órákat lehet vele szórakozni.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére