Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton -- 2006. május 1.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
474 hozzászólás a témában

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
holnapra esõt mond Bp.-re is :(
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Fory

Fory

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Pár kérdésem lenne:
Hogyan lehet eljutni a rajthoz a 2es (Vác) felõl? Lesz vhol kijelölt parkoló?
Panaracer FireXC Pro 2.1 jó lesz? (Nem a legkönnyebb, de még nem defekteltem le vele sose)
Jól láttam a szinttérképen, h nem lesznek nagyobb (hosszabb) emelkedõk, hanem inkább sok kicsi?
Köszi!
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Haat ha torik ha szakad, nekem Z-maxom lesz, mivel nincs masik kulsom. S idom sem lesz venni, mert vidékön vagyok.

Nekem is Zmax lesz, mert nincs más ÉP MINTÁZATÚ gummim. Van még persze sárgumim, de a HHHn sosincs nagy sár (csak az a folyós nyálkás izé a reptér felett, de hát az nem IGAZI sár...).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Kicsit fura, F1-ben nem gyûjtenek ennyi adatot adott pályáról.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás
"[Buda Maraton]

A mai mérésem szerint az elsõ kör 36,7 km hosszú, a második kb. másféllel kevesebb, mert abban már nincs benne a retéri oda-vissza a rajtnál. Ettõl annyiban lesz eltérés, hogy vhol a krosszpálya után kihagyott az órám egy lefelénél, és csak késõbb indult újra, a szintekbõl következtetve kb. 1 km maradhatott ki. A szintemelkedés 1190 méter körönként, ez helyes adatnak tekinthetõ. A pálya jelenleg szinte 100%-ban száraz, egy-két pocsolya van, ha nem lesz hosszú, áztató esõ, akkor már nem lesz belõle dagonya."

Ezt irta az egyik palyabejaro szervezo..mindenestre tampontnak eleg.

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
A gyorsulási versenyrõl van valami információtok? Pl. Meddíg lehet rá nevezni? Nevezési díjat nem írtak, ez azt jelenti hogy ingyenes? Hogyan bonyolítják le a versenyt (páronként, 20-asával...)? Füvön, salakon, betonon v. vízen kell menni? :D No és persze nem lényegtelen a táv sem. (1/4 vagy 1/8 mérföld :) ) Thx elõre is - ha az utolsó órákban valaki még benéz ide...

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

most nézem az elõrejelzést és hétfõre záporokat mond ,meg zivatarokat meg változékony idõt.
Itt Sopronban, már harmadik napja esik az esõ és jövõ hét végéig esõt mondanak, de szerencsére nem itt lesz a verseny :)

pár napja néztem az 5 napos idõjárás elõrejelzést. Hétfõre Kelet Mo. és Budapest környékén napsütés, Nyuga Mo.-on felhõs, s esõ.

Szóval el kell meni a starthelyre, átvenni a rajtszámot, 11kor meg elrajtolni.
Tavaly is nagyon sok esõs verseny volt, mégsem fázott meg senki sem.

A MTB szépsége az -is- , hogy nem csak aszfalton jó idõben lehet tekerni.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
most nézem az elõrejelzést és hétfõre záporokat mond ,meg zivatarokat meg változékony idõt.
Itt Sopronban, már harmadik napja esik az esõ és jövõ hét végéig esõt mondanak, de szerencsére nem itt lesz a verseny :)

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás

Kár hogy esik... már neveztem a hosszúra, de így lehet hogy nem indulok el :( Ha esetleg valaki járna a HHH-n szombaton, megírhatná hogy mekkora a sár. Persze tudom hogy egy éjszaka alatt nem történik csoda... :(

Dehogynam, csoda nagy zuhé lehet:)

Szóval Hármas víznyelési képessége meglepõen nagy, már ahol rendes erdei talaj van. Ha szombaton sokat esne, de vasárnap hétágra sütne a nap hétfõn OK lenne a pálya szerintem. Ha hétfõn is esik...akkor nem fog porzani.

Gumi: nekem egyszerû, gigantikus space kilõve, marad duci racing ralph + nehéz belsõ vagy conti explorer pro 2.1 + könnyû belsõ. 2.1 nálam már sárgumi vékonyság, de ralph mellett szól lustaság, az van fenn, hûség, idén azzal mentem, meg felni és küllõanyák úgyis kõnehezek... Mennék szombaton de és du is, esetleg közben váltás.

Ja tegnap (péntek) voltam kicsit, de késõn, elõtte hosszú napsütés volt, erdei talaj csak sárga jelzés volt páfrány út és katonasír között, tényleg másképp viselkedett mint szárazon, de nem volt vészes.

Egyébként meg: ottlegyetek és NO PARA
a második p néma!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
tényleg ha valaki jár szobaton a terepen megírhatná milyen, mert ha nagyon nagy a sár akkor nem utazom el Sopronból, inkább majálisozok itt egyet!
De azért bízom benne ,hogy kisõt a nap...

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
iszonyu tumultus lessz ha egyszerre raytol a két táv.

csak rövid felnõtt férfiben van leg 300-350 elõnevezés.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Kár hogy esik... már neveztem a hosszúra, de így lehet hogy nem indulok el :( Ha esetleg valaki járna a HHH-n szombaton, megírhatná hogy mekkora a sár. Persze tudom hogy egy éjszaka alatt nem történik csoda... :(

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
most voltam esõ után yárni a páyán..kifuyom magam és irok véleményt kitérve a gumikra meg mindenre.
..
hopp gyors voltma.
szóval én száraz páyára való michelin comp s lighte 2.0 hátul
és Michelin valmi 1.95 elöl

nagyon szar volt, tényleg van sár nagy, és csúúsznak akövek!!
felfelé ésmlefelé is!!
szóval óvatos duhaynak kell lenni!

a Z-max nem is oyan rossz választás ha 2.00 körüli.

1.95 alatti gumival el ne indulyatok mert defektetltek.
a 2.00-2.1 et yavaslom..
és legyen ek oldalon is yo kapaszkodó bütykök mert csomo heyen srégen leyt az út..lecsúszól könnyen.
fõleg ugye most a sárral.

szóval szombaton nyitva még a boltok érdemes beruházni i mert sok minden függ tõle!
és yo lessz a gumma még máskor is!
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Esot mondanak hetfore (is) ! :(

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás

Én ma tojtam az esõre, s mentem pár kört a HHH környékén. Nem nagyon érdekelt, hogy a pályán haladok-e, inkább a terepet akartam szokni. Ha vizes, a kövek nagyon csúsznak, nemtom milyen gumi kellene! A Z-max nem sokat ért!

Haat ha torik ha szakad, nekem Z-maxom lesz, mivel nincs masik kulsom. S idom sem lesz venni, mert vidékön vagyok.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Holnap valaki lesz kint pályabejáráson?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Ha vizes, a kövek nagyon csúsznak, nemtom milyen gumi kellene! A Z-max nem sokat ért!

nobby nic, big jim, irc trail bear /na jó az Neked tényleg kõnehéz :)/ , nokian nbx ......ilyenek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én ma tojtam az esõre, s mentem pár kört a HHH környékén. Nem nagyon érdekelt, hogy a pályán haladok-e, inkább a terepet akartam szokni. Ha vizes, a kövek nagyon csúsznak, nemtom milyen gumi kellene! A Z-max nem sokat ért!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás

gyorsan csináltam valamit este mayd még próbálok szebbíteni rayta.
kb. ez rayt. a kérdõ jelnél nem tudom pontosan hogy megy
de a Virágosnyeregnél ott yön fel és megy le arra amerre anyil

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Nem arra fog indulni amerre tavaly?

Edit: ja igen igazad lesz, nezem most en is a terkepet

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Aki nem ismerné, a 3D-s Google Earth verzió innen tölthetõ le.
http://earth.google....load-earth.html

Órákat lehet vele szórakozni.