Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton -- 2006. május 1.

- - - - -

• Please log in to reply
474 replies to this topic

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Egy pályabejárás engem is érdekelne... (ma jelentkeztem én is)

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
Ja es CM-re el kene menni szombaton, szoval palyabejaras reggel 8kor:)

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

73Kacsa, meg mások, akiknek úgy tûnik már fejében van a Buda Maraton itiner: nem kéne vmi csoportos pályabejárást szervezni? Szép nyugodtan a necces részeket többször is beadva? Hétközben is volna értelme, mondjuk délután 5-kor a Páfrány út elejétõl indulva.

Gyertek :openarms: együtt biztos többet vállalunk be, és van segítség ha vmi mégsem jönne össze.

Az en fejemben nincs itiner:)
Ma felmegyek megnezni a palya 1-1 szakaszat, s szombaton gondoltam bejarni a palyat. En kerni akartam, hogy van-e valaki aki a terkep alapjan vegigvinne a palyan.
Tegnap este fel oraig bongesztem 2 kulonbozo terkeprol, hogy hol egyezik a letoltheto terkeppel. Nekem vannak furcsa pontok, de gondoltam majd a helyszinen athidalom a dolgokat:)

Tegnap benevezem, szal megyek a versenyre.

Az uj szakaszok erdekelnenek igazan. [felso szakasz ill HHH alatti resz.]

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
Megnéztema térképet a honlapyán a sportaktivnak.
Hát igen ránézésr yo , de valóyában ezek és az iyen térképek használhatatlanok.
Paul yol mondya.
...
hirtelen azt hittem hogy 1:20000 de látom hogy ez a 1:10000 EOV szelvénybõl van.
szóval valamit ki kell találni hogy normálisabb térképi mgjelenése legyen egy versenynek.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts
73Kacsa, meg mások, akiknek úgy tûnik már fejében van a Buda Maraton itiner: nem kéne vmi csoportos pályabejárást szervezni? Szép nyugodtan a necces részeket többször is beadva? Hétközben is volna értelme, mondjuk délután 5-kor a Páfrány út elejétõl indulva.

Gyertek :openarms: együtt biztos többet vállalunk be, és van segítség ha vmi mégsem jönne össze.
a második p néma!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Hát, ha te két kört nyomsz, amíg a többiek csak egyet, akkor tényleg marad az avar... ;)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Elõttem az a pár ember? ;)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts
Henger, meg addigra az avar egy részét félrehordják. :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Sziasztok!

Pinyo felvezetõje után kíváncsi lettem erre a Vihar hegyre. Érdekes, eddig még soha nem jártam arrafelé. Mekkora hiba volt! Felfelé, igaz egy kidõlt fa miatt le kell szállni, de sztem is végig tekerhetõ 22-26-ban.
A lefelérõl annyit, hogy futóéles, tehát nem éppen terepgumival 2 kísérletbõl kétszer lementem, hogy elõtte nem is néztem meg. Szóval egy közepes tudású montis simán abszolválja ezt a részt. Annyi a lényeg, hogy egyenesen középen kell lemenni, és messzire elõre nézz! Õszintén, utána az avaros lefelén jobban majréztam.

Tetszik ez a rész, bár sztem csak a második körre lehet majd igazán bevállalni, elején szinte biztosan bedugul a sor.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Egyébként nem nagyon tetszik a pálya-úgy néz ki hogy csak a kilométert akarja növelni a múlt évi versenyhez képest.Nagyon sok benne az értelmetlen le-és felfelé.

És sok benne a "rövidítési" lehetõség, annak aki ismeri a pályát és környékét.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Hm, mivel en ugyis csak a fun kedveert indulok, ha nem jo a palya, akkor lehet egy jo lefelenel elcsabulok, es leterek a palyarol, aztan megyek, tekerek egy jot :D

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Egyébként a Harang múlt évben engem kért meg hogy tekerjem le a pályát,mérjem a távot,az idõket.Több kört mentem péntekig és teljesen meglepõdtem a verseny közben-azért mert több helyen teljesen máshogy ment a pálya!Szerintem most is az lesz hogy ha kevés lesz a rendezõ módosítani fogja a pályát.Nagyon sok szalag, jelzés kellene...
Egyébként nem nagyon tetszik a pálya-úgy néz ki hogy csak a kilométert akarja növelni a múlt évi versenyhez képest.Nagyon sok benne az értelmetlen le-és felfelé.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Sziasztok
Volt már valaki térképpel pályát járni esetleg?Mert Én ma megpróbáltam de több helyen nem stimmel a térkép és a valóság.Valaki olyan rajzolhatta aki nem is járt arra.Úgy látszik hogy kevés 30 év tájfutó tapasztalat és az hogy a HHH hegy lábánál lakom, hetente legalább 2-3 alkalommal itt edzek-gyakorlatilag azt jelenti hogy minden utat ismerek.
Pl:ahol kettéválik a kis és a nagy kör, ott a hegy lábánál szántóföld van(frissen felszántva),gyakorlatilag nincs összeköttetés az alsó út és a felsõ kis szintösvénnyel.Utána a kápolna felé sem valami világos az út.Csak úgy lehet tovább menni ahogy a múlt évi pálya ment.

ÓÓÓ Ez Harangéknak nem gond. Tavaly a Balaton Régió maratonon (Öcs) is volt olyan rész ahol szerintem elõzõ órában/napon írtották ki a fást/cserjést/gazt.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Sziasztok
Volt már valaki térképpel pályát járni esetleg?Mert Én ma megpróbáltam de több helyen nem stimmel a térkép és a valóság.Valaki olyan rajzolhatta aki nem is járt arra.Úgy látszik hogy kevés 30 év tájfutó tapasztalat és az hogy a HHH hegy lábánál lakom, hetente legalább 2-3 alkalommal itt edzek-gyakorlatilag azt jelenti hogy minden utat ismerek.
Pl:ahol kettéválik a kis és a nagy kör, ott a hegy lábánál szántóföld van(frissen felszántva),gyakorlatilag nincs összeköttetés az alsó út és a felsõ kis szintösvénnyel.Utána a kápolna felé sem valami világos az út.Csak úgy lehet tovább menni ahogy a múlt évi pálya ment.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Szerintem azért nem ártana odafigyelni a keresztben az utakon hagyott fákra is. Tavaj volt néhány. Ja és a hidacska a HHH-en. Hiányzott néhány léce.

Keiko: Nehogy megrettenj. Legfeljebb toljuk felfelé is, meg lefelé is. ;) Tavaj is így csináltam.

Haat...lehet en is tolos leszek:( 1 het betegseg igy legyengiti az embert..katasztrofa..

Ma mentem egy Bécsi út-Szépvölgyi sarok--------->Pusztaszeri út KKKI emelkedõ futamot, s marhára kifulladtam a tetejére..:(

Igaz ilyen idot meg soha sem mentem, de akkor is...alig 1900meter az egesz.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

En is Z-max-szal vagyok. Tavaly 4-4.5 barra fujtam, iden sztem 3.5-4 lesz nekem is. Alatta nem is akartam menni. Duna Maratonon volt 3-3.5 bar a sar miatt:)

Ti országútiztok ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Ird le szazszor, hogy meg kell tanulnom hejesen leirni a tavaly-t :D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Szerintem azért nem ártana odafigyelni a keresztben az utakon hagyott fákra is. Tavaj volt néhány. Ja és a hidacska a HHH-en. Hiányzott néhány léce.

Keiko: Nehogy megrettenj. Legfeljebb toljuk felfelé is, meg lefelé is. ;) Tavaj is így csináltam.

Era:
Házifeladat:
1.írjad le százszor hogy tavaly, tavaly, tavaly...:)

Csók!!!
Szammer

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts

kicsit rázósabb néhány tízméterért szerintem nem szabadna azon gondolkodni, hogy akkor nem indulok csak nézelõdök.
a nehezebb részeknél le lehet szálni a gyorsabbat el lehet engedni stb...
de annyira tavaly se volt vészes a pálya, bátorság és ész kell!
szammer

igy igy