Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton -- 2006. május 1.

- - - - -

• Please log in to reply
474 replies to this topic

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
gyorsan csináltam valamit este mayd még próbálok szebbíteni rayta.
kb. ez rayt. a kérdõ jelnél nem tudom pontosan hogy megy
de a Virágosnyeregnél ott yön fel és megy le arra amerre anyil

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Esik az esõ, éppen virtuálisan járom be a pályát :-)

Google Earth 3D-s madártávlat.
Reptér fent, Virágosnyereg lent.
Kattints a nagyításhoz.

Feltöltött kép

Ez nagyon rulez! Miért nem ilyenen adják ki a pályarajzot??? Ez alapján sose tévednék el... asszem...

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Esik az esõ, éppen virtuálisan járom be a pályát :-)

Google Earth 3D-s madártávlat.
Reptér fent, Virágosnyereg lent.
Kattints a nagyításhoz.

Feltöltött kép

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
http://forum.index.h...79851&t=9085550

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

Határozott kérdés a szervezõk felé...

Határozott kérdés a szervezõk felé:
akkor most mi a végleges nyomvonal? Legalább verbálisan kéne vmi módosítás(ok)ról. Milyen szakaszok, kunkorok maradnak ki? Henger írta valahol Virágos-nyeregtõl a tavalyi útvonal...
Hol van az elsõ frissítõ pont?
És ha nagyon lerövidül eredeti kiíráshoz képest, át lehet nevezni hosszúra...már ha erõállapotom, önbizalmam valószínûtlen mértékben javulna?

Sportaktiv új oldala egyébként jobb mint a régi. Ha lenne fórumuk könnyebb lenne tudatni velük ezt is, meg fentieket megkérdezni.
a második p néma!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Határozott kérdés a szervezõk felé - lesz csomagmegõrzés? Le lehet majd tenni valahol egy hátitatyót mondjuk tiszta ruhával tele?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Tudod vagy gondolod? Nem igen szokták csak úgy ingyen odaadni. A Dolomitit maratonon10 Euro volt a kaucio.

Benne van a nevezési díjban az újfajta eldobható chip, melyet a versenyen a bokádon kell viselni (tépõzáras) utánna meg vagy elviszed egy szelektív hulladékgyûjtõbe (mivel mûanyag) vagy elteszed emlékbe. Ez a hivatalos. De gondolhatod úgy is, hogy a chipet kell kifizetni és a nevezés ingyenes. :)
Hétfõn minden kiderül! Remélem az ég is! És megússzuk esõ és sár nélkül.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
így így. viszel egy stoppert, leméred és kész...ja és csak kisfényképezõm lesz sajna, a nagy elromlott (valami belsõ hiba, tuti h cseregaris csere lesz:()

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Annyira nem jó hír, lesz ez még 25km is.
Ha laza túrát akarok, elmegyek tekerni csak úgy.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Sziasztok!
Végre van egy kis idõm írni.A tegnapi pályabejárás elég jól sikerült.Úgy saccolom hogy legfeljebb 35 km lesz az egész és kb olyan 800 m szint lesz benne.

ez ám a jó hír :)
akkor könyebb lesz mint godoltuk,igaz?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Sziasztok!
Végre van egy kis idõm írni.A tegnapi pályabejárás elég jól sikerült.Úgy saccolom hogy legfeljebb 35 km lesz az egész és kb olyan 800 m szint lesz benne.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Még nem tudom. Szerintem én már nem megyek, mert holnap esõ, hétvégén tárbringa Ausztriában, szóval csak hétfõn járom legközelebb be a pályát, da akkor már reményeim szerint végig. :)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Tudod vagy gondolod? Nem igen szokták csak úgy ingyen odaadni. A Dolomitit maratonon10 Euro volt a kaucio.

tudom :)

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Harang mondta. "Eldobható" chip lesz... Bõvebb infó: http://www.sportaktiv.hu/
Kapásból a nyitóoldalon írják, kép is van róla.

Nagy Tibor

Nagy Tibor

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Edit:
A pálya elejét jártuk be a Virágos nyeregig

aha,akkor már értem :)
terveztek még valamit a verseny elõtt?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Edit:
A pálya elejét jártuk be a Virágos nyeregig

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Hello!

Nem volt még téma vagy én maradtam le, de tudja-e valaki mennyi lesz a chipes idõmérés költsége? (bérlet, kaució)

ingyenes :bananadan

Nagy Tibor

Nagy Tibor

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Hello!

Nem volt még téma vagy én maradtam le, de tudja-e valaki mennyi lesz a chipes idõmérés költsége? (bérlet, kaució)

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Hûû, a tegnapi pályabejárás nekem nagyon tetszett. Így tök jó, hogy lehet rövidíteni, amíg beértek, kifújhatom magam.
Viszont az az utolsó lejtõs kis ösvény nekem nagyon gáz volt. Hogy fognak ott engem anyázni...
Harang sajnos nem ért oda fél hatra. Mi vártunk rá egy fél órát, aztán Paul vezetésével útnak indultunk. Szép idõ, sok szúnyog és kellemes társaság volt. Tényleg nagyon élveztem. Köszönet a csapatnak a türelemért.
Emese téged nagyon írigyellek. Jól nyomod. :)

Én viszont rájöttem, hogy még messze vagyok a formától, és a betegséget sem pihentem ki. :( Miután elváltunk még saját tempóban csavarogtam az ösvényeken aztán irány haza. Lesz ez még jobb is...