Hát téptem le a járdán (mert a Hegyaljának az a szakasza halál, a járda meg használható) az Erzsébet híd felé, amikor egy gyalogos jött szembe (ez este 9kor)...õ oldalra lépett, pedig kikerültem volna, de erre telibekaptam a fát, amit a vihar belógatott a járdára, s nem láttam a takarásától. Ki is vittem, a teljes ág leszakadt. A vállam kiugrott, a térdem/könyököm jól lezúzódott, vadiúj nyereg, hátsóváltó, pedál lezúzva, nyereg felhasadt, váltó elhajlott, pedál meg nem old ki...szóval nem rózsás a helyzet. De a legszarabb az volt, hogy 25 km még onnan a "haza", az valami kínszenvedés volt. Az a legdurvább, hogy a hátsó felem fáj legjobban, de azt valami baromira odacsaptam a betonhoz.
Jobbulast!
De hogy mindig azokkal a lefelekkel van baj.... Felfele tekerve meg senkit nem hallottam, hogy lezuzza magat.
En tovabbra is maradok a lefele enyhen ereszkedok kozott [max 40 terepen].
Igaz en korabban es aszfalt uton [HHH-Kolosy], s csak 59.5-el jottem le, de kivilagitva. azert amikor nagyon elment volna a bringa 60 fole...fekeztem.
Bar elhiszem, hogy szerencsetlenul jott ki a lepes [a gyalogosnak], azert a helyedben 60nal jardan nem dongetnek.
Persze lehe, hogy ez Neked normal esetben egy atlagtempo:)
De tenyleg jobbulast!