Egy jobb bolt a törzsvásárlónak a nagyobb értékû cuccokból akár 20%-ot is hajlandó adni
A 10% kedvezmény meg alap...
Amúgy a Fox-nak a TerraLogic-os telói direkt a nyomogatós emberek ellen vannak. Nyomod felülrõl semmi, kimész kipróbálod terepen és jééééé mozog. Szóval ez a "megnyomkodom a telót hogy mozog" ez akkora hozzánemértés, hogy ááááááá!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
Endroo
, 2006. március 30. 15:59
Írta 2007. augusztus 30. - 18:16
Írta 2007. augusztus 30. - 18:14
hát daci sztem elég drága lessz az 55, ha bele gondolsz ugyanaz mint a 66 csak fél centivel kissebb
Írta 2007. augusztus 30. - 18:10
hát csak mindenütt irreális áron adják a telókat, bolti normál áron sztem senki nem vesz telót vagy max aki nagyon láma és rengeteg pénze van
a rendes boltokban is hasonl, vagy a próba meg tapizhatóság miatt mondjuk 5%al drágábban kéne adni
de amig 20% felár van addig ez lesz sztem
a rendes boltokban is hasonl, vagy a próba meg tapizhatóság miatt mondjuk 5%al drágábban kéne adni
de amig 20% felár van addig ez lesz sztem
Írta 2007. augusztus 30. - 18:04
jaja, full levegõs. legalábbis 1-2 közülük.
Zé: azért hozzon a forgalmazó neked teszt darabokat hogy utána megvedd fele annyiért (teszem hozzá hogy amin a forgalmazó adná, az a helyes ár) a netrõl?
ennek nem látom nagy jövõjét jelenleg.
Ez olyan mint boltba bemenni hogy "szeretném megnézni azt a cuccot, hogy utána megrendeljem az ebike-rõl"
Ilyen a piac, amig ezt nem növi ki....
van pár levegõs marzó amúgy itthon a nagyobb szériából is.
Zé: azért hozzon a forgalmazó neked teszt darabokat hogy utána megvedd fele annyiért (teszem hozzá hogy amin a forgalmazó adná, az a helyes ár) a netrõl?
ennek nem látom nagy jövõjét jelenleg.
Ez olyan mint boltba bemenni hogy "szeretném megnézni azt a cuccot, hogy utána megrendeljem az ebike-rõl"
Ilyen a piac, amig ezt nem növi ki....
van pár levegõs marzó amúgy itthon a nagyobb szériából is.
Írta 2007. augusztus 30. - 17:58
egyébként mit is jelent pontosan ez a levegõs?
az ami nekem van h a keménységet ráfújással lehet belõni és az egyik szárban van csak hagyományos rugó?
vagy a full levegõsben nincs semmilyen rugó?
egyébként az 55ös ha van iylen keménységállítással, akkor engem is naon érdekel, remélem nem lesznek eltúlzott áraik.
az ami nekem van h a keménységet ráfújással lehet belõni és az egyik szárban van csak hagyományos rugó?
vagy a full levegõsben nincs semmilyen rugó?
egyébként az 55ös ha van iylen keménységállítással, akkor engem is naon érdekel, remélem nem lesznek eltúlzott áraik.
Írta 2007. augusztus 30. - 17:18
azért az tök gáz h ha mondjuk venni szeretnék egy új 55-öst akkor nem tudok bemenni egy boltba itthon h megnézhessem akár egy biciklibe építve vmi minimálisat kipróbálhassam...h monjuk milyen egy levegõs marzó.
Van vkinek levegõs marzója?
Van vkinek levegõs marzója?
Írta 2007. augusztus 30. - 12:22
Írta 2007. augusztus 30. - 12:21
figyelted a visszaszámlálót mi ?2008as Marzocchik a gyártó honlapján!!!
marzocchi.com
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 30. - 11:32
Írta 2007. augusztus 27. - 19:27
hajrá a gari érvényesítéssel
mg egy ezer éves, pont a 2003 elötti villát törte szét...
mg egy ezer éves, pont a 2003 elötti villát törte szét...
Írta 2007. augusztus 27. - 18:29
azért nem mondanám h dirt park met van long sor ahova rengeteg dh-s nagy bicós jár ki
én is ezen megyek amúgy
meg kisebb nortshore-k stb
sõt a dirt sort is sokan ugorják duplavállas telóval tök simán
azokhoz képest az enyém is kisgép.. 2 bicóra meg nincs keret
én is ezen megyek amúgy
meg kisebb nortshore-k stb
sõt a dirt sort is sokan ugorják duplavállas telóval tök simán
azokhoz képest az enyém is kisgép.. 2 bicóra meg nincs keret
Írta 2007. augusztus 27. - 18:04
Tudom, csak a sashegy ugye egy dirt park...És nemtudom, aki duplavállal ugrál hát csak hajrá, de ha komolyan dirt-öl akkor rá fog jönni hogy oda 100mm böven elég...
Én arra akartam rámutatni hogy ha az ember komolyan gondolja akkor kell egy nagybico meg kisbico, csak hát ez nem olcso mulatság :s
Én arra akartam rámutatni hogy ha az ember komolyan gondolja akkor kell egy nagybico meg kisbico, csak hát ez nem olcso mulatság :s
Írta 2007. augusztus 27. - 16:27
én is szimplavállat szeretek de amúgy sokan ugrálnak duplavállal, és egyébként sem dirtös vagyok hanem inkább dh/fr:)
Írta 2007. augusztus 27. - 16:02
Viszont nem tudom mekkora élmény lesz egy duplavállas teloval ugrálni...nem igazán erre lettek kitalálva, jo nehéz, nagy ut elnyeli a kidobot stb...Dirtre dirt villa kéne inkább, sajnos kompromisszum nincs nagyon...
Írta 2007. augusztus 27. - 15:18
2007 bomber drop off 4
most úgy néz ki mégis meglesznek a papírok, szal remélem így már menni fog..
Írta 2007. augusztus 27. - 15:14
ezmilyen villa volt amugy? nem valami dropoff? azok acel becsuszosok nem?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. augusztus 27. - 15:03
bazz ezek elég rémisztõek:S
szal akkor mindneképp cserélek. de kérdés más teló többet bírna? szívem szerint maradnék a marzonál, de ha 4 havonta ez lesz akkor nemtom..
másoknak is van ilyen telójuk nálam nagyobbat ugróknak és semmi bajuk. stance meg a pike azért nem repedt mert feleennyit nem kaptak.
szal akkor mindneképp cserélek. de kérdés más teló többet bírna? szívem szerint maradnék a marzonál, de ha 4 havonta ez lesz akkor nemtom..
másoknak is van ilyen telójuk nálam nagyobbat ugróknak és semmi bajuk. stance meg a pike azért nem repedt mert feleennyit nem kaptak.
Írta 2007. augusztus 27. - 13:31
csak vannak termékek, amik túl gyorsan amortizálódnak (ez még arra, hogy most mi gyári hiba és mi amortizáció)
2 repedt villámból kettõn folyamatosan nõtt a repedés - szóval ilyen alkatrésszel nem mernék többet menni rendesen
igaz azok vén rókák voltak (pontosabban Marzok és Manitouk )
ha mégis használnád még, fúrd fel a repedés végét gömbnek, illetve hengernek
9 esetbõl 10-szer javít a helyzeten
meg még vmi; MG szerintem egy MOZO-t is simán eltört volna, az alapján, hogy acél PlanetX és Sherman is megfáradt nála
2 repedt villámból kettõn folyamatosan nõtt a repedés - szóval ilyen alkatrésszel nem mernék többet menni rendesen
igaz azok vén rókák voltak (pontosabban Marzok és Manitouk )
ha mégis használnád még, fúrd fel a repedés végét gömbnek, illetve hengernek
9 esetbõl 10-szer javít a helyzeten
meg még vmi; MG szerintem egy MOZO-t is simán eltört volna, az alapján, hogy acél PlanetX és Sherman is megfáradt nála
Írta 2007. augusztus 27. - 13:31
Satoraljaujhelyi a srac. Es a szaja ment szet. Leginkabb a fogai, meg az ajkai.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. augusztus 27. - 13:29
õ nem az akinek az orra ment szét?
volt egy debreceni srác, annak is marzó tört és az orra szétszakadt de durván
volt egy debreceni srác, annak is marzó tört és az orra szétszakadt de durván