Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Posted 2008. May 18. - 02:01
valami olyasmi van, hogy a Mali nem hivatalos forgalmazoja a Marzocchi villaknak, csak kedvezmenyesen vasarol, mivel nagy tetelben rendel kb egyszer egy evben [szezon elott jo esetben] De mivel nem normalis ertelemben vett forgalmazo, igy nincs meg neki se a termek, se az alkatreszutanpotlas, sem a szaktudas/szerszam a szervizeleshez.
szoval ez kb ugy megy, hogy a teljes marzo palettabol kivalasztanak par modellt, es azokbol rendelnek valamennyit. Aztan amig van nekik addig aruljak. Ha elfogy, akkor szetteszik a kezuket, hogy bocsi. Es akkor varhatsz a jovo evi szallitmanyra. Amiben vagy lesz olyan villa amit szeretnel vagy nem. Ha nem, akkor igy jartal, mert ok nem rendelnek egyenkent.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 18. - 01:26
Nem tudom, nemek írtad-e a választ, mert ha nekem, akkor nem tudom, honnan szedted ezt: "Csak azert nem venni RS-t mert "mindenkinek az van" pedig enyhen fogalmazva ostoba dolog."
Azért akarok most is Marzot, mert egy 2002-es Junior T-m van, ami szinte kifogástalan volt eddig. Nem félévente használom, és nem a Városligetben.
Rock Shoxra áttérve: a Pike egész komolynak látszik, csak ne látnék olyan sokat, amibõl ömlik az olaj.
Régebben a Maliék tudták hozni a villákat, most miért nem?
Posted 2008. May 18. - 01:07
a magyar piacra a Fox kisse draga, [vagyis nincsen beleposzintu telojuk] a Manitou nem tud szallitani ilyen-olyan problemak miatt, a Marzocchinak a forgalmazoja [Mali] kisse inkompetens, igy osszesen a Rock Shox marad ami ezaltal uralja a piacot. Ami viszont jo hir, hogy maga a termek nem rossz. Csak azert nem venni RS-t mert "mindenkinek az van" pedig enyhen fogalmazva ostoba dolog.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 18. - 00:52
Mi van úgy általában a Marzoval? Mintha eltûntek volna a boltok polcairól. RS persze van dögivel.
55-öt akarok venni, de csak a MALI katalógusban láttam eddig.
Posted 2008. May 17. - 13:28
http://www.chainreactioncycles.com/
vagy elmész egy dekoroshoz,és csináltatsz egyet
THX!!! Akkor már csak dekoros kéne....
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2008. May 17. - 11:30
Hali Skacok!
Engem az érdekelne,hogy tud-e valaki valamilyen megoldást arra,hogy hol kapok a marzo 888 telomra BOMBER matricát? Sajna a bal lábán elég leharcolt.
Elõre is köcce a választ!
http://www.chainreactioncycles.com/
vagy elmész egy dekoroshoz,és csináltatsz egyet
Posted 2008. May 17. - 10:45
Engem az érdekelne,hogy tud-e valaki valamilyen megoldást arra,hogy hol kapok a marzo 888 telomra BOMBER matricát? Sajna a bal lábán elég leharcolt.
Elõre is köcce a választ!
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Posted 2008. May 14. - 23:30
Hell midndenkinek!
A következõ lenne a gondom: Nemtudna valaki adni nekem egy honalpot, illetve egy .doc-ot Dj-3 összeszereléssel, bár én már szétkaptam, de kiváncsi vok, hogy jól csinálom-e. A másik, hogy hány dl-olaj kell bele? ( 2-t mértem, hogy annyira van szükség, de ez sem biztos adat )
Köszöntem
http://manualer.happ...rt-jumper-3.pdf
Szivesen
Posted 2008. May 14. - 16:59
A következõ lenne a gondom: Nemtudna valaki adni nekem egy honalpot, illetve egy .doc-ot Dj-3 összeszereléssel, bár én már szétkaptam, de kiváncsi vok, hogy jól csinálom-e. A másik, hogy hány dl-olaj kell bele? ( 2-t mértem, hogy annyira van szükség, de ez sem biztos adat )
Köszöntem
Posted 2008. May 12. - 11:05
Posted 2008. May 11. - 22:40
Posted 2008. May 11. - 19:01
Kiválasztod a gyártók között a marzót és megkeresed
eladó cuccok
Posted 2008. May 11. - 17:34
Megoldottam a telóproblémát!
Eladtam !
Annyira mérges és csalódott voltam hogy úgy döntöttem az utolsó szétszedés volt az utolsó utolsó úgyhogy átadtam az élményt másnak.
Egy biztos, tudom csúnya ilyet mondani de pályafutásomban ez volt az utolsó marzo teleszkóp az hétszentség (mert elismerem nem mindennapos az ilyen, de annak idején a Juniorommal is baj volt illetve ezelött is volt egy 888-am ami nem volt százas, egymás után 3 sz@rt kifogni meg nemhiszem hogy puszta szerencsétlenség ).
Viszont mindennap tanul valami újat az ember!
Hiába lesz olcsóbb a cucc, hiába a marha jó ajánlat, a sok 10ezres spórolás, inkább jobb várni és kicsit gyûjteni és inkább "rendesen" megvenni a dolgot úgy hogy legyen rá garancia, most megtanultam ennek a dolgonak a fontosságát remélem senki más nem fog az én hibámba esni!
Mindenkinek köszönöm a segítõkézségét és a jó tanácsokat amiket ezügyben kaptam!
Posted 2008. May 08. - 21:39
alul, belülrõl ien nagy imbuszal boltba elvileg vágják d eolajcserével is tod.
de csak akkor vedd ezt a telót ha még nem tolod olyan durván, vagy tudzs rá vigyázni mert a válla az jó szar, szinte mindenkinek elrepedt aki rendesen használta.
de mozgásilag nem fogsz benne csalódni.
Hátt, ma már megvettem... jó súlyban vagyok: 95kg, remélem azért bírni fogja. Nagy letöréseket meg ugratókat nem ugrok, inkább csak tempósan szeretek leérni. Úgyhogy a jó csillapítás jól jön, csak levegõ asszem nincsen benne most.
Belülrõl állítható a csillapítás, de a bikemarket.hu-n minden le van írva
amúgy csak úgy volt hogy ilyenem lesz és kinnmaradt a kép(le is cserélem)
bikemarketen? Ott hol?
Posted 2008. May 08. - 21:20
Hol repedt el? És a csillapítás hol állítható? (az alján lévõ 1-1 csavar a teló belsõ pálcáját fogja nem?)
alul, belülrõl ien nagy imbuszal boltba elvileg vágják d eolajcserével is tod.
de csak akkor vedd ezt a telót ha még nem tolod olyan durván, vagy tudzs rá vigyázni mert a válla az jó szar, szinte mindenkinek elrepedt aki rendesen használta.
de mozgásilag nem fogsz benne csalódni.
Posted 2008. May 08. - 21:09
amúgy csak úgy volt hogy ilyenem lesz és kinnmaradt a kép(le is cserélem)
eladó cuccok
Posted 2008. May 08. - 20:51
oem , h elvileg nem kapható- komplett bicókba gyártják. Nekem is volt ilyen(el is repedt). 2 oldalt levegõs, jobb szárba van a rugó és az állitható visszaút csillapitás. Nekem marhaszépen mozgott. Baloldat csak levegõ és olaj
Hol repedt el? És a csillapítás hol állítható? (az alján lévõ 1-1 csavar a teló belsõ pálcáját fogja nem?)
Posted 2008. May 08. - 20:37
Mi ez a fõ képed? Neked is pont ilyen van? OEM? Amúgy az mit jelent, hogy OEM telónál? Külön valamelyik cégnek legyártot, vagy butított? Igazából pontosan azt szeretném megtudni, hogy mik a tulajdonságai... odáig eljutottam, hogy 2oldali levegõs, de rugó hogy van benne, olaj mind2 vagy csak egyik oldal csillapít stb... ha ebben tud valaki segíteni megköszönném.
oem , h elvileg nem kapható- komplett bicókba gyártják. Nekem is volt ilyen(el is repedt). 2 oldalt levegõs, jobb szárba van a rugó és az állitható visszaút csillapitás. Nekem marhaszépen mozgott. Baloldat csak levegõ és olaj
Posted 2008. May 08. - 20:33
Hol akarod megtalálni?
Ha ez segít ez egy OEM villa (javíccsatok ki ha tévedek)
próbáld meg úgy hogy marzocchi drop off 4 vagy 3
Mi ez a fõ képed? Neked is pont ilyen van? OEM? Amúgy az mit jelent, hogy OEM telónál? Külön valamelyik cégnek legyártot, vagy butított? Igazából pontosan azt szeretném megtudni, hogy mik a tulajdonságai... odáig eljutottam, hogy 2oldali levegõs, de rugó hogy van benne, olaj mind2 vagy csak egyik oldal csillapít stb... ha ebben tud valaki segíteni megköszönném.
Posted 2008. May 08. - 17:09
Segítsetek! Miért nem találom sehol a Telómat? Elvileg 2007-es --Marzocchi Bomber MZ Drop Off qr20-- ???
A Mali honlapján Fent van a 2008-as, de az enyém nem találom.
Õ lenne az: Bomber Drop Off átütõs
Hol akarod megtalálni?
Ha ez segít ez egy OEM villa (javíccsatok ki ha tévedek)
próbáld meg úgy hogy marzocchi drop off 4 vagy 3
eladó cuccok