Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
A váll-becsúszó kombó biztos h 2003-as mert csak annak a szériának volt aranyozott
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

valami tákolt. persze ebbõl nemkövetkezik h szar is.
a láb egy 2007es dj3-oménak tûnik a váll 2003asnak tünik vagy 2004, de ennél nem fiatalabb

A váll becsúszó kombo az tuti 2003-as, csak ennek feketére lett festve a válla. Tehát nem a gyári polír felület. A külsõszár azt nemtom pontosan mikori, de az nem nagyon változott az évek során. Mindössze a tengelyrögzítést váltogatták évrõl-évre, illetve 2004-tõl kicsit több hely volt a külsõnek a fékhíd két oldalán.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
A barátnõd nem nézte a Marzo honlapját?

http://www.marzocchi...IDOggetto=30802

Hopp, és tényleg, vki vágja :D 03 óta a DJ-k 32 mm-esek, szóval régebbi nem lehet :D

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

helló!
brátnöm most vett egy marzo dj3-at,nem vágja vki hogy ez mikori és miylen széria.sehol se láttam róla semmit.
köszi
Feltöltött kép

valami tákolt. persze ebbõl nemkövetkezik h szar is.
a láb egy 2007es dj3-oménak tûnik a váll 2003asnak tünik vagy 2004, de ennél nem fiatalabb

R.I.P.

R.I.P.

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
helló!
brátnöm most vett egy marzo dj3-at,nem vágja vki hogy ez mikori és miylen széria.sehol se láttam róla semmit.
köszi
Feltöltött kép
:rocketman

umfrider1

umfrider1

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Meglepõ módon a Marzocchi oldalán van olajszint táblázat

igen ezzel nem is lenne gondom, ha megtalálnám a 2007-es DJ 3-hoz az adatokat. Tehát segítségre még mindíg várok, mert én akárhogy keresem, semmi nem akad. Szóval kéne nekem olaj-táblázat illetve robbantott-rajz DJ 3-hoz!

Köszi az ediggieket is és a leendõket is! ( ha lesz )

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Kösz hogy szóltál, én csak a "jó árak" miatt mondtam. De tény, kérdeztem valamit és nem válaszoltak...
Lehet akkor mégsem olyan jó ha külföldrõl vadidegentõl rendelek (még nem küldtem el a megrendelést). Lehet már ott is a magyar mentalitás van érvényben: mindenkit átvágni a gyors pénzkereseti lehetõség érdekében.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Félre értés ne essék, nem ellenreklámot akarok csinálni, de:
Februárban egy haverommal rendeltünk tõlük több mindent(100 e. Ft fölött), köztük egy Race Face Deus stucnit. ami magában egy kisebb vagyon. 110 helyett 120 hosszut küldtek, és a felirat sérült, karcos. A reklamáló emilekre nem válaszolnak, a telefont nem veszik fel :-( A szállítás csak bizonyos összeg fölött van ingyen.

ajánlaom ezt az oldalt marzo villa beszerzéshez: http://www.chainreactioncycles.com/

paypal-al a legegyszerûbb, szállítás ingyér van.

nagyzoo

nagyzoo

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Ezt szerintem gondold át. Elé sokat zaklatom õket én is elég hülye kérdésekkel, de még egyszer se "zavartak el a picsába (©)" Nem olyan társulat. Ha meg így gondolod, akkor mehetsz Gyapihoz, aki egy nap alatt 30 Marzot adott el (kac-kac), és õ a legnagyobbkirály... én inkább probikeba mennék a helyedben. Kicsit komolyabban veszik ezt az egészet, mint akár a mali, akár gyapi. (õt csak azért mondom, mert egyrészt helyben van, másrészt meg nagy marzós)

Át is gondolom, szerintem mindig sikerül kifognom a legkevésbé segítõkész eladót. Múltkor az 535-ös Deore tárcsámhoz olyan lelkesedéssel keresett a srác fékbetétet, mintha valami hatalmas szívességet tenne vele. Tuti nem mindegyik ilyen, a szervízeseket nem is ismerem.

Írtak az egyik boltból, kb. 3 hét, mire megjön az 55R. Persze ehelyett a FOX Vanilla 140-t alánlották. Nekem ez még mindig jobban tetszik

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
ajánlaom ezt az oldalt marzo villa beszerzéshez: http://www.chainreactioncycles.com/

paypal-al a legegyszerûbb, szállítás ingyér van.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Meglepõ módon a Marzocchi oldalán van olajszint táblázat
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

umfrider1

umfrider1

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Szasz alle!

Annyi kérdésem lenne, hogy Marzo DJ 3-asba mennyi olajat kell tölteni, illetve tud-e valaki összeszerelési útmutatót? Én decit mértem, de persze ez lehet hibás adat is. Az összeszerelésrõl annyit, hogy szétszedtem már ( meg össze is raktam ), de biztos akarok lenni benne, hogy jól csinálom.

Elõre is köszöntem a help-et!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Kimaradt valami

2002 Junior T-hez vajon lehet-e kapni fékhidat? Be se merek menni a Probikeba mert elzavarnak a p****ba. (Probike elõtt gyakran elmegyek)

Az milyen már, hogy elõbb reped el, minthogy elkezdené ereszteni az olajat? Kár érte, szép évek voltak.

Ezt szerintem gondold át. Elé sokat zaklatom õket én is elég hülye kérdésekkel, de még egyszer se "zavartak el a picsába (©)" Nem olyan társulat. Ha meg így gondolod, akkor mehetsz Gyapihoz, aki egy nap alatt 30 Marzot adott el (kac-kac), és õ a legnagyobbkirály... én inkább probikeba mennék a helyedben. Kicsit komolyabban veszik ezt az egészet, mint akár a mali, akár gyapi. (õt csak azért mondom, mert egyrészt helyben van, másrészt meg nagy marzós)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
meg sem jött. csak a drága széria modellek!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Tamaska, Demon

B+ Május van ne fogyjon már el ilyen hamar :wtf1:
ÚÚÚgy utálom, hogy alig lehet kapni valami normális cuccot Magyarisztánban. Vagy 2X annyi, mint kicsivel odébb Ausztriában, vagy nincs, vagy szopsz a garival. Tényleg a Mali van megadva a Marzocchi honlapon, mint disztribútor.
"[b]MALI BICYCLE TECHNOLOGY" *****

sztem nem fogyott még el, én akartam venni kb március vége fele egy 55öt akkor azt mondták május vége fele érkeznek az új cuccok.

nagyzoo

nagyzoo

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Tamaska

Emailben kérdeztem nem válaszoltak. Biztos nem kapták meg.

Off: Picit túlzás a megrovás, de tudomásul vettem
Eléggé kész tényként közölsz olyan dolgokat, amiket csak képzelsz ("mindenkinek olyan van", meg most hogy nem érdeklõdtem, mindezt egy nap alatt)

Szevasz

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
talan kerdezd meg. 325-54-06

mielott leosztod oket is
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nagyzoo

nagyzoo

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Kimaradt valami

2002 Junior T-hez vajon lehet-e kapni fékhidat? Be se merek menni a Probikeba mert elzavarnak a p****ba. (Probike elõtt gyakran elmegyek)

Az milyen már, hogy elõbb reped el, minthogy elkezdené ereszteni az olajat? Kár érte, szép évek voltak.

nagyzoo

nagyzoo

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Tamaska, Demon

B+ Május van ne fogyjon már el ilyen hamar :wtf1:
ÚÚÚgy utálom, hogy alig lehet kapni valami normális cuccot Magyarisztánban. Vagy 2X annyi, mint kicsivel odébb Ausztriában, vagy nincs, vagy szopsz a garival. Tényleg a Mali van megadva a Marzocchi honlapon, mint disztribútor.
"[B]MALI BICYCLE TECHNOLOGY" *****

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 hozzászólás
Pedig a Marzo honlapján fennvan a mali, mint forgalamzó

Mali katalógusában láttam:66 rcv-300k
66 rc3-270k

a rc3 elvileg jobb mint az rcv-nem?
külföldön is drágább az rc3
Taposd a pedált és hallgass metált