Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Help!
hol talalok 2004-es MX Comp ETA-hoz service manualt? Amit eddig talaltam, az csak egy altalanos ismerteto volt, nekem meg reszletes manual kene, olajcserevel, szetszedessel, stb... visszakeresve ezt ajanlottak: http://manualer.happ....org/marzocchi/ de sajnos mar nem mukodik az oldal.
otlet valaki?

Kicsit kerestem, de nem igazán találtam én sem 2004-bõl service manuált.
Korábbiak vannak az enduroforkseals oldalán :http://www.endurofor...s.com/id12.html
Késõbbi meg itt:http://www.whereswey...ervice_manuals/
De emlékszem hogy pár éve még volt itt a bikemag fõoldalán olyan hogy "letöltés" menüpont, ott elég sok doksi volt marzo-hoz. Talán idetalál valaki, aki anno leszedte, és megvan még neki. Vagy kérdezz rá az oldal adminjánál, hátha :chin:

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
Help!
hol talalok 2004-es MX Comp ETA-hoz service manualt? Amit eddig talaltam, az csak egy altalanos ismerteto volt, nekem meg reszletes manual kene, olajcserevel, szetszedessel, stb... visszakeresve ezt ajanlottak: http://manualer.happ....org/marzocchi/ de sajnos mar nem mukodik az oldal.
otlet valaki?

----

FÁJVÓ

----

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
120 mm esetén 2-3 centi egy egészséges "beülés". Ki szokta mozogni a teljes útját, vagy érzed, hogy lekoppanna?

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Hali

Van nekem egy MZ Supercomp 120mm telom. A bringához kaptam, de a 100kilom alatt nagyon összemegy. Legkeményebbre van állitva, de még igy is leül 20-30mm amikor ráülök.
Ugy hallottam hogy gyárilag nincs keményebb rugó, igaz ez? Nem létezik bármilyen kompatibilis rugó más tagokból?

Esetleg én is kaphatnék egy válaszocskát? :)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
köszöntem:)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Mindkét szárban kell olajnak lennie. Jól tettétek, hogy raktatok bele. De a rugó oldalán csak arra van az olaj, hogy kenjen, szóval nem árt neki.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Gyerekek! Ne mondjátok már,hogy senki se tud nekem választ adni? !

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Hali!
A 2007-es DJ 3 nak is mindkét szárában kéne olajnak lennie nem? Mert ma szétkaptunk egyet,hogy kicseréljük az oil-t és amelyik oldalt a rugóerõt lehetett állítani nem volt olaj. :S De a marzo honlapján persze, h nem szerepelt a 2007 es dj 3 adatai az olajtáblázatban,viszont a 2006 os és 8 asra is mindkét szárra írta. Így megkockáztattuk,hogy beletöltöttük abba is.Remélem nem tettük rosszul.

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Hali

Van nekem egy MZ Supercomp 120mm telom. A bringához kaptam, de a 100kilom alatt nagyon összemegy. Legkeményebbre van állitva, de még igy is leül 20-30mm amikor ráülök.
Ugy hallottam hogy gyárilag nincs keményebb rugó, igaz ez? Nem létezik bármilyen kompatibilis rugó más tagokból?

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

hali érdeklõdnék h tud e vki arrol h a 888 WC-ban eresztene a levegõ.. és h emiatt szervizigényes lenne e valóban..?

Hy! Sztem ha ereszti a levegõt egy o gyûrû csere kéne
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

mutafuka

mutafuka

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
hali érdeklõdnék h tud e vki arrol h a 888 WC-ban eresztene a levegõ.. és h emiatt szervizigényes lenne e valóban..?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

mivel tok bele fújni levegõt?

teló pumpa

Gabor9890519

Gabor9890519

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hali azt akarom kérdezni hogy mivel most lett levegõs telóm és full amatõr vagyok hozzá mivel tok bele fújni levegõt? és kb hány bar kell bele? 150mm-es drop off, jah és hozzászólva ahoz a dologhoz hogy a visszautat lehet-e állítani a 130ason természetesen nem tudom a választ csak annyit tudok mondani hogy az enyémen belülrõl lehet állítani ha jóltom a jobb szárba van az állítója:s eléggé eldugva

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hol lehet puhább rugókat rendelni 888 vf-be?
vagy 2 rugóval hogy lehetne puhítani a mozgáson?
az a gondom 2 rugóval nekem túl kemény 1el meg sztem puha
mostanáig úgy használtam h 1 rugó + kis müanyag akármit beraktam hogy jobban elõfeszítse és kicsit több olajat rátöltöttem h a vége jobban felkeményedjen
esetleg tudja vki hol lehet levegõs szelepet venni 35ös becsúszós marzókba? és akkor tudnám úgy használni h 1 rugó + kis levegõ mint ahogy lehet azt pl a super t-ben használni.
vagy ez az elõfeszítéses mód jó hosszútávra? megindulás nem a legszerencsésebb ilyenkor de pályán semmit nem érezni, tökéletes meg minden és nem koppan szinte sehol hacsaknem ugrok 2 m-rõl síkra

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
a 130as dropoff nyomórudján van egy lyuk azon folydogál az olaj ide oda, ha jólemléxem.
Daci 55-je meg úgy nézet ki hogyha 3-4szer lenyomtad akkor el szált a csillapítás, és persze semmi felkeményedés. Szóval azzal se voltál sztem nagyon elõbbre hogy "megcsinálták". Esetleg ha minden kötél szakad akkor vágd félbe a patront(és persze fotózz is közbe:)) és ha valamennyire van szemed ezekhez akkor megtalálhatod a hibát. Aztán ha orvosoltad(már ha orvosolható) akkor valami bika ragasztóval összeragasztani. De ez legyen a leges legvégsõ eset

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
lehet hülyeség de a 130as drop offokban sincs tudtommal smemi ilyesmi, mégse rúg vissza.
vagy van rajta vmi csillapítás csak nem állítható?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Daci, patron, azaz csillapító fej nélkül mindegy, milyen olaj lötyög benne, az nem fog semmit se csillapítani, üresen is hagyhatnád.
Viszont ha valakinek van ilyen nem garis, beállt patronja, rakhatna fel róla képet, hátha találnánk valami állandó és egyszerû megoldást a dologra.

w00thax

w00thax

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
köszi fiuk,valamenyivel okosabb lettem,de azért mérhetetlenül bosszant hogy egy marzo teloval ilyen problémák vannak. (*)rux visszaútcsill.(*)
na még annyit,hogy számomra majdnem biztossá vált,hogy a "patron" a probléma,szóval mennyibe fáj kb egy ilyen?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
2008as DJ1el is így jártunk. Kb 1 hónapos volt amikor úgy döntött, hogy 4 centinél nem fog többet mozogni. Garanciába nem cserélték ki a patront, csak kifúrták. Ezután sokkal szebben mozgott mint addig bármikor, egészen addig amíg két ugrás után megint meg nem ragadt. Szóval a kifúrkálás nem megoldás, új patron kell. Aztán lehet havonta cserélni...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

csak az olaj tartja vissza vmennyire h ne rúgjon ki

Magyarul csillapít:)