Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Indította
Endroo
, 2006. március 30. 15:59
Írta 2010. január 23. - 22:49
Üdv!
Szerintetek hol lehet marathon XC-re V fék rögzítõ "izét" kapni? (Nem tudom a rendes nevét.) A telót EBay-en vettem, a rögzítõ eredetileg járt volna hozzá, de az eladó nem küldte el. Francia fickó, nemigen tudom leverni rajta. Tárcsafékre középtávon nem lesz "kedvem", marad a régi V fék (az én stílusomhoz kb elég is...). A Mali logikus megoldás lenne, de állítólag nem túl segítõkészek. Szóval, Ötlet?
Szerintetek hol lehet marathon XC-re V fék rögzítõ "izét" kapni? (Nem tudom a rendes nevét.) A telót EBay-en vettem, a rögzítõ eredetileg járt volna hozzá, de az eladó nem küldte el. Francia fickó, nemigen tudom leverni rajta. Tárcsafékre középtávon nem lesz "kedvem", marad a régi V fék (az én stílusomhoz kb elég is...). A Mali logikus megoldás lenne, de állítólag nem túl segítõkészek. Szóval, Ötlet?
Írta 2010. január 13. - 21:57
a gyári freddy és 55r párosítás neméppen a legjobb választás...sok volt a panasz az 55re,tul kemény,alig mozog,stb-stb...ha garis,mihamarabb intézd el,ha nem,akkor a tulajt keresd ezügyben...
Esetleg tudsz/tudtok valamilyen szervizt ajánlani budapesten ami megbizható és értenek is hozzá??
Írta 2010. január 13. - 19:34
a gyári freddy és 55r párosítás neméppen a legjobb választás...sok volt a panasz az 55re,tul kemény,alig mozog,stb-stb...ha garis,mihamarabb intézd el,ha nem,akkor a tulajt keresd ezügyben...
Írta 2010. január 13. - 13:53
Sziasztok!
Nemrég vettem egy használt freddy2es bicót, melynek egy bomber 55r 160mmes telója van. Állitólag a tulaj vizszintesen tekert vele ezért volt keményre állitva a teló (teljes súlyommal ráfeködve bemegy 50mm a 160-ból). Kérdésem az lenne, hogy hogy tudnék puhitani rajta, mert a levegõs részén próbáltam kiengedni belõle, de olyan volt mintha csak egy kis nyomás lett volna benne, amit ki is engedtem, de nem lett puhább! A régi marzó dropoffomnál ezzel tudtam szabályozni! Lehet hogy valami nemüxik jól a bomberben?
üdv.: Viktor
Nemrég vettem egy használt freddy2es bicót, melynek egy bomber 55r 160mmes telója van. Állitólag a tulaj vizszintesen tekert vele ezért volt keményre állitva a teló (teljes súlyommal ráfeködve bemegy 50mm a 160-ból). Kérdésem az lenne, hogy hogy tudnék puhitani rajta, mert a levegõs részén próbáltam kiengedni belõle, de olyan volt mintha csak egy kis nyomás lett volna benne, amit ki is engedtem, de nem lett puhább! A régi marzó dropoffomnál ezzel tudtam szabályozni! Lehet hogy valami nemüxik jól a bomberben?
üdv.: Viktor
Írta 2009. december 15. - 21:49
Sziasztok.
Hát jó pár éve nem volt marzocchi teleszkópom. Az utolsó egy piros bomber z2 volt.
Most lehetõségem volt beszerezni egy 2004-es marzocchi marathon sl teleszkópot.
Hát mit mondjak fantasztikus, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tud annyit mint egy mostani fox vagy akármi.
Bal láb +,- levegõ, jobb láb + levegõ plussz 5 állású ecc csillapítás lockouttal.
Beszarás. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Hát jó pár éve nem volt marzocchi teleszkópom. Az utolsó egy piros bomber z2 volt.
Most lehetõségem volt beszerezni egy 2004-es marzocchi marathon sl teleszkópot.
Hát mit mondjak fantasztikus, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tud annyit mint egy mostani fox vagy akármi.
Bal láb +,- levegõ, jobb láb + levegõ plussz 5 állású ecc csillapítás lockouttal.
Beszarás. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése
Írta 2009. december 15. - 16:29
Írta 2009. december 15. - 14:24
ez jó hír! köszi Mew!
de vajon mikor jön már meg...tegnap is, ma is reménykedve nyitottam a postaládát, de semmi
de vajon mikor jön már meg...tegnap is, ma is reménykedve nyitottam a postaládát, de semmi
Írta 2009. december 15. - 13:38
Írta 2009. december 15. - 10:16
Valaki rendelkezik gyakorlati tapasztalattal a 33Lo és a 44Lo villákkal kapcsolatban?
milyen szépen mozognak, mennyire darabos, suntour patron van bennük, stb...???
köszi
milyen szépen mozognak, mennyire darabos, suntour patron van bennük, stb...???
köszi
Írta 2009. december 06. - 00:09
Van valakinek 2002-es Marzocchija ECC-vel vagy ETA-val?
Ennek a kis karnak a méretei érdekelnének:
http://www.chainreac...els/75/4862.Jpg
Vagy amire rá kell csavarozni.
Ha esetleg lemérné megköszönöm.
Ennek a kis karnak a méretei érdekelnének:
http://www.chainreac...els/75/4862.Jpg
Vagy amire rá kell csavarozni.
Ha esetleg lemérné megköszönöm.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2009. november 25. - 14:34
nem azt kérdeztem, hogy gyárilag mit javasolnak bele
Bocsánat... Akkor mondom. Tegyél bele 7.5öst, mert azzal lesz jó!
Nem hülyeségbõl írja a gyár se. Ehhez van tervezve a csillapítása. Tehetsz bele 5öst, de akkor nem lesz kielégítõ se a visszaút se az odaút csillapítás. Vagy 10, 15öst, akkor meg túlcsillapított lesz.
Írta 2009. november 25. - 00:19
hello!
egy "marzocchi" 55r '08 teloról lenne szó. volt már maliban patron cserén. ( nem tudom, hogy cserélték-e a patront vagy kifúrták) lényeg, hogy elõtte 4 centit alig akart kimozogni. amióta visszakaptam malitól, isten a mozgása full kimozog 15 centit, viszont nincs visszautcsillapitás, illetve van, ha full-ra állitod a reboundot, ami teljesen gáz, mert akkor kb 10 centibõl 1 perc alatt ér vissza... ha meg vissza veszek a csillapitásból (akár nagyon picit is), akkor + teljesen elszáll. és visszautnál nagyot üt, csattan minden (mint vmi 10e ftos suntour)... szerintetek megint vigyem a malihoz? Nyilt olajfürdõsre csináltassam meg?
Köszi Üdv!
egy "marzocchi" 55r '08 teloról lenne szó. volt már maliban patron cserén. ( nem tudom, hogy cserélték-e a patront vagy kifúrták) lényeg, hogy elõtte 4 centit alig akart kimozogni. amióta visszakaptam malitól, isten a mozgása full kimozog 15 centit, viszont nincs visszautcsillapitás, illetve van, ha full-ra állitod a reboundot, ami teljesen gáz, mert akkor kb 10 centibõl 1 perc alatt ér vissza... ha meg vissza veszek a csillapitásból (akár nagyon picit is), akkor + teljesen elszáll. és visszautnál nagyot üt, csattan minden (mint vmi 10e ftos suntour)... szerintetek megint vigyem a malihoz? Nyilt olajfürdõsre csináltassam meg?
Köszi Üdv!
Írta 2009. november 21. - 13:58
kösz ezt én is megtaláltam ...
http://marzocchi.com...37&IdFolder=777
ezt a linket kilehetne tenni vhová, már annyian kérdezték
Írta 2009. november 21. - 12:19
Írta 2009. november 21. - 11:02
Sziasztok!
DJ3as 2007es villába milyen olajat tegyek? Most igen keménynek találom, télen is használnám és 90kg vagyok, alig akar elindulni, 2,5w 5w?? Valaki esetleg tudna segíteni, hogy is kéne szétkapni tisztítani és olaajt cserélni?
DJ3as 2007es villába milyen olajat tegyek? Most igen keménynek találom, télen is használnám és 90kg vagyok, alig akar elindulni, 2,5w 5w?? Valaki esetleg tudna segíteni, hogy is kéne szétkapni tisztítani és olaajt cserélni?
Írta 2009. november 14. - 20:54
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. november 14. - 18:23
Rugó elõfeszítésrõl hallottál már? Ha igen, akkor tudod a választ a kérdésedre.
Írta 2009. november 14. - 18:04
http://www.marzocchi...IdOggetto=56852
2010-es 888 RCV-n mit lehet állítani jobb oldalon felül? Az van ott hogy Coil Preload, Soft-Hard. Keményíteni lehet vagy mit,mert arra ott a compresszióállítás. Akkor minek 2-õ? valaki vmi okosat pls
2010-es 888 RCV-n mit lehet állítani jobb oldalon felül? Az van ott hogy Coil Preload, Soft-Hard. Keményíteni lehet vagy mit,mert arra ott a compresszióállítás. Akkor minek 2-õ? valaki vmi okosat pls
Írta 2009. november 11. - 20:58
Írta 2009. november 11. - 20:38
nembiztos, hogy a tengelyrögzitéssel van baj...nézd meg a kereket egy másik villában(nekem a kerékagy kotyogott)Hello!
Van valakinek tapasztalata vagy ötlete, hogy a 66 RCV QR-tengelye, miért lazulhat fel?
Ugyan csak egy minimálisat "kotyog" ilyenkor a kerék, de engem nagyon zavar.
Várom a tippeket, hogy hogyan szüntethetném meg ezt a kis hibát!
Köszönöm!