Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

ixos

ixos

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Sziasztok!
2005-ös EXR-hez merre találok valami infót a neten? Egy szervíz könyv lenne az igazi, de csak "Owner's manualt" találtam... :(
Elsõsorban paraméterek érdekelnének: súly, rugóút, bonckép...
Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így mûködik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem. (Emo Philips)

Batkamano

Batkamano

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Sziasztok, lenne egy kérdésem, Van egy MZ Comp teleszkópom. jó ideig nem használtam le volt téve. Most összeraktam egy bicót, és most vettem észre, hogy elhajlott a villanyak (rossz tárolás miatt). Nem nagyon, de eléggé ahoz, hogy ne lehessen normlisan beállítani a fejcsapágyat, plussz, ha hírtelen fékezek nagyot koppan a fejcsõnél. Lejtõn fékezéskór meg "rángat" az egész. Na a lényeg, hogy vissza lehet e hajlítani? Szétszedtem, és nem homorú vagy ilyesmi, az egész van egy kicsit megdõlve (szemmel ne is látható, csak ha helyén van).
Nem szeretném kidobni, mert amúgy mindek faszás. Menthetõ vajon?
Eõre is kössz mindenkinek

brottek

brottek

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szia!

Szerintem vigyed el egy szervízbe ahol kicserélik a patront egy utángyártottra, akkor már mûködni fog tökéletesen...

Van esetleg valakinek egy eladó 55 R nyakcsõ+válla?????

helló! egy kérdés. Lenne egy marzo 55r 09-es szériás villám, aminek ugye szokás szerint beállt a visszaútcsillapítása.Át lett alakítva nyilt olajosra, de nem lett jó, mert mintha kis fémszilánok lennének a zárt patronban ami meglett fúrva és nem engedi ki-be folyni az olajat és emiatt még mindig bemozgáskor megakad, mintha nem lenne több útja. Esetleg valami ötlet vagy más csillapítást más teleszkópból lehetne belerakni?

üdv

Marzoccho

Marzoccho

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Tosztelt Bájkmag fórum, tisztelt Hozzáértõk!

Szeretnék érdeklõdni, hogy vajon ezt a két teleszkópot eggyé lehetne-e tenni:

Marzocchi Z2 (BAM) : Ker
és

"Bomber 80 mm" : Ker

mindkettõ sérült, viszont egyik itt, a másik meg ott.

A Marzocchi hiatalos honlapján megpróbáltam utánanézni, de azt hiszem, csak az egyiket találtam volt meg.
A másik csak a maticázásról lett beazonosítva, de nem tenném rá a kalapom talán egy MXC ECC / 2002-es???)

Elvileg mindkettõ 30 mm-es becsúszóval megáldott, kérdés hogy vajon a munkarúd, csúszópersely, s egyéb hosszak-szélességek meg tudnak-e majd barátkozni?

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Üdv.
MArzocchó

saosin

saosin

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
helló! egy kérdés. Lenne egy marzo 55r 09-es szériás villám, aminek ugye szokás szerint beállt a visszaútcsillapítása.Át lett alakítva nyilt olajosra, de nem lett jó, mert mintha kis fémszilánok lennének a zárt patronban ami meglett fúrva és nem engedi ki-be folyni az olajat és emiatt még mindig bemozgáskor megakad, mintha nem lenne több útja. Esetleg valami ötlet vagy más csillapítást más teleszkópból lehetne belerakni?

üdv

Zavo66

Zavo66

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Sziasztok! SOS keresnék marzo roco rc-hez alkatrészt leginkább a házra lenne szükségem amibe a csillapító rudat tekered,Az acél csõ. Nekem az is jó ha valaki tudja ki forgalmazta ezeket.
Köszi Ervin
z.ervin@freemail.hu ill. 06302106439

mali.hu

sok szerencsét!

ervin27

ervin27

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok! SOS keresnék marzo roco rc-hez alkatrészt leginkább a házra lenne szükségem amibe a csillapító rudat tekered,Az acél csõ. Nekem az is jó ha valaki tudja ki forgalmazta ezeket.
Köszi Ervin
z.ervin@freemail.hu ill. 06302106439

Zavo66

Zavo66

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Szaisztok, tudja valaki hol lehet kapni olyan billegõs cantilever adaptert a XC700 (1998) telóhoz?

köszönöm elõre!
Zavo

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék, hogy mit jelent a Marzo Corsa teló leírásában a TST2 terepviszony?
" A Cube el van vetve! "

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

elõször is: köszönöm szépen a kimerítõ válaszodat\segítségedet.
asszem a srácnak nem volt modifikálva a stucni v fejcsõ a bighiten = talán nem para.
a rugóutas problémát meg abszolút értem: hátul a vegában még a gyári tag van 200 v 220-at mozog, nem emléxem, elõl meg idáig 1 3 évvel ezelõtti hardy 3-asból kivett gyári teló volt(RST). kicsit orrnehéz volt a bringám...

ezek a vegák biza 10" et mosozgnak ami 252mm.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
köszi, ez szuper
2001 z2 höz találtam a gyár lapján, de szinte betûre ua. a 98-99 évjárathoz is, gondolom, azért nincs feltöltve a korábbi évjáratokhoz
kösz mégegyszer!

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
nézd meg itt: link

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
üdv
98-as Z2-höz keresnék vmi szervíz gájdot
marzocski oldal már nem túl bõbeszédû az ilyen lomokat illetõen

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
elõször is: köszönöm szépen a kimerítõ válaszodat\segítségedet.
asszem a srácnak nem volt modifikálva a stucni v fejcsõ a bighiten = talán nem para.
a rugóutas problémát meg abszolút értem: hátul a vegában még a gyári tag van 200 v 220-at mozog, nem emléxem, elõl meg idáig 1 3 évvel ezelõtti hardy 3-asból kivett gyári teló volt(RST). kicsit orrnehéz volt a bringám...

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Feltöltött kép

a fejcsõ olyan 10-14cm lehet (nem tudom pontosan a Vegáét), kormánycsapágy típustól függõen 2-3cm.
"h átérjen a vázon + a stucniba is be lehessen fogni?"
pontosan, ideálisan talán 20-22cm-nek kéne lennie a nyaknak.
akkor vagy gondban ha integrált stucnival és/vagy rövid fejcsövû vázzal használta.
a képek alapján nehezen kivehetõ, de úgy látom nem lesz ilyen gond.
rugóutaknak utána kerestem, ha jól értem elöl-hátul 200mm körül lesz így a rugóút, akkor jó lesz. csak mert egy 200mm-hez tervezett vázat elõreboríthat egy 180mm-es teló.

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
jó tippeket adtál köszi, csak van amit nem értek:)
fejcsõhossz? az a nyaka? h átérjen a vázon + a stucniba is be lehessen fogni?
beépítési magasság? van olyan váz amihez túl hosszú esetleg(nem jó szögben állna a teló és a váz?)?

That's all folks!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
67e jó ár.
jónak kell lennie vegához, de nézz beépítési magasságot, meg hogy az elsõ-hátsó úthossz nagyjából ugyan annyi legyen vele.
ami fontos az a fejcsõhossz, kcs magasság, stucni (normál/integrált) lemérése, nehogy rövidebb nyakkal vedd meg mint ami minimum kell a vázhoz.

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
az elõzõ tulaj nagyon vigyázott rá, ezért jó állapotban van.
a becsúszón csak 1 nagyon minimális karc van, de nem mély.
67-ben állt meg az ára. az jó, ugye?
még 1 uccsó kérdésem van: ugye vegába belemegy? csak akkor viszem el, ha vegába jó.
köszi az eddigi helpet jocek03!

That's all folks!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
alkudj belõle egy kicsit,nem egy bonyolult villa,teszi rendesen a dolgát, havernak is ilyen van,megvan vele elégedve!!
ha becsúszó sértetlen akkor minden oké vele,belseje meg egyszerû mint a faék szerviz szempontból!
arra figyelj hogy a menetek épek legyenek!
tengelyt lehet cserélni,ha van a közeledben egy jó esztergályos,marós akkor pillanatok alatt csinál neked másik tengelyt és nem kell hajkurászni boltban!

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
K
K
K

ezek a képek készültek róla

That's all folks!