tényleg fiúk, mi is a helyzet ezekkel a tárcsa méretekkel? 6",7"?
Bikertigger: a marzo szerint az mx-re max 7"-es tárcsa való. ez a 165-185-203-as verzióban mit is jelent? ha jól számolom 7"=kb.178 cm akkor 185 már nem? - persze mindez elvi szinten, az egyéb problémáktól függetlenül
http://www.marzocchi...IDOggetto=30786
Eerie: mennyi az útja a barátod mx-ének? nekem ugyanis jó lenne 120 körül mozgó villa (cc,túra,stb), viszont kicsit aggaszt, hogy - egyebek mellett - az új 2007-es modellek között sincs már 30-as becsúszóval 120-at mozgó. vagy legalábbis én nem találtam. a 105-ös úgy tudom problémamentesebb ilyen szempontból: majd 100 kiló+tárcsa is még elmehet vele - persze megint csak elvileg
nem is tudom. bár nem vagyok oda a gondolattól hogy ebben az árkategóriában a súlyom miatt inkább mondjuk RS-re kellene váltani, mégicsak lehet hogy ez fog következni. Azért a Recon tényleg masszívabbnak tûnik mint az MX, az eboltos leárazásnak köszönhetõen már csak kb 10eFt köztük a difi. (Recon Solo Air 327 - 52999Ft, Mx Comp Air 120 - actionsports.de - szállítással kb 41000Ft). Van még a Duke (30) + plusz XY888 barátunknak köszönhetõen most már egy 2004-es Psylo is. hmm.