Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Shivernek nagyobb a becsúszója...
csapágyboltban voltam, aztmondták lehetetlent kérek, ilyet õk nem tudnak, keressem fel a gyártót
szerintetek Malinak van? :D

Másik csapágybólt? :D
Jé nem 35 ös a becsuszó? :D
SHIVER link
Mali forgalmazza a marzocchi-kat itthon, valószínüleg nekik kéne hogy legyen...

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
csapágyboltban voltam, aztmondták lehetetlent kérek, ilyet õk nem tudnak, keressem fel a gyártót
szerintetek Malinak van? :D
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

01es Shiverben szertnék szimeringet cserélni...
honnan tudok beszerezni újat?

Nézd meg itt!
http://www.endurofor...s.com/id20.html

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Csapágybolt&Mali

Valahol azt hallottam hogy jó hozzá a 888/66-é mert 35ösök a becsuszók.(bár nem biztos)

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Hali!
Nem tudja vki, hogy a 2005ös Marzocchi Z1 Freeride 2es villának melyik szárába kell az 1,55 deci olaj és melyikbe a 0,4 deci?

köszi

meglepõ módon ez IS fent van a marzocchi.com-on ;)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

amin bomber feirat van, az made in italy, amin meg nincs, az meg made in taiwan

Plussz az utóbbiakat a Suntour gyártja le bérben a Marzocchinak.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Hali!
Nem tudja vki, hogy a 2005ös Marzocchi Z1 Freeride 2es villának melyik szárába kell az 1,55 deci olaj és melyikbe a 0,4 deci?

köszi

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Az elsõ teló amit belinkeltél elsõ ránézésre egy drop off comp, és 2005 ös.
(max 2006 ban vették)
A második peddig egy all mountain 2 es(2005), minimum abban külömböznek, hogy más a belesejük.(több állíthatóság)
2006 os drop off comp-kat meg azért nem találsz, mert nincsenek.:D
2005-ben volt utoljára, és az oem villák között keresd.

Javítsatok ki ha tévedtem...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
amin bomber feirat van, az made in italy, amin meg nincs, az meg made in taiwan. ez önmagában elég magyarázat a minõségbeli különbségre és az árra...

The life is short, ride more!

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
haverral beszéltünk h vesz egy uj telot. ezt : http://apro.bikemag....ct=49958&cat=14

aztán most nézzétek meg ezt a marzo weblapon(all mountain 2) : http://www.marzocchi...&IDOggetto=8442

hát a 2 nem ugyanaz? :D

vagyis nem ugyanaz tudom de akkor miért nem találom a 2006os drop offokat csak a 3at vagy 4et...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

azért recon contra z1 merevségi összehasonlításban nemhiszem, hogy joggal lehetne nyertest hirdetni. mindenesetre egy biztos: sohasem jó a túl merev villa, mert az szeret törni. ha kap egy ütést és valaminek engednie kell, akkor én arra szavaznék, hogy inkább legyen rugalmasabb és úgy nyelje el, mint, hogy önhibámon kívül megharapjam az elsõ kereket. Feltöltött kép

ha egy RS valamiben viszi a prímet, akkor az a mozgás/súly kombináció: könnyebb villa=könnyebb alsó szár=kisebb rugózatlan tömeg=finomabb mozás

azért a z1 nem egy kategóra a reconnal....2,5 kilóbólo meg azért mindenki tud kellõen merev villát építeni....
viszont ha egy néhány deka híján 2 kilós teló úgy hajlik mint egy skareb, azért az elég idegesítõ tud lenni......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
azért recon contra z1 merevségi összehasonlításban nemhiszem, hogy joggal lehetne nyertest hirdetni. mindenesetre egy biztos: sohasem jó a túl merev villa, mert az szeret törni. ha kap egy ütést és valaminek engednie kell, akkor én arra szavaznék, hogy inkább legyen rugalmasabb és úgy nyelje el, mint, hogy önhibámon kívül megharapjam az elsõ kereket. Feltöltött kép

ha egy RS valamiben viszi a prímet, akkor az a mozgás/súly kombináció: könnyebb villa=könnyebb alsó szár=kisebb rugózatlan tömeg=finomabb mozás

The life is short, ride more!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ha recont veszel, azt nem banod meg. szerintem. en imadom az enyemet. mozgasban felno a marzokhoz, sulyban meg lehagyja oket.

volt 4 db Z1-em, ismerem a mozgasukat.

és merevségben meg durván agyonveri....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha recont veszel, azt nem banod meg. szerintem. en imadom az enyemet. mozgasban felno a marzokhoz, sulyban meg lehagyja oket.

volt 4 db Z1-em, ismerem a mozgasukat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

esthang

esthang

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
rendben, köszönöm.
elgondolkodom a Torán is.
ennyi potenciális lehetõségbõl eldugottabb helyeken már bringaboltot nyitnak, de egy erõs szelekció után jövõ hét elejére meglesz a döntés.

azér ha már használatban lesz, még írok majd róla egy pár sort, hogy jó volt-e a döntés, hátha mások is hasonló bõrben vannak.

köszi.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

tényleg fiúk, mi is a helyzet ezekkel a tárcsa méretekkel? 6",7"?

6, 7, 8 = 160, 180, 203. Persze nem pontosan, csak senki nem szeret pöcsölni a tört számokkal, ezért a kerekítés.

Eerie: mennyi az útja a barátod mx-ének?

100mm, 2002 év végi model (ami már részben 2003-as)

bár nem vagyok oda a gondolattól hogy ebben az árkategóriában a súlyom miatt inkább mondjuk RS-re kellene váltani, mégicsak lehet hogy ez fog következni. Azért a Recon tényleg masszívabbnak tûnik mint az MX, az eboltos leárazásnak köszönhetõen már csak kb 10eFt köztük a difi.

Ha viszont Tora-t veszel, árban és súlyban kb. ugyanott vagy ...

esthang

esthang

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
tényleg fiúk, mi is a helyzet ezekkel a tárcsa méretekkel? 6",7"?

Bikertigger: a marzo szerint az mx-re max 7"-es tárcsa való. ez a 165-185-203-as verzióban mit is jelent? ha jól számolom 7"=kb.178 cm akkor 185 már nem? - persze mindez elvi szinten, az egyéb problémáktól függetlenül
http://www.marzocchi...IDOggetto=30786

Eerie: mennyi az útja a barátod mx-ének? nekem ugyanis jó lenne 120 körül mozgó villa (cc,túra,stb), viszont kicsit aggaszt, hogy - egyebek mellett - az új 2007-es modellek között sincs már 30-as becsúszóval 120-at mozgó. vagy legalábbis én nem találtam. a 105-ös úgy tudom problémamentesebb ilyen szempontból: majd 100 kiló+tárcsa is még elmehet vele - persze megint csak elvileg

nem is tudom. bár nem vagyok oda a gondolattól hogy ebben az árkategóriában a súlyom miatt inkább mondjuk RS-re kellene váltani, mégicsak lehet hogy ez fog következni. Azért a Recon tényleg masszívabbnak tûnik mint az MX, az eboltos leárazásnak köszönhetõen már csak kb 10eFt köztük a difi. (Recon Solo Air 327 - 52999Ft, Mx Comp Air 120 - actionsports.de - szállítással kb 41000Ft). Van még a Duke (30) + plusz XY888 barátunknak köszönhetõen most már egy 2004-es Psylo is. hmm.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nemtom, lehet csak bringázik, és nem zavarja a közelben tesztelõ fritzek hiánya :) Ami viszont a Marathont illeti, esetleg válaszolhatnál lassan a privátaimra :D

fritzeknél engem is jobban érdekel a saját tapasztalatom......, és marhára tud zavarni hogy cca 50nel lefelé egy jó kis köves lejtõn, nyeklik nyaklik a teló....amúgy még a marzo is csak az idei 32-es becsúszosokra ajánl max 7"-os tárcsát.....

privi ment

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

azt nem tudom hogy csinálja, 180 as tárcsával pláne - fritzek tesztelték, szigórúan max 6"-os tárcsával ajánlották-.....alattam /pedig 110 nem vagyok/ úgy hajlott a maraton xc hogy az borzasztó....

Nemtom, lehet csak bringázik, és nem zavarja a közelben tesztelõ fritzek hiánya :) Ami viszont a Marathont illeti, esetleg válaszolhatnál lassan a privátaimra :D