Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Trixi

Trixi

új vendég

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

A pamhageni határtól Fertõdig (7 km) a kerékpárút közepén kinõtt a gaz, kettéosztva a kerékpárutat, oldalról a fák ágai lógnak be. Ha jön szembe valaki, akkor van úgy, hogy valakinek meg kell állni. Fertõdtõl Balfig kerékpárút van (16 km). Itt is akad olyan rész, ahol az ágak belógnak, meg olyan is, ahol a fák gyökerei felnyomták az aszfaltot. Esõ után a Fertõboz és Balf közötti szakaszon két helyen megáll a víz. Balftól Fertõrákosig (11 km) kis forgalmú országút. Itt az út néhol srég, meg néha autó is jön, de szerintem még így is jobb, mint a kerékpárút. Itt jó tempóban lehet haladni. Fertõrákostól a mörbischi határig (2 km) kerékpárút. Hát kábé így néz ki.

köszi szépen a részletest!

rusnya_bob

rusnya_bob

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

sziasztok!

Tudnátok infót adni a Fertõ-tavi bicajút magyar oldaláról? Amikor leutóbb arra jártam (kb. 10 éve), a magyar szakasz még nem volt igazán kiépítve és sok volt a "biciklisbarát úton" autók közötti variáció. Most hogy néz ki?
Köszi a választ!

A pamhageni határtól Fertõdig (7 km) a kerékpárút közepén kinõtt a gaz, kettéosztva a kerékpárutat, oldalról a fák ágai lógnak be. Ha jön szembe valaki, akkor van úgy, hogy valakinek meg kell állni. Fertõdtõl Balfig kerékpárút van (16 km). Itt is akad olyan rész, ahol az ágak belógnak, meg olyan is, ahol a fák gyökerei felnyomták az aszfaltot. Esõ után a Fertõboz és Balf közötti szakaszon két helyen megáll a víz. Balftól Fertõrákosig (11 km) kis forgalmú országút. Itt az út néhol srég, meg néha autó is jön, de szerintem még így is jobb, mint a kerékpárút. Itt jó tempóban lehet haladni. Fertõrákostól a mörbischi határig (2 km) kerékpárút. Hát kábé így néz ki.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Kipróbáltam ma a pályát, elég gyengén ment sajnos. Ravazd után a macskakõ végétõl indultam és a Tényõ elõtti sorompóig mentem. 29 perc 34 mp volt az idõ, 15,2 km-t számolt az óra. Ez 30.8-as átlag. Egyszer le kellett szállni félúton a másik sorompónál, az legalább 10 mp hátrány, plusz még hogy 40 felettrõl fékeztem le 0-ra, aztán meg emelkedõn 0-ról indulni... Plusz szembeszél is volt rendesen. Lényeg a lényeg, 15 percen belüli idõvel már elégedett lennék. :D

Én ott egy 15-ös átlagot úgy ki tudokk ott vágni, mint a sicccc :matrix: :D:D:D:D:D

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Kipróbáltam ma a pályát, elég gyengén ment sajnos. Ravazd után a macskakõ végétõl indultam és a Tényõ elõtti sorompóig mentem. 29 perc 34 mp volt az idõ, 15,2 km-t számolt az óra. Ez 30.8-as átlag. Egyszer le kellett szállni félúton a másik sorompónál, az legalább 10 mp hátrány, plusz még hogy 40 felettrõl fékeztem le 0-ra, aztán meg emelkedõn 0-ról indulni... Plusz szembeszél is volt rendesen. Lényeg a lényeg, 15 percen belüli idõvel már elégedett lennék. :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Az egyik gyõri kerékpárosbolt úgy gondolta, hogy megszervezi elsõ versenyét.
Szerintem nagy többségben a helyi erõk képviseltetik magukat!max 100fõ
Bárki indulhat/aki kiperkálja a nevezési díjat/, végeredményben ez egy erõfelmérõ hogy ki mire képes!
A pálya az erdõgazdaság tulajdona végig aszfaltos /kb 15km/erdõben, dombokkal tarkítva!
Ha van kedved indulj el te is!

oké ott leszek!;):D

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Szia sztok!
ez miféle verseny lesz?
szeptembertõl gyõri leszek:p:D

Az egyik gyõri kerékpárosbolt úgy gondolta, hogy megszervezi elsõ versenyét.
Szerintem nagy többségben a helyi erõk képviseltetik magukat!max 100fõ
Bárki indulhat/aki kiperkálja a nevezési díjat/, végeredményben ez egy erõfelmérõ hogy ki mire képes!
A pálya az erdõgazdaság tulajdona végig aszfaltos /kb 15km/erdõben, dombokkal tarkítva!
Ha van kedved indulj el te is!

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
de jó itt mindenkinek,röpködnek az 1000km-ek...
a montiban 1100km van,a másikban 380km,gyalázat.... :mad:

Ridergirl!

üdv köztünk!

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Ha valaki az Ártérbe akart volna túrázni, ne tegye valami üzemzavar miatt, elárasztották és járhatatlan a terep.
Olyan hirtelen pár óra alatt történt, még jó hogy nem kevertem arra jól bent ragadtam volna.
Kalandos lett volna az biztos :-)
Nem kimegyek a Pusztákra biciklizni, hanem kint vagyok a Pusztákon biciklivel.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Kedves bicajostársak!

Szeptember 21.én vasárnap Ravazd-Tényõ között lévõ erdészeti úton idõfutam kerékpárverseny lesz.
Van részvételi díj kb 1500huf, tésztaparti, stb
További infó a verseny szervezõjénél Peppe kerékpárboltban!
A kerékpározás szerete hozott össze minket a fórumon, ezért tegyétek fére ki melyik bicajboltba jár és vegyetek részt a versenyen.

Szia sztok!
ez miféle verseny lesz?
szeptembertõl gyõri leszek:p:D

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

sziasztok!

Tudnátok infót adni a Fertõ-tavi bicajút magyar oldaláról? Amikor leutóbb arra jártam (kb. 10 éve), a magyar szakasz még nem volt igazán kiépítve és sok volt a "biciklisbarát úton" autók közötti variáció. Most hogy néz ki?
Köszi a választ!

Nekem nincs infóm, de olyan közel van, egyszer már meg kellene kerülnöm nekem is. :)
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Igen zsebkutyák kb 5-is van.Ott volt a cigány faszi,meg a két kecskéje,mikor megharapták a lábamszárát.Rendõrt hivtam,mig rájuk vártam,a cigányok elkergeték a kutyákat.A rendõr hivta a gyepmestert.Én bementem a kórházba,hihetetlen a doki azt mondta nincs tetanusz,majd csütörtökön lesz. Ma vettem a patikába.:)

Bosszantó, hogy az emberek ennyire képesek, mármint pl. a kutyatartók...
A tetanuszos dolog meg egyenesen vicc... kár, hogy mégsem az. :(

Trixi

Trixi

új vendég

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
sziasztok!

Köszi a választ!

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Ilyen kisméretû zsebkutyák voltak? Vigyázni kell velük, gyorsan elkapják az ember lábát. Remélem semmi nagyobb gond nincs azért. :)

Igen zsebkutyák kb 5-is van.Ott volt a cigány faszi,meg a két kecskéje,mikor megharapták a lábamszárát.Rendõrt hivtam,mig rájuk vártam,a cigányok elkergeték a kutyákat.A rendõr hivta a gyepmestert.Én bementem a kórházba,hihetetlen a doki azt mondta nincs tetanusz,majd csütörtökön lesz. Ma vettem a patikába.:)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Ilyen kisméretû zsebkutyák voltak? Vigyázni kell velük, gyorsan elkapják az ember lábát. Remélem semmi nagyobb gond nincs azért. :)

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Sziasztok!
Hazafelé tekertem Tényõrõl, a Ménfõcsanak táblánál ahol a lomisok laknak két kutya megtámadott, megharapott. Vigyázzatok arrafelé!

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Kedves bicajostársak!

Szeptember 21.én vasárnap Ravazd-Tényõ között lévõ erdészeti úton idõfutam kerékpárverseny lesz.
Van részvételi díj kb 1500huf, tésztaparti, stb
További infó a verseny szervezõjénél Peppe kerékpárboltban!
A kerékpározás szerete hozott össze minket a fórumon, ezért tegyétek fére ki melyik bicajboltba jár és vegyetek részt a versenyen.

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
A mai túrám,Györ-Tata kör 119km.A Cseke-tónál voltam.:)

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Hazafelé ne tudmeg ,hogy fostam,kamionosok dudáltak rám,aki nem dudált ,nagyon közel jött hozzám,majd kezemet érte a kamion.A Zirc-Csesznek között szerintem nagyon veszélyes,meg hétfõn mentem,nagy volt forgalom. :)
Köszi a tanácsokat és infokat Big30.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

A mai menü ez volt:Györ-Románd-Gic-Csót-Bakonykoppány-Bakonybél-Pénzesgyõr-Zirc-Györ kör,141km-t tekertem.Az átlagom 20,2km lett,ennyit tudtam teljesiteni.Nehéz volt,ez a szakasz.:)

Nagy merészség kell ahhoz v.ki a 82 es fõúton jópár 10km-t kerékpározzon izmoskodó, türelmetlen autósok, kamionosok mellett úgy hogy közbe az úttest szélén nem tudsz haladni a felgyûrõdött, rossz minõségû aszfalt miatt/jópár helyen/ ettõl függetlenül a Csót-Zirc szakasz igaz hogy megeröltetõ, de csodálatosan szép:)
Grat hozzá!

Ha javasolhatom Zirc és Bbél között kanyarodj el hárskút felé kezdetben nagyon rossz aszfalton kell haladni de utána javul az út állapota/hárskútig/, lesz egy kaptató amit leküzdve úgy érzed a világ tetején vagy:)- innen nincs messze Veszprém sem.

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
A mai menü ez volt:Györ-Románd-Gic-Csót-Bakonykoppány-Bakonybél-Pénzesgyõr-Zirc-Györ kör,141km-t tekertem.Az átlagom 20,2km lett,ennyit tudtam teljesiteni.Nehéz volt,ez a szakasz.:)