Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Végülis "csak" 1,5 órával mentetek jobb idõt, mint én :D

http://picasaweb.goo...652408068184162
'09 GT Avalanche 1.0 Disc
'06 GT Avalanche 3.0 Disc

Prompt

Prompt

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

27:37-et mentél?! Az szép!:)

Aha! Köszi :)

Igen szépet mentél! Már tudom ki bérelte fel az a 3 montis, hogy utcaszélességben dülöngéljenek elõttem. Majdnem perec lett belõle, de azért +30 mp nem volt ott. Mentségemre szóljon, hogy én csak kocabringás vagyok, de meg igazolt nagymenõ. :D

Jaja, igazából egy farönköt is kihúztam az útra, nem tudom azzal mi lett, biztos valami szemét rendezõ visszahúzta az út szélére... :cry:
Amúgy meg mintha azt mondtad volna, hogy combos lettél idén, azért voltam kíváncsi, hogy mennyit kapok tõled ;)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Eheh, jól eltaláltad az idõdet :) Az azért szégyen, hogy montival lenyomtalak ;)

Igen szépet mentél! Már tudom ki bérelte fel az a 3 montis, hogy utcaszélességben dülöngéljenek elõttem. Majdnem perec lett belõle, de azért +30 mp nem volt ott. Mentségemre szóljon, hogy én csak kocabringás vagyok, de meg igazolt nagymenõ. :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
27:37-et mentél?! Az szép!:)

Eheh, jól eltaláltad az idõdet :) Az azért szégyen, hogy montival lenyomtalak ;)

Prompt

Prompt

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

1 órán belül, az tuti :D ( valahol 28 perc környékére tippelek). Gratz a nyereményedhez! Neked hogy sikerült?

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Tudtam. Ahogy megírtam a postot, egybõl feldobták. Megijedtek. :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Eredmények itt:

http://peppekerekpar...id=49&Itemid=25

Képek egy része pedig itt:

http://picasaweb.goo...dTenyoIdofutam#

Hát ha be van rohadva, akkor így szokták ezt csinálni jobb helyeket. Bár nem védeni akarom õket... :D

Én azon vagyok kibukva, hogy egy 1.0-ás eredménylistát nem tudtak feltolni a versenyrõl már 2 napja.

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Szerintem ha tudod csináld meg magad az a biztos.

UI. egyik havernak most verték szét a hajtokarát KALAPÁCCSAL mert állítólag nem akart lejönni. (egy sokak által emlegettet bringás boltban)

Hát ha be van rohadva, akkor így szokták ezt csinálni jobb helyeket. Bár nem védeni akarom õket... :D

Én azon vagyok kibukva, hogy egy 1.0-ás eredménylistát nem tudtak feltolni a versenyrõl már 2 napja.

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás

gyorben melyik szervizt ajanlanatok telo olajcserehez (rs recon race)? akik nem hanyaveti modon csinaljak meg - mert akkor inkabb szetszedem en.

Szerintem ha tudod csináld meg magad az a biztos.

UI. egyik havernak most verték szét a hajtokarát KALAPÁCCSAL mert állítólag nem akart lejönni. (egy sokak által emlegettet bringás boltban)
Nem kimegyek a Pusztákra biciklizni, hanem kint vagyok a Pusztákon biciklivel.

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Milyen idõt mentél?

1 órán belül, az tuti :D ( valahol 28 perc környékére tippelek). Gratz a nyereményedhez! Neked hogy sikerült?

ssolitude

ssolitude

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Milyen idõt mentél?

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Igen jó volt a verseny! Sajnos egy helyen majdnem lezúztam az útról, mert 3 kedves kerékpáros egymás mellett ment elõttem, de valahogy nem tudtam kiabálni õket az útról. Egyébként jó szervezés, stb. remélem megállom a helyen a toplistában is majd. Csak lenne fent minél elõbb... :D

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Vihar elõtti csend... mindenkinek jó versenyt holnapra!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

A tudásom nekem is megvan hozzá, épp csak mûhelyem nincs sajna, egyébként szívesen megcsinálnám...

koszi - en is inkabb a panel miatt vinnem mashova, de lehet megemberelem magam, aztan vmi ismerosnel megcsinalom. amugy majd az ideny vegevel esedekes (mittomen januar-febr).

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

csereltettel naluk olajat? mennyiert csinaljak? ki is pucoljak a telot?

A tudásom nekem is megvan hozzá, épp csak mûhelyem nincs sajna, egyébként szívesen megcsinálnám...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Peppekerékpár szerintem.Én részemrõl nagyon megvagyok elégedve velük.

csereltettel naluk olajat? mennyiert csinaljak? ki is pucoljak a telot?

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

gyorben melyik szervizt ajanlanatok telo olajcserehez (rs recon race)? akik nem hanyaveti modon csinaljak meg - mert akkor inkabb szetszedem en.

Peppekerékpár szerintem.Én részemrõl nagyon megvagyok elégedve velük.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Országútival vagy mtb-vel indulsz?Esetleg mehetnénk együtt?!

Oútival indulok. Én csanaki vagyok, onnan megyek ki Baráti-Nyúl-Écs-Phalma felé. Jön egy barátom Gyõrbõl, sztem õ kikanyar értem Csanakra. Ha gondolod csatlakozz. Az idõpontunk 11:48 körülre szól, így mi 11-re (vagy kicsit elõbb) szeretnénk kiérni.

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Részemrõl bringával kigurulás lesz. Kell egy kis mozgás az idõfutam elõtt (közvetlenül elõtte is), különben egybõl beállna az összes lábam.

Országútival vagy mtb-vel indulsz?Esetleg mehetnénk együtt?!