Persze.
Azért hogy tudjak menõzni a löytivel.:matrix::D:D:D
Lestetek is nagyot hogy ilyen van.
Azt már említettem, hogy ember járt a holdon?:D
az igazin vagy valamelyik mûhódon???:scared:
Persze.
Azért hogy tudjak menõzni a löytivel.:matrix::D:D:D
Lestetek is nagyot hogy ilyen van.
Azt már említettem, hogy ember járt a holdon?:D
ja,ezért vettél lukas külsõt a neten is???
3ból csak 1-et kellett foltozni, azt is csak azért mert nem vettem észre a tüskét.
Igaz neked is majd kibökte a szemed, de gondolom direkt nem szóltál, had dolgozzak.
Kösz :D:D
Jó dolog ez a lötyi
3ból csak 1-et kellett foltozni, azt is csak azért mert nem vettem észre a tüskét.
Igaz neked is majd kibökte a szemed, de gondolom direkt nem szóltál, had dolgozzak.
Kösz :D:D
Jó dolog ez a lötyi
na most nem nyert defektkirály! :no:
Én meg neked hogy nem indultal.Gondolom megint szülinap volt
gratula minden indulónak! :cool2:
Hali!
Versenyrõl készült képeket hol lehet +találni?
Az útminõség nem volt annyira vészes mint ahogy hallottam elõtte, csak 1-2 kanyar de tetszett a pálya jó verseny volt:cool2:
Hali!
Az útminõség nem volt annyira vészes mint ahogy hallottam elõtte, csak 1-2 kanyar de tetszett a pálya jó verseny volt:cool2:
Hali!
Szerintem ha tudod csináld meg magad az a biztos.
UI. egyik havernak most verték szét a hajtokarát KALAPÁCCSAL mert állítólag nem akart lejönni. (egy sokak által emlegettet bringás boltban)
Ez csak aszfalt, ha nem is a legjobb minõségû Országútival nem sokan merészkednek terepre, fõleg nem idõfutamon.. Tényõnél ha felmész a templom mellett, akkor nem tudod eltéveszteni, aztán meg csak menni kell azon az úton és egyszer csak odaérsz Ravaszdra, ha jó csinálod.
hol volt ez pontosan? epp egyket hete kerekeztunk arra. tenyon ott fel az aszfaltos reszen, aztan meg a vadcsapasokon, ahol ossze is szedtem egy kullancsot. a vegen kicsit eltevedtunk, de a szantofoldon visszakavartunk. ment nem aszfalton is? a fotokbol nem derul ki.
montis=montist, de=te
dolgozom postolgatás közben
Ez van, látom nagyon vissza akartad adni, hogy tavaly úgy elfogytál Bakonybél oda-visszán. Sikerült is a visszavágás, elég rendesen. :air: