Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Persze.
Azért hogy tudjak menõzni a löytivel.:matrix::D:D:D:D
Lestetek is nagyot hogy ilyen van.
Azt már említettem, hogy ember járt a holdon?:D:D

az igazin vagy valamelyik mûhódon???:scared:

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

ja,ezért vettél lukas külsõt a neten is??? :P

Persze.
Azért hogy tudjak menõzni a löytivel.:matrix::D:D:D:D
Lestetek is nagyot hogy ilyen van.
Azt már említettem, hogy ember járt a holdon?:D:D

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

3ból csak 1-et kellett foltozni, azt is csak azért mert nem vettem észre a tüskét.
Igaz neked is majd kibökte a szemed, de gondolom direkt nem szóltál, had dolgozzak.
Kösz :D :D:D:D

Jó dolog ez a lötyi :D

ja,ezért vettél lukas külsõt a neten is??? :P

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

3ból csak 1-et kellett foltozni, azt is csak azért mert nem vettem észre a tüskét.
Igaz neked is majd kibökte a szemed, de gondolom direkt nem szóltál, had dolgozzak.

Elsõbõl azt elõbb húztam ki még egy tüskét.
Nyomást még mindig tarja.

Drájvetter taft :D:D:D:D:D

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

na most nem nyert defektkirály! :no:

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Én meg neked hogy nem indultal.Gondolom megint szülinap volt :D :D :D

na most nem nyert defektkirály! :no:

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Sziasztok!
Holnap tervezek 1 Gyõr-Vinye-Gyõr túrát.Akit érdekel holnap 9.00-kor a Baumaxnál találkozunk!Remélem jó idõ lesz 1 Nyárzáró túrához!:)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

gratula minden indulónak! :cool2:

Én meg neked hogy nem indultal.Gondolom megint szülinap volt :D :D :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
igy tekertunk tenyon :)
http://connect.garmi...tivity/13421526

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
gratula minden indulónak! :cool2:

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Hali!
Versenyrõl készült képeket hol lehet +találni?

Az útminõség nem volt annyira vészes mint ahogy hallottam elõtte, csak 1-2 kanyar de tetszett a pálya jó verseny volt:cool2:

Most látom a másik topikból, hogy 2. lettél a korcsoportodban. Gratula, ez nagyon szép ahhoz képest, hogy semmi helyismeredet nem volt (sztem az min. 10-20 mp-t hozott volna még). Nem baj, jövõre lenyomlak, csak alig 2 és fél percet kell hozzá gyengülnöd. :bananadan
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Hali!

Az útminõség nem volt annyira vészes mint ahogy hallottam elõtte, csak 1-2 kanyar de tetszett a pálya jó verseny volt:cool2:

Próbáltam mindenkinek elvenni a kedvét, hogy több esélyem legyen. Nem jött össze. :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
A képek egy része itt, a rajtnál készült képek hamarosan...

http://picasaweb.goo...dTenyoIdofutam#

Hali!

'09 GT Avalanche 1.0 Disc
'06 GT Avalanche 3.0 Disc

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Hali!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Szerintem ha tudod csináld meg magad az a biztos.

UI. egyik havernak most verték szét a hajtokarát KALAPÁCCSAL mert állítólag nem akart lejönni. (egy sokak által emlegettet bringás boltban)

Mit gondolsz, ha elmegy a menet, akkor mivel tudod leszedni?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Ez csak aszfalt, ha nem is a legjobb minõségû :) Országútival nem sokan merészkednek terepre, fõleg nem idõfutamon.. Tényõnél ha felmész a templom mellett, akkor nem tudod eltéveszteni, aztán meg csak menni kell azon az úton és egyszer csak odaérsz Ravaszdra, ha jó csinálod.

jah - azt hittem vmi isis dolog volt, mert tobben mtbal mentek.

Prompt

Prompt

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

hol volt ez pontosan? :) epp egyket hete kerekeztunk arra. tenyon ott fel az aszfaltos reszen, aztan meg a vadcsapasokon, ahol ossze is szedtem egy kullancsot. a vegen kicsit eltevedtunk, de a szantofoldon visszakavartunk. ment nem aszfalton is? a fotokbol nem derul ki.

Ez csak aszfalt, ha nem is a legjobb minõségû :) Országútival nem sokan merészkednek terepre, fõleg nem idõfutamon.. Tényõnél ha felmész a templom mellett, akkor nem tudod eltéveszteni, aztán meg csak menni kell azon az úton és egyszer csak odaérsz Ravaszdra, ha jó csinálod.

Prompt

Prompt

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

montis=montist, de=te
dolgozom postolgatás közben :)

Ez van, látom nagyon vissza akartad adni, hogy tavaly úgy elfogytál Bakonybél oda-visszán. :D Sikerült is a visszavágás, elég rendesen. :air:

Akkor, mikor olyan szépet estem odafelé a tócsába? :) Az picit elvette a kedvem.. Meg hát punnyadt is voltam biztos :) De az nem tavaly elõtt volt? :chin:

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hol volt ez pontosan? :) epp egyket hete kerekeztunk arra. tenyon ott fel az aszfaltos reszen, aztan meg a vadcsapasokon, ahol ossze is szedtem egy kullancsot. a vegen kicsit eltevedtunk, de a szantofoldon visszakavartunk. ment nem aszfalton is? a fotokbol nem derul ki.

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
montis=montist, de=te
dolgozom postolgatás közben :)

Ez van, látom nagyon vissza akartad adni, hogy tavaly úgy elfogytál Bakonybél oda-visszán. :D Sikerült is a visszavágás, elég rendesen. :air: