Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Írta 2010. augusztus 27. - 21:13
hát igen, én is azért kezdtem el 'szervezkedni', mert már 2-3 éve tervezem, de soha nem jött össze.
vonattal vinyéig mennénk, és elvileg bringázás után oda is érkeznénk. mivel eddig azon a környéken csak gyalogtúrákon vettem részt, és nem minden út járható ott bringával, ezért gondoltam, hogy elõször a túrabeszámoló alapján leírt útvonalon mennénk ( ez a beszámoló ) aztán lehet, hogy elkap minket a hév, és megyünk amerre jobban tetszik (gyakran elõfordult velünk régi bringázgatások során. jók a spontán dolgok is )
eddigi elõrejelzést nézve túl meleg nem lesz (15-20fok, ideális bringázáshoz szerintem), de talán megússzuk az esõt.
az ajánlat természetesen áll még. én örülnék neki legjobban, ha összeverõdne egy jó kis csapat, akikkel lehet járkálni a környéken, és nem csak az aszfalton koptatnám a terepgumikat
Írta 2010. augusztus 27. - 20:51
sziasztok
szept. 4. (szombat) tervezek egy kis cuha-völgyi megmozdulást (persze ha az idõ is engedi)
tervek szerint indulás délelött vonattal, aztán egy laza tekerés (nincs még bringás helyismeretem, úh ez még ilyen ismerkedõs tekerés lesz, de társaságtól is függ), durván 30km (találtam egy élménybeszámolót, lehet azon az útvonalon, de ha valaki tud jobbat, szívesen fogadom az ötleteket )
ha van valakinek kedve és ideje csatlakozni, akkor csak bátran. eddig úgy néz ki, hogy 3-4en vagyunk (nem harmincnégyen, hanem három-négyen ) tudom nem sok, de így is kellemes lehet
SZERK: ja igen...elfelejtettem említeni, hogy terepezõsdirõl van szó
Hali!
Én szívesen elmennék veletek mert már régóta szeretnék eljutni arra a helyre és most már a bico is kezd összeállni, szóval ha tényleg jo idõ lesz és áll még az ajánlat akkor megbeszélhetjük a részleteket. Lehet hogy haver is tudna jönni! Amugy Bakonyszentlászlóig mentek vonattal?
Írta 2010. augusztus 27. - 11:26
legközelebb lehet veledtartok régen voltam már arra, és volna kedvem terepezni
és tényleg szívás a homokos rész, amikor döngetsz le kellemes tempóval, és hirtelen megfog az út :S
mikor utoljára baráti hegyen voltunk, akkor ahogy jöttünk már lefelé, a vízmosásba belement a kerék (konkrétan az út vízmosásokból állt, csak lehetett 'választani', hogy a mélyebb, vagy a sekélyebb részen megy az ember), szerencsére stabilan tartott a széles gumi, de haveromat bringával egytt durván eldobta...akkor kellett volna valami fejkam (bár szerencsére se neki, se a bringának semmi baja nem lett )
Ebben nagyon,igazad van a vízmosás az egyik legveszélyesebb és legkiszámíthatatlanabb törés ha nagy sebeséggel haladsz lefelé.Rengetegszer csúsztam bele és dobott el,mert megmondom öszintén néha ráengedem a bicom had guruljon. Igaz itt már sokkal figyelmesebbnek kell lenni,mert kicsit felpörögnek az események.Mindenesetre ha valamikor lesz kedved eljönni tudok majd mutatni egy kellemes ösvényt amit épp multkor tisztitottam ki akadálymentesre hogy könnyedén lehessen gurulni,szerintem biztosan tetszeni fog.Nem tul hosszu de a körtúra részem amerre menni szoktam.Esetleg ha te is mennél én is szívesen csatlakoznék.
Írta 2010. augusztus 26. - 19:44
és tényleg szívás a homokos rész, amikor döngetsz le kellemes tempóval, és hirtelen megfog az út :S
mikor utoljára baráti hegyen voltunk, akkor ahogy jöttünk már lefelé, a vízmosásba belement a kerék (konkrétan az út vízmosásokból állt, csak lehetett 'választani', hogy a mélyebb, vagy a sekélyebb részen megy az ember), szerencsére stabilan tartott a széles gumi, de haveromat bringával egytt durván eldobta...akkor kellett volna valami fejkam (bár szerencsére se neki, se a bringának semmi baja nem lett )
Írta 2010. augusztus 25. - 00:14
Írta 2010. augusztus 23. - 22:18
szept. 4. (szombat) tervezek egy kis cuha-völgyi megmozdulást (persze ha az idõ is engedi)
tervek szerint indulás délelött vonattal, aztán egy laza tekerés (nincs még bringás helyismeretem, úh ez még ilyen ismerkedõs tekerés lesz, de társaságtól is függ), durván 30km (találtam egy élménybeszámolót, lehet azon az útvonalon, de ha valaki tud jobbat, szívesen fogadom az ötleteket )
ha van valakinek kedve és ideje csatlakozni, akkor csak bátran. eddig úgy néz ki, hogy 3-4en vagyunk (nem harmincnégyen, hanem három-négyen ) tudom nem sok, de így is kellemes lehet
SZERK: ja igen...elfelejtettem említeni, hogy terepezõsdirõl van szó
Írta 2010. augusztus 23. - 16:31
Írta 2010. augusztus 23. - 16:01
késõ délután/kora este Gyõrújbarát felé valaki?
Szia !
Szívesen ha még szoktál menni,vagy ha valaki szokott Gyõrujbarátin keverekni(erdõben)szívesen csatlakozom.
Írta 2010. augusztus 17. - 19:47
Írta 2010. július 28. - 14:57
Írta 2010. július 28. - 12:03
Írta 2010. július 28. - 08:28
Megi:)
Írta 2010. július 19. - 21:31
Írta 2010. július 19. - 20:02
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. július 06. - 15:42
Írta 2010. június 22. - 22:44
Én mennék egy cimborámmal! Valószínûleg kocsival, úgyhogy lehet, hogy a bringa is elférne a tetõn.
Bence
valószínûleg én már péntek este levonatozok Veszprémbe, aztán reggel onnan Füred.
Írta 2010. június 22. - 10:28
Bence