Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
hali

hát igen, én is azért kezdtem el 'szervezkedni', mert már 2-3 éve tervezem, de soha nem jött össze.

vonattal vinyéig mennénk, és elvileg bringázás után oda is érkeznénk. mivel eddig azon a környéken csak gyalogtúrákon vettem részt, és nem minden út járható ott bringával, ezért gondoltam, hogy elõször a túrabeszámoló alapján leírt útvonalon mennénk ( ez a beszámoló ) aztán lehet, hogy elkap minket a hév, és megyünk amerre jobban tetszik (gyakran elõfordult velünk régi bringázgatások során. jók a spontán dolgok is :D )
eddigi elõrejelzést nézve túl meleg nem lesz (15-20fok, ideális bringázáshoz szerintem), de talán megússzuk az esõt.
az ajánlat természetesen áll még. én örülnék neki legjobban, ha összeverõdne egy jó kis csapat, akikkel lehet járkálni a környéken, és nem csak az aszfalton koptatnám a terepgumikat :D

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

sziasztok

szept. 4. (szombat) tervezek egy kis cuha-völgyi megmozdulást (persze ha az idõ is engedi)

tervek szerint indulás délelött vonattal, aztán egy laza tekerés (nincs még bringás helyismeretem, úh ez még ilyen ismerkedõs tekerés lesz, de társaságtól is függ), durván 30km (találtam egy élménybeszámolót, lehet azon az útvonalon, de ha valaki tud jobbat, szívesen fogadom az ötleteket ;) )

ha van valakinek kedve és ideje csatlakozni, akkor csak bátran. eddig úgy néz ki, hogy 3-4en vagyunk (nem harmincnégyen, hanem három-négyen :P ) tudom nem sok, de így is kellemes lehet :)

SZERK: ja igen...elfelejtettem említeni, hogy terepezõsdirõl van szó :)

Hali!

Én szívesen elmennék veletek mert már régóta szeretnék eljutni arra a helyre és most már a bico is kezd összeállni, szóval ha tényleg jo idõ lesz és áll még az ajánlat akkor megbeszélhetjük a részleteket. Lehet hogy haver is tudna jönni! Amugy Bakonyszentlászlóig mentek vonattal?

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

legközelebb lehet veledtartok régen voltam már arra, és volna kedvem terepezni

és tényleg szívás a homokos rész, amikor döngetsz le kellemes tempóval, és hirtelen megfog az út :S

mikor utoljára baráti hegyen voltunk, akkor ahogy jöttünk már lefelé, a vízmosásba belement a kerék (konkrétan az út vízmosásokból állt, csak lehetett 'választani', hogy a mélyebb, vagy a sekélyebb részen megy az ember), szerencsére stabilan tartott a széles gumi, de haveromat bringával egytt durván eldobta...akkor kellett volna valami fejkam :D (bár szerencsére se neki, se a bringának semmi baja nem lett :) )

Ebben nagyon,igazad van a vízmosás az egyik legveszélyesebb és legkiszámíthatatlanabb törés ha nagy sebeséggel haladsz lefelé.Rengetegszer csúsztam bele és dobott el,mert megmondom öszintén néha ráengedem a bicom had guruljon. :D Igaz itt már sokkal figyelmesebbnek kell lenni,mert kicsit felpörögnek az események.Mindenesetre ha valamikor lesz kedved eljönni tudok majd mutatni egy kellemes ösvényt amit épp multkor tisztitottam ki akadálymentesre hogy könnyedén lehessen gurulni,szerintem biztosan tetszeni fog.Nem tul hosszu de a körtúra részem amerre menni szoktam.Esetleg ha te is mennél én is szívesen csatlakoznék.

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
legközelebb lehet veledtartok régen voltam már arra, és volna kedvem terepezni

és tényleg szívás a homokos rész, amikor döngetsz le kellemes tempóval, és hirtelen megfog az út :S

mikor utoljára baráti hegyen voltunk, akkor ahogy jöttünk már lefelé, a vízmosásba belement a kerék (konkrétan az út vízmosásokból állt, csak lehetett 'választani', hogy a mélyebb, vagy a sekélyebb részen megy az ember), szerencsére stabilan tartott a széles gumi, de haveromat bringával egytt durván eldobta...akkor kellett volna valami fejkam :D (bár szerencsére se neki, se a bringának semmi baja nem lett :) )

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Jól sikerült a körtúra,bár nem értem a fakitermelõk mi a manóért szorják le az erdei utakat 10cm vastagon homokkal.Ez a bringások rémálma.Elsüllyedsz,kifaralsz,nem lehet kormányozni stb.Mit szoltok ehhez? De azért nem rendit vissza,megyek máskor is.

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
sziasztok

szept. 4. (szombat) tervezek egy kis cuha-völgyi megmozdulást (persze ha az idõ is engedi)

tervek szerint indulás délelött vonattal, aztán egy laza tekerés (nincs még bringás helyismeretem, úh ez még ilyen ismerkedõs tekerés lesz, de társaságtól is függ), durván 30km (találtam egy élménybeszámolót, lehet azon az útvonalon, de ha valaki tud jobbat, szívesen fogadom az ötleteket ;) )

ha van valakinek kedve és ideje csatlakozni, akkor csak bátran. eddig úgy néz ki, hogy 3-4en vagyunk (nem harmincnégyen, hanem három-négyen :P ) tudom nem sok, de így is kellemes lehet :)

SZERK: ja igen...elfelejtettem említeni, hogy terepezõsdirõl van szó :)

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Holnap megyek megint Gyõrujbarátra,egy kis körtúra(kilátó-tábor feletti vadászlesz(pihenõ))ha valakinek van kedve 13:40 Baumax melletti Molkút.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

késõ délután/kora este Gyõrújbarát felé valaki?

Szia !

Szívesen ha még szoktál menni,vagy ha valaki szokott Gyõrujbarátin keverekni(erdõben)szívesen csatlakozom.

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Hali! E hónap 12.-n ha minden igaz haverral megyünk bejárni a Peppe által szervezett Tényõ-ravazd idõfutam útvonalát , szóval ha valakinek kede támad tekerni egy jot az ne habozzon :) Üdv: Balázs!

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Mi kocsival megyünk, de hogy hányan, meg milyen autóval azt még nem tudjuk. Amint lesz valami konkrét, írok ide. :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
innen megy valaki autóval gázlóra? ha igen, s hely is van, szívesen csatlakoznék..

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás
Sziasztok!Kiadó albit/garzont keresnék hosszabb távra Sopronban augusztus 16-tól,2fõ+bringa részére:).Ha esetleg valaki tudna segíteni,azt szívesen venném.
Megi:)

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Átadom.. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ha valaki beszél innen a Kemenczei Ábellel, mondja már meg neki, hogy gratulálok - legyûrte a salz 200-as távot...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
~17.20tól Gyõrbõl a buszpályaudvar felõli aluljárótól megyek Gyõrújbarát felé, ha esetleg valakinek kedve támadna..

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Én mennék egy cimborámmal! Valószínûleg kocsival, úgyhogy lehet, hogy a bringa is elférne a tetõn.

Bence

valószínûleg én már péntek este levonatozok Veszprémbe, aztán reggel onnan Füred.

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Én mennék egy cimborámmal! Valószínûleg kocsival, úgyhogy lehet, hogy a bringa is elférne a tetõn.

Bence

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Balaton 50/50MTB/30/20 | TTT
ide valaki..?

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

2010 június 13-án vasárnap ERSTE Tour Tihany, országúti verseny.Erstetour

Indultál rajta?
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

ssolitude

ssolitude

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
2010 június 13-án vasárnap ERSTE Tour Tihany, országúti verseny.Erstetour