on-board kamerát tudok biztosítani (mondjuk legközelebb, amikor sikerül csatlakoznom), minõsége is szép lesz

hagymapucolás sajnos nem esti sütögetéshez volt, hanem parasztgyerek lévén ilyenekkel is foglalkozunk, hogy hagyma, krumpli, sárgarépa, paprika, stb

utána meg jön az éles váltás, mert fater meg mûszaki ember, úh megy a tervezés, hegesztés, köszörülés, stb

van akinek az egyik munka, a másik kikapcsolódás...nekem egyelõre mindegyik munka

de sebaj. jövõ héttõl úgyis kezdõdnek az elõadások, meg hamarosan indul a BAM is

túl sok hely nincs barátin ahol ilyen sebességet lehet elérni szerintem, úh egy helyre kell, hogy gondoljunk. a terepgumiban az a legjobb, hogy nyáron amikor kicsit tempósabban megyek, olyan hangja van, mintha egy lada niva menne, és mindenki húzódik félre

mondjuk merevfarúval bátrabban nekiesnék 'gyorsulgatni', mint össztelós bringával. ok, biztos eléggé meg lehet feszíteni a rugót, hogy merevnek hasson, de akkor is instabilabb

tesóm bringáján országúti gumi van (most olyan trekking hatást nyújt).múltkor mentem vele, és nagyon más érzés. jó persze a bringához sem szoktam úgymond hozzá, de annyira érezni, hogy más a futófelület, a tapadás, stb, fõleg kanyaroknál
a pálinkás dolog meg onnan indult nálam, hogy mikor elkezdtünk szervezett gyalogtúrákra járni, a nagy öregek mindig hozták a kis laposüvegben a pálinkát, az volt nekik a hidegindító

ha ilyen idõ marad (15-20fok), akkor a hideg sör helyett termoszos forraltbort kell majd vinni

a rumot nem kimondottan szeretem (tudom a puncs kicsit más, de akkoris na)...mondjuk sport szeletként igen
(zárójeles megjegyzés: ez de jó...max 10 'szmájli' lehet egy hozzászólásban. tudtátok? hehe)