Mtb-vel megyek... Schwalbe Marathon Cross gumival...
<...>
De nekem nem a sebesség az elsõdleges, túrázni járok arra pedig tökéletesen megfelel a jármû és a tempó is.
ez jól hangzik, szívesen csatlakoznék egy körhöz, terepen is tekersz?
Mtb-vel megyek... Schwalbe Marathon Cross gumival...
<...>
De nekem nem a sebesség az elsõdleges, túrázni járok arra pedig tökéletesen megfelel a jármû és a tempó is.
"itt a környéken nem is igen lehet mást csinálni"
ezel azétr vitatkoznák.
klassz, gondolom országútival?
mtb-vel még slick gumival is soknak tûnik, de lehet, hogy csak nekem , de azért vonzóm kipróbálnám
a kimegyeri "kertekalja" út pázmándfaluig egészen OK, szoktam látni arra országútival is kollégákat
Régebben a Gyõr-Pér-Gyõrság-Pannonhalma-Ravazd-Écs-Nyúl-Gyõr kört szoktam menni, aztán "javították" a Pér-Gyõrság közötti útszakaszt olyan kátrányos, vágottköves megoldással, és mire Ságra értem úgy néztem ki mint akit leötöttek kátránnyal... :mad:
Azóta nem jártam azon a szakaszon, pedig ez már régen volt...
Egyszerûbb utat választottam, és Gyõr-Veszprémvarsány oda-vissza vagy a Gyõr-Veszprémvarsány-Gic-Sokorópátka-Tényõ-Ménfõcsanak-Gyõr utat járom hétköznapokon.
én találtam 2 kört magamnak,az egyik 35km-es,Nagybajcs,Vámosszabadi felé; a mésik meg Pannonhalma felé,az 50km-es. hol egyik,hol másik útvonalat csinálom meg. jó lenne,ha nyúlnának a nappalok már vágre,este mikor lenne egy kis idõm,legalább lehetne menni egyet kikapcsolni...
Jaja, meg lassan csinálhatunk külön topikot "ipari parki rájderek" címmel.
Én is biciklivel járok dolgozni, ugyan nem az Ipari Parkba csak Gyárvárosba, meg montival... az utak bizony nem nagyon kedveznek az outi bringáknak, még én is sajnálom néha a jármûvet egy egy útszakaszon.
Erre a kérdésre hogy merre lehet jó úton menni, nem igazán tudtam mit írni, pedig törtem a fejem...
Többnyire aszfalton tekerek, túrázni járok. néha egy kis bakonyi tekerés is van, de igazából többnyire tényleg aszfaltos túrák vannak.
Ti? Munkábajáráson kívül mit csináltok általában?
na majd március 1tõl én is bringával járok az ipari parkba melózni...
majd összefutunk,vagy nem
Ja, hát majd meglátjuk. Most a héten éjjeles vagyok, ilyenkor nem szoktam bicóval menni, de a jövõ héten - ha nem lesz méteres hó - akkor kipróbálom.
Egyébként i-Go szerint 34km az út az eddigi átlag 25km-hez képest, ami azért nem olyan veszélyes, fõleg hogy így nem kell átvergõdnöm magamat az egész városon.
egyetértek,h szarok a bringautak,fõleg outival,nekem is az van,ha nagyon muszáj,csak akkor közlekedem rajtuk...
én itt lakom az ipari park szomszédságában (kb 1km),gyõrújbarát valóban 10km tõlem,de neked még otthonról is kitérõ,szal idõben indulj el!
hali!
én is gyõri vagyok, most vettem egy outit,és aláírom,h ezeket a bringákat nem magyarországra tervezték...
az útvonal:
-átjössz a hídon a Shell kútig
-ott el jobbra,át a vasúton,utána egybõl balra
-el a következõ keresztezõdésig,a nyomdáig,ott ismét balra
-el a vidéki buszpu. háta mögött
-ott el az aluljáró felett
-balra felkanyarodsz az ex-fészek áruház most asszem piktor felé
-kigurulsz a fehérvári útig,ott az új csomópontig elég szar az út,de hát ez van
-át az új csomópontot,el a híd alatt,át a vasúton,végig a fehérvári úton
-bicikliút kezdõdik az autókereskedésektõl az ipari parkig
alternatív lehet az aluljáró hosszabbításában az új bicikliút,de vagy100* átvisz az út hol egyik hol másik oldalára...
teke