Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Írta 2007. május 23. - 19:54
Hát, igen... tempóban tényleg nem tudnánk akkor megegyezni, túl sokat kellene várnotok ránk!
Írta 2007. május 23. - 18:58
Én megyek szívesen mindig mindenkivel, de mivel országúti bringám van sztem nem nagyon tudnánk tempóilag megegyezni. Azért majd 1 ilyen kirándulósos dologra a közeljövõben elgurulhatok...
Írta 2007. május 23. - 16:31
Igen, a második verzióban Tényõ-Gic felé terveztük az utat és ez a népszerûbb úgy tûnik. Visszafelé utat még nem döntöttük el, de a Réde-Nyalka jó lehetõség, Vinyérõl is arra jöttünk haza.
Szivesen látunk Téged (Titeket) is ha van kedved túrázni, vagy ha van ötleted akkor annak is örülünk!
Írta 2007. május 23. - 16:11
Írta 2007. május 22. - 15:05
Egy felmerült változat is lenne a túrával kapcsolatban:
Nem a 82-es úton mennénk hanem a Gyõr-Tényõ-Sokorópátka-Gic-Bakonygyirót-Bakonyszentlászló-Bakonyszentkirály-Csesznek úton, ami nem forgalmas, és hoszabb mint az elõzõ verzió, így a táv kb 57 km (oda-vissza 114 km) lenne. Szavazatokat is várunk azoktól akik jelentkeznek a túrára, hogy melyik útvonalon menjünk.
Nekem jobban tetszik a Bakonyszentkirály-Csesznek útvonal de mind1 merre megyük.
De a szerpentint nem hagyom ki akár merrõl megyünk :D:D:D:D
Írta 2007. május 21. - 20:46
Egy hét múlva hétfõn (Pünkösd hétfõ) idõjárástól függõen termésezetesen, tervezünk egy túrát Csesznekre a várba. Várunk minden vállalkozót (itt nem a foglalkozásra gondoltam... :chin: ), hogy megint minél többen legyünk! Gyõr-Csesznek kb. 45 km (az út oda-vissza 90 km körül lesz).
A 82-es úton mennénk tehát készülni kell esetleges nagyobb forgalomra, emelkedõkre és lejtõkre, kátyúkra, fákra, bokrokra...
Fakultatív jelleggel tervben van még a szerpentin megmászása a Gézaházai leágazóig, majd onnan kis gurulás vissza...
Még van egy hét, lehet tervezni, szervezni hogy szabad legyen ez a nap, persze ha kedv is van a túrához!
Egy felmerült változat is lenne a túrával kapcsolatban:
Nem a 82-es úton mennénk hanem a Gyõr-Tényõ-Sokorópátka-Gic-Bakonygyirót-Bakonyszentlászló-Bakonyszentkirály-Csesznek úton, ami nem forgalmas, és hoszabb mint az elõzõ verzió, így a táv kb 57 km (oda-vissza 114 km) lenne. Szavazatokat is várunk azoktól akik jelentkeznek a túrára, hogy melyik útvonalon menjünk.
Írta 2007. május 21. - 18:17
Írta 2007. május 21. - 18:13
Hol sikerült eltévedned térképpel??
Egy hét múlva hétfõn (Pünkösd hétfõ) idõjárástól függõen termésezetesen, tervezünk egy túrát Csesznekre a várba. Várunk minden vállalkozót (itt nem a foglalkozásra gondoltam... :chin: ), hogy megint minél többen legyünk! Gyõr-Csesznek kb. 45 km (az út oda-vissza 90 km körül lesz).
A 82-es úton mennénk tehát készülni kell esetleges nagyobb forgalomra, emelkedõkre és lejtõkre, kátyúkra, fákra, bokrokra...
Fakultatív jelleggel tervben van még a szerpentin megmászása a Gézaházai leágazóig, majd onnan kis gurulás vissza...
Még van egy hét, lehet tervezni, szervezni hogy szabad legyen ez a nap, persze ha kedv is van a túrához!
Írta 2007. május 20. - 21:56
Nem vagyunk 1formák
Én más technikával fényképezek mint ti :matrix:
Szerintem arról beszéltek :D:D
Urak!
Szombaton ha össze jönne a dolog lenne kedve vkinek legurulni Kõris hegyre.
Meg persze vissza is
megvolt a Kõris-hegy?
én egy Gyõrság-Pannonhalma-Ravazd-Tényõ körre készültem, de kétszer eltévedtem :confused:
pedig volt nálam térkép
lehet, hogy azért
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC
Írta 2007. május 16. - 11:17
Én más technikával fényképezek mint ti :matrix:
Szerintem arról beszéltek :D:D:D:D
Urak!
Szombaton ha össze jönne a dolog lenne kedve vkinek legurulni Kõris hegyre.
Meg persze vissza is
Írta 2007. május 15. - 21:36
Írta 2007. május 15. - 21:17
Alig volt szél.
Én észre sem vettem.:matrix: :matrix:
Ahogy a korlátokat sem a gáton :D:D:D
és azt,hogy az egyik lábad be van akasztva??? :lol1:
Írta 2007. május 15. - 21:04
Én észre sem vettem.:matrix: :matrix:
Ahogy a korlátokat sem a gáton :D:D:D
Írta 2007. május 14. - 21:22
Írta 2007. május 14. - 21:04
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Írta 2007. május 14. - 16:01
Dunacsúnytól visszafelé többnyire szembeszelünk volt, de azt is átvészeltük. Összesen ~140 km lett a vége.
Végülis hárman mentünk csak, de remélem legközelebb többen leszünk majd!
Írta 2007. május 14. - 14:43
Hy
1kicsit változott a vasárnapi terv és útvonal.
Az úti cél Dunacsúny lenne.
Szigetköz felé Halászi Dunasziget Kiliti Rajka Dunacsúny.
Vissza felé töltésen a Duna-csatorna jobb partján (Szlovák oldal) a Bõsi erõmûig, onnan meg vissza Vámosszabadinál és Gyõr.
Oda út kb 65 vissza felé pedig kb 63.
Az út végig aszfalt.Hol jobb hol rosszabb minõségû.
Találkozó vasárnap (2007.05.13) reggel 8óra Dunakaputér!
Személyi igazolvány legyen mindnekinél.Miver határon át kell menni és valahogy vissza is kellene jönni.
Esetleg Szlovák korona.
hogy sikerült a csapatás? az idõre biztosan nem lehetett panaszotok, max. szél szembe
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC
Írta 2007. május 11. - 18:21
Írta 2007. május 11. - 18:15
1kicsit változott a vasárnapi terv és útvonal.
Az úti cél Dunacsúny lenne.
Szigetköz felé Halászi Dunasziget Kiliti Rajka Dunacsúny.
Vissza felé töltésen a Duna-csatorna jobb partján (Szlovák oldal) a Bõsi erõmûig, onnan meg vissza Vámosszabadinál és Gyõr.
Oda út kb 65 vissza felé pedig kb 63.
Az út végig aszfalt.Hol jobb hol rosszabb minõségû.
Találkozó vasárnap (2007.05.13) reggel 8óra Dunakaputér!
Személyi igazolvány legyen mindnekinél.Miver határon át kell menni és valahogy vissza is kellene jönni.
Esetleg Szlovák korona.
Írta 2007. május 09. - 10:09
ha menet közben nem esik, vizes aszfalton még ki lehet bírni
legfeljebb mindenki lassabban teker majd
no meg nem kell túl közel menni az elõtted haladóhoz
Hát azért én nem örülnék annyira az esõnek.
Nincs sárvédõm.
Slick gumim van.
Gyárilag sem volt túl sok vízelvezetõ.De már az a kevés is lassan eltûnik.
Néha meg is viccelt amikor jöttem ki a patakból
Viszont a kavicsos poros köves úton ledöbbentem hogy mennyire jól tapad és irányíthatü a körülményekhez képest.